Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Iz pravila BTN-a...

One account per person per lifetime. Anyone creating additional accounts will be banned.

Možda će ti i neko dati pozivnicu, al' mrzim kad ljudi ne napišu kompletnu priču, već ih pozivaoci 'vataju i prepoznavaju posle.

Poslednja izmena:
Ja sam na BTNu imao ~50HNR igrom slucaja (zbog hard diska) i kada sam video da me nisu banovali, to ponovno skidanje se oduzilo zbog obaveza (a i sto nisam mogao 500+GB da skinem za kratko vreme pre godinu i po sa 6Mb), i na kraju me banovali :/. Ja otisao na irc, objasnio moderatoru sve, lik me pitao kako da resimo situaciju da mu dam resenje, ja obecao da cu da se "ponasam" i da mi da par nedelja da skinem sve i vratim, lik mi dao 3 za sve torrente ispod 50GB, a za ove iznad mi ukinuo HNR. I tako je i bilo, vratio mi acc i ispostovao sam sve, na kraju sam poskidao i to sto mi je sklonio jer me je nervirlao "removed" umesto "completed" u history, a i da seedujem za poene. I evo 3 godine i 3 meseca sam na sajtu sad (mada mi to sumnjivo, jer ljude za koje sam skidao serije i davao im na eksternom pa ih posle nekog vremena invitovao i njima pise isto 3 years 3 months...) od tad nisam imao ni jedan HNR.

Poenta price: ako nisi imao vremena 2 minuta u 3 meseca da se ulogujes, onda bi verovatno bio banovan i sa drugih 50 trackera koje imas? Cak i kada su te banovali mogao si da pricas sa njima, nisu baba-roge, vratili bi ti acc.

Ja imam btn, ali desi se da ne skinem nista po vise od mesec dana al se logujem makar, i koristim ga za serije koje ne mogu na ostalim lako naci ili bolji kvalitet ako trazim, sjajan je treker i stvarno nije zahtevan za odrzavanje.

Ukinili mi račun zbog neaktivnosti.
Prije stvarno nisam imao vremena,pošto me nije bilo kuči.
Toliko za objašnjenje.

Idi na irc i vratice ti acc :)
Ja sam tako neko vreme bio ne aktivan i odma lok :D

Moze meni pozivnica za BTN? Nikad dosad nisam banovan ni sa jednog trackera, koristim IPT, HD space, sceneacsses, HD torrents, what. Cd, jedino sam na blackcat neaktivan jer više ne igram pirate

Sad videh na TTG(wiki) da su i oni ubacili godisnji request, smorise kinezi do yaya.

Sad videh na TTG(wiki) da su i oni ubacili godisnji request, smorise kinezi do yaya.

Bas su smorili,ali jos malo pa gotovo:) Pa kad sam se pre dva tri meseca registrovao morao sam isto da uradim,nisu cak ni popustili da ne radim ponovo .Al ajd nema veze.Smaraju mnogo sa tim.

Mislim da je najbolja varijanta da se pojaca aktivnost clanova na trakeru je to da svaki novi torrent na sajtu bude free odmah nakon sto se pojavi pa neko odredjeno vreme, stim da se mora seedovati bar 72h skinuto ili do nekog % ratio.....ko skida nakon free vremena ne mora da obraca paznju na H&R sistem ali mu se ratio obija o glavu....i sl. Uz jos nekih par stelovanja moze da se bas lepo utegne traker da bude svima koliko toliko ok.

Poslednja izmena:
Kome treba pozivnica nek se javi na pm:
1x THR
4x Crna Berza

Ako neko ima BTN ili Fuxor neka posalje pm :)

Poslednja izmena:
Ako je neko zainteresovan beyondhd.me ce biti kratko otvoren za registraciju :wave:

http://hd-space.org/index.php je otvoren za registraciju... A kada zatvore, slobodno se javite, ako se neko ne registruje do tada, imam desetak invite-ova...

Meni je potreban invite za CHDBits, ako neko ima, bio bih veoma zahvalan...

Ako ima neko what.cd account na poklon, tu sam :) Najvise mi treba da bih pretraziovao izdanja, ne toliko za skidanje sadrzaja posto znam kako je tezak za odrzavanje ratio-a.

Nemoj da se ljutiš, ali za to što tebi treba imaš discogs... Niko neće potrošiti whatcd pozivnicu i rizikovati svoj nalog da bi ti mogao da istražuješ whatcd.

Ja tako jednom dao neke ponude i napisao samo proverenim , i bez varanja. I to bio dal bese TL ili BCG, gde banuju i pozivaoca.

I ladno mi salje liik sa 10 poruka na forumu: Ae brt baci tu pozivnicu na mejl, i kako radi torentmaster tamo?

Naravno na mejl je dobio samo smajlija.

Ja tako jednom dao neke ponude i napisao samo proverenim , i bez varanja. I to bio dal bese TL ili BCG, gde banuju i pozivaoca.

I ladno mi salje liik sa 10 poruka na forumu: Ae brt baci tu pozivnicu na mejl, i kako radi torentmaster tamo?

Naravno na mejl je dobio samo smajlija.

Vrh :))

Nikad nisam koristio ta ****** za varanje i kazu da ih prepoznaju... Necu da koristim ali cisto me zanima da li mogu da se neotkriju cak i kad se koristi kao mali upload?

Ako nećeš da koristiš, što se onda raspituješ? :)

Znam da mi, kao ljudska bića, znamo da budemo znatiželjni, al' tu temu bolje preskoči.

Imam IPT i TL od ovih sto trebaju pozivnice, i tu sam se pokazao dobro, mogu da potvde oni koji su me pozvali.
Nudim 3xIPT pozivnicu

A ako neko ima da mi posalje invite za neki koji jaci tipa PTP ili CHDBits moze, a najvise mi bi znacilo neki jaci e-learning tracker, tu se bas ne razumem koji su dobri, ovi svi sto su besplatni su vecinom neki koji nemaju sve sto trazim.

Imam IPT i TL od ovih sto trebaju pozivnice, i tu sam se pokazao dobro, mogu da potvde oni koji su me pozvali.
Nudim 3xIPT pozivnicu

A ako neko ima da mi posalje invite za neki koji jaci tipa PTP ili CHDBits moze, a najvise mi bi znacilo neki jaci e-learning tracker, tu se bas ne razumem koji su dobri, ovi svi sto su besplatni su vecinom neki koji nemaju sve sto trazim.

Obrni nekoliko stranica unazad, izbacili su spisak e-learning trackera

Video sam i na vecinu sam se ubacio koji su bili open, i od svih je bio bolji rutracker:), zato i pitam ako neko ima pozivnicu za neki zatvoreni a da je dobar. prezivecu i ako nema. Zato i pitam vas iskusnije, ne ih uzimao pozivnice ljudima za neke trackere koji nisu bolji od onih koje imam ipak treba svi da dobiju po neku pozivnicu, zato samo za bolje i trazim, i to tek sad kad sam se uhodao i opravdao pozivnice koje sam dobio.

Poklanjam:

1xTL
1xWhatCD
1xTDay
1xSCC
1xHDBits.ro
1xRevTT
1xBTN
1xBitHDTV
1xHDME
1xIPT
1xHDVNbits
1xTTG

Na pm oko dogovora, ratio proof obavezan kao dokaz sa nekih od priznatih trakera, odgovaram na poruke i dajem onome kome ja hocu, sto ce reci, bez ljutnje drugari ;)

Dajem:
2xBitHDTV
1xTL

Na PM ratio proof sa nekog priznatog trackera.

Jedno pitanje za bratiju koja prati UFC. Gde skidate 720p snimke u 60fps-a? Do skoro je svaki UFC radila KYR grupa u 60fps-a, ali sada koliko vidim samo od njih ima preliminary fights. Svi ostali (Sir Paul, KOENiG, KNOCKOUT....) rade u 25fps, a to ne mogu da gledam, ipak je to sport.

Vrh Dno