Šta je novo?

Catcoin..... Kako, sta....gde......

ja dok nisam prebacio pao je sa 3k kerova na 450 kerova, znači ne verujem :S
ovi ljudi što prodaju nisu normalni, umesto da svi stave normalnu cenu, neko stavi 900, ovaj prepolovi na 450, strašno

Poslednja izmena:
Znaci cela jedna macka je otisla za 2500 kucica :D

Nisam stigao da vidim kako treba, cena se prepolovljavala skoro svakog minuta.

Aj da ponovim pitanje:

Jel se najavljuje vreme kada se ubacuje neki novcic na menjacnicu ili se to drzi u tajnosti i samo insajderi mogu imati te informacije?

Poslednja izmena:
auu a i ti svasta pitas ili si naivan ko Fr sobarica, pa ono drugo naravno.. Logicno

Eh, cela ova prica je veoma nelogicna, pa tako ispada da je i logicno postaviti nelogicno pitanje

Nego, vidim cena se polako oporavlja. Da li cekati ili prodati ?

Ja sam postavio veoma optimistican sell, pa videcemo dal imam srece dovoljno :p

Sad ustah i kad videh da je bilo 0.1 btc :wall: ali verovatno nije moglo da se prebaci dok nije pala cena, ja nakopah za 5-6 sati 50 komada a necemo ih dati dzaba cuvanje :D

koliko kopate coina dnevno sa kojom snagom sa ovim diff-om ?

Poslednja izmena:
registrujes se na pool i tamo pokazuje ko koliko kopa i sa kojom snagom

Macke izasle a ja na poslu. Dok dodjem kuci cijena ce da padne za duplo. Madq i nisam nesto nakopao. Zeza me rig pa sam iskopao 60 kom za 2 dana sa 1400 kh/s.

Koliko vidim, istovar je prosao, sad je maltene ista isplativost sto se kopanja macaka i kerova tice.

Savet iz prve ruke, ako sajt radi nemojte prodavati nista, ako krene da zeza to je znak da treba spremiti novce za prodaju :)

Sajt celo jutro radi kako treba, izgleda da su nadogradili server. Probudio sam se oko 5h, ogromni novci su bili u igri nocas. Macici isli za 850-1100 kerova, a kurs za macke je malopre bio 0.00099. Nisam odoleo i prodao sam deo, ostalo ceka drugu priliku. Samo sto sad vise nemam kerova, ali kopace se ovih dana.

Poslednja izmena:
Ma kakav crnu Catcoin,prodajte to sve i menjajte za BTC/LTC...ovi shit coinovi samo za to i sluze. :)

ja istovario celih 90 divljih macaka po 0.0008 i ja zadovoljan za pola dana kopanja *****nog coina..
a kad se setim kako je neorganizovano krenuo bio, zavrnuo nas sve bio taj kreator na pocetku, em kasnio pocetak par sati jos baja za to vreme nakopao sebi pa nam onda pustio coin da kopamo. em forkovani bili neko vreme pa nista nije moglo da se kopa u pocetku.. ma show

Jel ima negde gde moze da se pogleda trenutna isplativost ove "zivotinjke" i da se prati, bar u odnosu na Doge ?

samo ne znam gde košta skoro 1$ :)

Znaci nema pracenja isplativosti za ovaj novcic, bezveze..

pa šta pametno možeš tu da vidiš...

dox, jedino da ukucaš parametre u neki scrypt kalkulator na coinwarz... nećeš ih imati u tabeli ali videćeš gde su u odnosu na ostale (koji jesu u tabeli)

Ne razumem kako mislis "u neki" ? Kako cu dobiti odnos Catcoin-a kada na Warz- nema infoa o njemu...

nema veze, svi oni koriste istu formulu, razlika je samo što automatski vuku podatke pa manje kucaš
evo uzmi baš za doge http://www.coinwarz.com/calculators/dogecoin-mining-calculator/
nađi diff i block reward za mačke, pool fee, ukucaj tvoj hashrate, potrošnju, struja 0.08 ako nisi u crvenom, exchange rate sa coinedup i dobićeš dnevni profit za mačke.
onda te iste podatke (hashrate, potrošnju itd) ukucaš ovde http://www.coinwarz.com/cryptocurrency i vidiš gde bi se našle mačke u tabeli koju dobiješ

Izgleda isplativiji od dogecoina ako sam ja dobro izracunao ?

koliko kopate dnevno ?

Poslednja izmena:
Sa Catcoin podacima dobijam 0.023 BTC dnevno a sa Dogecoin imam 0.035.
Verovatno sam sve dobro uneo, diff - 64, nagrada po bloku 50, exchange rate - 0.0007 ovo ostalo mislim da znam :)

Upravo sam dobio mail sa pool-a:

Hi Guys,

I can't trust the CAT addresses stored in the database behind the cats.bettercoin.org pool, since a bunch of funds were redirected to the thieves' wallet addresses after the successful hack.  

To expedite refund processing for coins in your bettercoin CATS account please provide me with only the following:

Subject: CAT Refund [your pool username]

Body: your current CAT Address

Thanks and sorry for the delay.  I was on the road for 12hours.  Processing EAC and TIPS pools next.  

Bettercoin Admin

Videcu bas sta ce da se desi pa javljam ;)

Hi Guys,

I can't trust the CAT addresses stored in the database behind the cats.bettercoin.org pool, since a bunch of funds were redirected to the thieves' wallet addresses after the successful hack.  

To expedite refund processing for coins in your bettercoin CATS account please provide me with only the following:

Thanks and sorry for the delay.  I was on the road for 12hours.  Processing EAC and TIPS pools next.  

Bettercoin Admin

I meni stiglo isto...

Hi Guys,

Bettercoin Admin

Javljaj kurajber, imam i ja tamo 80-ak macaka. :type:

Nazad
Vrh Dno