Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vezite se... rolamo... polecemo... ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1388016709053.jpg
    uploadfromtaptalk1388016709053.jpg
    13.1 KB · Pregleda: 99
Ja sam i avatar promenio :D...

Ako se isece cena vracamo stari :p...

Sve mi se vise cini da ovo nije ni fontas ni david pate po pitanju LTC-a.... :)
Sto je naravno veoma dobro

Sve mi se vise cini da ovo nije ni fontas ni david pate po pitanju LTC-a.... :)
Sto je naravno veoma dobro

Ovo su "kerici", he he. Kopa se to umesto LTC i onda gle cuda menja se za LTC, pa se i onaj deo koji kopaju LTC umanjuje jos za toliko. Sacekajmo 2-3 dana da "kerici" zavrse svoje pa ce i cena LTC polako na dole. Sta ce biti dotle? Bice 30$ samo tako!

Neka budu 40$ da prodam par komada. Treba mi lova a nebi da ih prodajem jeftino :)

i ja ih imam par komada, pa da se dobro prodaju, red bi bio :D

Ako mene pitas kupi i ne pametuj. Sad si se opekao. Nisi ni jedini koji je prsao jer je hteo da ucari neki coin vise ocekivajuci pad. Videlo se jasno da ce rasti jos, ne znam sto si prodavao bezveze. Sad kupi i cekaj. Moze LTC jos gore i morao bi ici.

Ja sam kupio LTC kada je bio 35, 30, 25, 20 i ne pomišljam na prodaju prije nego dođe na 200. Ako ne dođe nikada do 200 izgubit ću sve što sam uložio, ako dođe do 200 zaradit ću lijep novac. Ako ništa barem ne razbijam glavu kao večina, jesam li trebao povuć na 20 pa kupit na 18 ili trebam čekati 17....

Tu se ja krijem :p, donja sabanta.... nacet wall na 750 :beer:..

To je zadnje mesto za koje bi pomislio da ima rudare :D Bez uvrede naravno ali bio sam misljenja da je retko ko "obrazovan" po pitanju Virtuelnih valuta po okolnim mestima KG-a. Na koga god naidjem svi znaju nesto malo zbog vesti na B92 a ovako nista... Interesantno u svakom slucaju da vas ima i tu ili si jedini :D

To je zadnje mesto za koje bi pomislio da ima rudare :D Bez uvrede naravno ali bio sam misljenja da je retko ko "obrazovan" po pitanju Virtuelnih valuta po okolnim mestima KG-a. Na koga god naidjem svi znaju nesto malo zbog vesti na B92 a ovako nista... Interesantno u svakom slucaju da vas ima i tu ili si jedini :D

Fali nam jos jedan pa da nas ima dvoje :D...

na btc-e nece da mi prihvati 2step kod, da li se jos nekom desava

Poslednja izmena:
Mozes da kontaktiras podrsku da ti ukinu 2 step verifikaciju, ali ce ti nalog biti dve nedelje zamrznut, neces moci da se logujes.

slepci

EDIT: proradilo samo od sebe

Poslednja izmena:
Neces daleko dogurati ako ovde trazis misljenje...

Nisam tražio formulu za večni život, nego samo mišljenje drugih forumaša.
Niko ništa ne garantuje, samo razmenjujemo iskustvo i ideje, to je suština, a sa druge strane koga da pitam za mišljenje, ove sa B92 ili Blica.
Ipak je kod nas sve oko kopanja započeto na Benchu, neki obrću daleko veće cifre.

Poslednja izmena:
slepci

EDIT: proradilo samo od sebe

Telefon ti je na Telenoru verovatno :)

verifikacija ne radi ako sat nije tačan, tj. pomereno je vreme, rešavaš sinhronizacijom autentifikatora, a u tvom slučaju operater je popravio vreme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno