Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Baš ni sa jednog privatnog? A normalno se uloguješ i skineš torent fajl?

Upravo tako. Koristio sam aTorrent, utorrent, još neki bit Torrent tako nešto i nijedan. Ne krene uopšte skidanje.
Probao sam i ono magnet url i ni tako neće

Verovatno sami trakeri imaju svoj spisak dozvoljenih applikacija za skidanje torenta.
Ja bih ti preporucio da se raspitas kod njih.

Imam ja jedan problem koji nije toliko vezan za temu ali nadam se da ćete mi pomoći, naime radi se o tome da ne mogu da skidam sa privatnih tracker-a a mogu da skidam sa javnih na mom tabletu. Preko kompa funkcioniše ali zašto neće na tabletu? Hvala

Ides u FAQ tog trackera sa koga hoces da skidas i pogledaj podesavanja za klijent koji koristis. Nisu ista podesavanja za public i privatne. Ako je namesteno za privatne 99.99 % ce moci da skida sa javnih ali ne i obrnuto. Obicno kad namestis klijent da radi na jednom privatnom trackeru radice svuda.

Ako skidas sa 2 razlicite ip adrese mogu da te banuju zbog toga... jer misle da si nekom prodao acc i slicno, zato moras da im se obratis i objasnis situaciju.

Sumnjam da to ijedan tracker radi. Ja svaki put kad resetujem ruter dobijem novu ip adresu, tako da bih bio banovan sa svakog trackera tom logikom.

Sta se desava sa rutracker-om? prestao je da radi, i svi fajlovi koje sam sidovao su pocrveneli i ne rade vise

Meni se vise puta desilo da sa istog trackera skidam i na box i na komp istovremeno, pa nisam popio nikakve penale.

Sumnjam da to ijedan tracker radi. Ja svaki put kad resetujem ruter dobijem novu ip adresu, tako da bih bio banovan sa svakog trackera tom logikom.

Zato postoji coockie koji pamti sve informacije da ne bi morao stalno da upisujes username i pass na istom racunaru. Desavalo se vec nekom na temi da je skidao i od kuce i sa posla istovremeno pa su ga banovali ali je povratio acc preko IRC chata i objasnio problem. Mnogi trackeri imaju u pravilima bas to objasnjeno u vezi razlicitih adresa i zahtevaju da se prijavi na vreme da ne bi dolazilo do zabune.

Razliciti trackeri razlicita pravila!

Poslednja izmena:
Ali ljudi ista je mreža na koju se kačim, zar ne bi trebalo da radi?

Da li ima neko pozivnicu za PTP?Hvala unapred

Hvala puno dzonihsv za PTP invite:)

Poslednja izmena od urednika:
I ja bih molio pozivnici za PTP ako neko ima ?

Izgleda da su neki (ili svi?) dobili referale/invite-ove na BlackcatGames-u (BCG). Tako da ko juri BCG, možda sad upadne (naravno, ako zna nekog od koga može dobiti invite).

Poslednja izmena:
Na What-u Donor Picks, pa iskoristite priliku da popravite ratio... :)

Ја сам се надао да ће да часте па је таман легло, добро је да се ово покупи што пре и да они који почну касније и од мене нешто узму. ;) Немам ни појма шта је подељено али нека кружи, неће да фали. За ових пар сати сам "поделио" више него месецима уназад на двадесетак дељења.
Хвала и од мене. :)

HD-T

Recently we encountered quite a few attempts to break the users passwords,
some of them successful. We would advise everybody to change their password
and to use strong ones (including special characters, numbers and letters).
In case you see unknown torrents in your history, we recommend you also to
change your PID (in this case you need to change the announce URL in all
active torrents
, if you don't know, how ask in the forums). If you have
problems logging in your account, come to IRC (irc.P2P-Network.net/hd-torrents)
or write to hdtorrents[a-t]hushmail.com

Ako ima neka dobra dusa da mi da invite za what.cd bio bih zahvalan. Imao bih svasta da ponudim zauzvrat.

Posle koliko dana istice pozivnica za BCG, tj koliko dana imam fore da se registrujem?

Ja sam bio dobra duša pa ti dao RevoTT svojevremeno, a ti me izradio muški. Em što si cheater, vidim da si spreman i na neki trade.

Uopste nisam cheater, to je jedini tracker sa koga sam u zivotu banovan i tad nije bilo zbog varanja, nego mislim zbog neaktivnosti. Mozes da mi pregledas racunar, i neces da nadjes nijedan alat za varanje, a kao dokaz mogu da okacim ratio sa barem 20 trackera, medju kojima je npr. i jedan TL gde imam ratio preko 5.
A na trade sam uvek spreman, kao i 99% ljudi ovde.

i-am-the-1-percent-top-h.jpg

:)

Jeste Android. Znam da nije isti ali sam mislio da može.

Cudno mi je to da nece. Ja sam sa android telefonom, skinuo sa privatnih trakera poprilicno desetina GB. (Zamunda, CB i Rutracker...). Probaj skini rutrakerovu torrent aplikaciju sa marketa, pa skini nesto. I nemoj da bude torent veci od 4 GB (fat 32).

IPT 3x
THR 2x
EUC 2x

Radi li vam HD~bits.ro
Ili je otisao u vecna lovista

Nazad
Vrh Dno