Pa vidi prvo da li je do tvog kompa, tj. probaj je na drugom mestu da vidis da li se isto ponasa.
Sto je najgore kod mene je sve savrseno radilo sem Heaven-a sa klokovima za gpu +30mhz, napon +12mw, dve karte u SLI... Sad ispade da sam slagao coveka![]()
Sto je najgore kod mene je sve savrseno radilo sem Heaven-a sa klokovima za gpu +30mhz, napon +12mw, dve karte u SLI... Sad ispade da sam slagao coveka![]()
Ne moze garancija grafa nema propeler jedan.
Nema ceo ventilator ili jedno perce ? Ima na eBay-u moze da se poruci.
krilce je samo otkinuto, nista posebno, moze link sa ebay na PM za ovaj fan.
Kod reklamacije da li je vazno da bas sve imam u kutiji, posto nedostaje sli mostic i papir sa uputstvom (nisam dobio) ?
@solajam
Poslacu ti sli mostic ako ga nije bilo u kutiji, imam jos dva od ovih asus, taj je slucano ostao kod mene... Lepo sam napisa u temi da taj test ne prolazi i link ka temi postavio u oglasima. Ne mogu samo da shvati kako to da sam odigrao sve sto se moglo odigrati sa te dve karte i da nikad nisu pucali drajveri ili nesto slicno na klokovima koje sam prikazo u testu sam karte, jedino Heaven Benchmark 4.0 nije radio ??? Sata je sada pokazatelj stabilnosti Heaven Benchmark 4.0 ili visemesecno igranje bez i jednog problema ???
Covek kaze da mu u Heaven Benchmark 4.0 boost klok ide 1303mhz, kako niko ne kapira da je to problem i da to nije realan klok na kome ta karta moze da boostuje bez dodatnog overkloka i podizanja napona, sta uzrukuje taj probem kod njega u sistemu to ne mogu ni da pretpostavim, kod mene se to nije desavalo, defaultni bost klok je bio nesto iznad 1200mhz, a mozda i jeste samo i ako jest AB je ipak pokazivao normalan boost klok, a moguce je da je upravo zbog toga pucao Heaven Benchmark 4.0 i kod mene... Bios na toj karti sigurno nije diran, na onoj drugoj jeste ali sam ipak vratio stari bios posto ovi drugi koje sam probao nisu donosili nista znacajno u performansama....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari