Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

BTN kao top kvalitet (plus je ratioless) ili freshon.tv koji je lošiji, ali je mnogo lakše ući na isti.

Za ljubitelje flac 24/96 vinyl ripova, jedan od jacih uploadera je presao na rutracker, pbthal, potrazite ga tamo. Za one koji ulaze po prvi put u ove vode ovo je mesto odakle treba da pocnu da slusaju kvalitetne ripove. Svi ripovi su mu savrseni.
druže, hvala za informaciju. lepo je videti da dobri uploaderi idu na svima dostupan tracker.

Freshon je trenutno zatvoren, probaj da nabaviš tvtorrents.com. IPT je solidno opremljen HD serijama.
Super je pbthal stvarno.

Poslednja izmena:
Na Zamundi ne kotrolisu to, tako da nisam neki uplaoder, ali ako bi mi neki poslao pozivnicu za neki torrent gde ima dobrih hd materijala serija(filmovi gotovo da me ne zanimaju) sa odlicnom brzinom, nije mi nikakav problem da ostavim da se seeduje koliko god hoce, na vama je :D

Ako hoces freshon, javi na pm...

Kad postaneš Master (klasa), tada ih dobiješ u neograničenom broju.

Vala treba giljati do Master klase :)

Za ~2 meseca cu imati dovoljno bonus poena za Mastera.. kada ne dobijam lumene iz paketica, odnosno nista osim onih najbednijih nagrada :/ Prosle godine sam svaki dan u isto vreme aktivirao paketic (jer kad se ceka, gubi se vreme), ni jedan jedini dan nisam bio nista osim onih najbednijih nagrada, a to je prosle godine bilo 1k bonus poena i valjda 1GB upload. Drugarica koju sam pozvao sad poslednji put kad je bilo, nema ni mesec dana, dobila gold star.

Ma odlican tracker, ako se redovno koristi, pre ili kasnije ce se napredovati.

Otvoren je gazellegames.net za registraciju!

Po rečima ljudi, postaje bolji (čak i posle privremenog zatvaranja) nego blackcats-games.

Poslednja izmena:
Upravo sam hteo da se registrujem i otkrio da već godinu dana tamo imam nalog koji ni jednom nisam iskoristio... :lupko:

Sada sam i ja video da imam account tamo :)

Zasto je bolji od BCG-a ?

Hvala šefe!

Mene samo interesuju full BD 2D/3D diskovi po mogucnosti sa našim titlovima jer radim kolekciju na HTPCu.

Poslednja izmena:
A što ne skineš Remux, to ti je isto BD samo bez scena snimanja filma, uzbrisanih scena...?

Znači isti kvalitet? Imam li subtitlove, to me najviše zanima jer je patnja titlovati pješke 3D film.

chux00ba, već sam ti pisao o svemu.

Ako te interesuju 2d filmovi, skidaj remuxe pa sam ubaciš prevod i napraviš BD, posao traje par klikova i 5-6 minuta muxanja.

A ako te interesuju 3d BD-ovi, napisao sam već koji su trekeri dobri za to.

Pošto imaš sad IPT, kucaj samo 3D CEE i dobićeš listu 3D full BD_ova sa (uglavnom) napim prevodima (cro, srp). Ali na IPT-ju imaš svega 21 takav torent.

Rutracker i HDclub su puni takvih torenata, a ne treba ti pozivnica, pa ti prvo njih preporučujem.

Za ~2 meseca cu imati dovoljno bonus poena za Mastera.. kada ne dobijam lumene iz paketica, odnosno nista osim onih najbednijih nagrada :/ Prosle godine sam svaki dan u isto vreme aktivirao paketic (jer kad se ceka, gubi se vreme), ni jedan jedini dan nisam bio nista osim onih najbednijih nagrada, a to je prosle godine bilo 1k bonus poena i valjda 1GB upload. Drugarica koju sam pozvao sad poslednji put kad je bilo, nema ni mesec dana, dobila gold star.
Kolega,mogu li ja da stanem u red i sacekam ta dva meseca dok ne postanes master?:)

Bit-HDTV

malopre sam imao 200 poena, odem na F5 (osvežim stranicu) i odjednom imam 253. Kapiram da su ova tri za tri sata seedovanja ali odakle ovih 50 (da li zato što sam možda nekome poslao pozivnicu)?

На Балкану ми препоручују uTorrent 2.2.1 а лепо сам наместио овај садашњи па не бих да мењам. Нема везе. Где има Стаљинград '13 на PP, био бих захвалан.

Sad ce mozda za bozic otvoriti pozivnice za slanje na BTN-u pa ako otvore mogli biste da posaljete nama ovde u grupi koji nemamo...

HD-Space:

Be patient! You can't open your present until Christmas day ! 5 day(s) to go.
Today:Friday 20th of December 2013 09:38:09 AM
Christmas day:Wednesday 25th of December 2013 12:00:00 AM

Унапред извињавам се за OT. Ако има неко Стаљинград 2013 српски или енглески титл само да шибне на PP био бих захвалан.:wave:

Imam ja jedan problem koji nije toliko vezan za temu ali nadam se da ćete mi pomoći, naime radi se o tome da ne mogu da skidam sa privatnih tracker-a a mogu da skidam sa javnih na mom tabletu. Preko kompa funkcioniše ali zašto neće na tabletu? Hvala

Vrh Dno