Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narode, jel posle svakog depozita u wallet treba da se radi backup ili?

Valjda backup čuva samo stanje do tada. Nisam ulazio u tu problematiku jer mi je to bilo tako logično.

Čovek pita nakon depozita ili povlačenja. Stanje se promenilo. Zar ne?

Valjda backup čuva samo stanje do tada. Nisam ulazio u tu problematiku jer mi je to bilo tako logično.

Čovek pita nakon depozita ili povlačenja. Stanje se promenilo. Zar ne?

Ma novcanik cuva samo private kljuceve to backapujete, mreza cuva gde su novcici, samo jedan backup i cao!!!!!!!!!!

Napravio sam bekap. Onda sam deposit novi poslao u wallet i zanima me jel treba opet da radim bekap.

:-D skontao sam poruku, u isto vreme smo poslali.

Extra, vec sam se smorio od kopiranja.

^Meni nece ni da otvori.

Btw, raduje me bilo koja vest o Asic Scrypt minerima. Jer znam da, ako ih danas objave, u najboljem slucaju stizu Q1 2015-te. Onda bi i cena trebala ici gore, barem na $300. :)

Za LTC bi bilo najbolje da nisu muljatori, manje vazno kad ce se ovo pojaviti za 6-12 meseci nevazno, ali cim su nesto ovi sto projektuju fpga ucutali, moguce gde ima dima ima i vatre

Ja u ovo verujem. Verujem i da se na ovome radi zadnjih godinu dana tako da me ne cudi nista. Samo je trebala cena da skoci, da se nabavi kinta za projekat i krene u realizaciju. Ne verujem da ce to nesto preterano brzo izaci ali radi se na tome jako ozbiljno. Ne zaboravite, ko prvi izbaci uredjaj bice car jer skuplja kajmak.

volim kad se probudim ujutru , nalog prosao, buy bio na 13.7 , sell na 15.6 :) puta XXX novica = lep dan :)

pre likovanja bilo kakvog, skinite profit, jer ovo svakako nije gotovo. :)

ti novcici iz kine ce pre ili kasnije stici na zapad.

kome trea da se crta:

puhanje.png

+ kinezi imaju jos vremena da povuku cash sa kineskih menjacnica a ni PBoC nece sigurno sedeti i gledati kako ih neki tamo menjaci prave budalama i nalaze workaround-e

+ kinezi imaju jos vremena da povuku cash sa kineskih menjacnica a ni PBoC nece sigurno sedeti i gledati kako ih neki tamo menjaci prave budalama i nalaze workaround-e

Moce i posle da skidaju ali preko banaka (znaci drzava ce znati koliko povlace)... jedino nece moci da koriste anonimane firme za uplatu koje su ranije mogli da koriste, ako se nesto ne promeni u politici kine

Ova regulativa je bila ocekivana.... ja neznam sto kinezi panice kad su znali 1000% da ce se regulativa nacinalne valute desiti (ne BTC-a vec bas fiat-a)

ne znam sta da kazem, moja logika je: zadrzati konstantan broj novcica , a izvuci kes od trgovine :)

nije to glavni problem.

glavni problem je sto se oni gadjaju hiljadama i hiljadama novcica svaki dan, to mora negde da zavrsi. :)

a skinuti profit, primerice>

kupio sam 2 novcica za po 500 $. to znaci da ako sada prodam, recimo, 1 novcic, ja sam u plusu 150 $. tih 150 $ oduzmem od drugog novcica koji sam kupio - sto znaci da me je drugi novcic kostao 350 $. od toga prodam 0.5 btc-a po 700 $ i imam "cistih" 0.5 btc-a. od toga 0.25 prodam na 750 $, a poslednjih 0.25 na 800$ (ako stignemo dotle).

neko redja bidove velike na stampu, ne bih se ja mnogo pouzdao u njih. dobro vreme za prodaju, barem po meni je sve iznad 650.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno