Šta je novo?

Battlefield 4

Jeco divim ti se kako shaltas MiG-a. Bolje nego Putko

Pa to je extra a ne neki ***** se spakuje u avion i ne moze mu nikakav AA nista .

Nisam te razumeo, sta je ekstra, skrivanje izmedju brda na Dragon Pass, ili ova samo sa pesadijom i transportnim helijem? Od aviona nisam u zivotu zaginuo kao pesadinac, malo im je tesko da zapaze pesadiju koja nije narandzasta dok ide jedan mah..

Sad sam igrao i cetvrtu, Silk Road, nedovoljno tenkova..

Ta narandzasta boja uzrok svih problema u bf4, mamu joj njenu...

Nisam te razumeo, sta je ekstra, skrivanje izmedju brda na Dragon Pass, ili ova samo sa pesadijom i transportnim helijem? Od aviona nisam u zivotu zaginuo kao pesadinac, malo im je tesko da zapaze pesadiju koja nije narandzasta dok ide jedan mah..

Sad sam igrao i cetvrtu, Silk Road, nedovoljno tenkova..

Meni je "extra" svaka mapa na kojoj nema neunistivih armora , do su avioni na vecini neunistivi cak i sa AA imaju vecu mogunost izbegavanja , tj izadju sa mape i resili stvar. Dok to nije slucaj sa tenkovima i pesadijom. Da ne trollujem posto je vec mislim neko pomenuo ovo. A sto se tice zaginjavanja od strane aviona kao pesadija ja se nikako ne bih slozio ,da nikog ne ubedjujem neka ostali daju svoj glas o ovome.

A sto se tice zaginjavanja od strane aviona kao pesadija ja se nikako ne bih slozio ,da nikog ne ubedjujem neka ostali daju svoj glas o ovome.

To sam i napisao, gines zato sto te svi vide kako sijas ko jelka pa cak i avion koji ne bi smeo nikakve veze sa pesadijom da ima..

A sto se tice zaginjavanja od strane aviona kao pesadija ja se nikako ne bih slozio ,da nikog ne ubedjujem neka ostali daju svoj glas o ovome.

U bf3 su dosta vise ubijali pesadiju dok ovde stealth avion bas i nije stvoren za tako nesto, a attack jet ima pametnija posla nego da ganja pesadince sem kad kampuje nekoliko njih na nekoj zgradi, recimo na Hainan.
U bf4 je ipak moguce da se iskontrolise avijacija dok u bf3 nije bilo sanse kad upadne pro pilot.
Nego kada avijacija dominira, cak i da ne ubijaju pesadiju, oni ociste sve tenkove i onda pesadija gine od neprijateljskih tenkova i pesadije kojih ima ko mrava. Zato me uvek nerviralo kad neko u bf3 kaze da su avioni ok jer ne ginu puno, a ne mozes da im dokazes u cemu je kvaka.
Srecom EA (mislim da sam dice nikad ne bi) je odradio fin balans vozila u bf4, mozda samo malo da oslabe active radar rakete i attack jet.

U bf3 su dosta vise ubijali pesadiju dok ovde stealth avion bas i nije stvoren za tako nesto, a attack jet ima pametnija posla nego da ganja pesadince sem kad kampuje nekoliko njih na nekoj zgradi, recimo na Hainan.
U bf4 je ipak moguce da se iskontrolise avijacija dok u bf3 nije bilo sanse kad upadne pro pilot.
Nego kada avijacija dominira, cak i da ne ubijaju pesadiju, oni ociste sve tenkove i onda pesadija gine od neprijateljskih tenkova i pesadije kojih ima ko mrava. Zato me uvek nerviralo kad neko u bf3 kaze da su avioni ok jer ne ginu puno, a ne mozes da im dokazes u cemu je kvaka.
Srecom EA (mislim da sam dice nikad ne bi) je odradio fin balans vozila u bf4, mozda samo malo da oslabe active radar rakete i attack jet.

Problem je sto su tenkvi i IFv (ovi nemaju cak ni HMG) totalno beskorisni.
Jetovi imaju dumb bobme uz pomoc koje mogu da sliste tenk, attack helikopter ako pilot i gunner saradjuju sliste tenk u jednom okretu bez ikakve mogucnosti za tenk da se odbrani.
Nista ne moze da te zastiti od SLAw kad si u nekom ground vozilu, cak i javeln kad te locira nikakve kontra mere ne pomazu.
S jedne strane imas little bird i transport helije koje nista na ovom svetu ne moze da obori ako imaju 2 inzenjera kojim popravljaju a sa druge strane su ogranicili municiju tenkovima i IFV pa jos treba 2 puta da pogodis helikopter da bi ga oborio.
Retardizam
Ja sam licno batalio da igram sa vozilima dok te ne siapglaju (ako uopste ispaglaju) i cepam sad uglavnom samo Infantry mape...

Poslednja izmena:
Stvarno su postala neviđeno iritantne letelice, ne možeš skinuti heli kad ima inženjera.
Koja glupost da se popravlja u letu.
Treba 5 stingera odjednom da bi ga skinuo.
Jeee em ga popravlja em na svakim 15 sek ima counter.
Tenkovi su mi nekako smešno preslabi protiv helija, razvale te u jednom naletu!
U zadnje vreme najviše peglam HC na Lockeru, našao sam dobar server gde je baš izražen teamplay, bude vrlo često fenomenalnih borbi.
Po meni bi na svakoj mapi trebalo biti više AA vozila ili da su stingeri i ose mnogo jače.

Evo jednog speva o RPG-u, mom omiljenom inzenjerskom orudju:

Lepo.. Otkljucao sam i SRAW, ali i dalje koristim najvise RPG, sta ti je navika :)

Ne znam odakle vam da su tenkovi i IFV preslabi. Kad udjem u neko od tih,tenk pogotovo,a igram sa okej timom,to je dominacija. I mnogo se lako skidaju avioni i heliji sa tenkom uz Sabot shell. Sinoc sam u partiji sa Perom skinuo tri helikoptera s tenkom. Avion jos lakse. Kad krene da se obrusava na tebe,taman pre nego sto krene da se podigne opalis i dezintegrise se.

@Pera
Odlican klip, omiljeni mi je poslednji triple kill na Dragon Pass

Cek, cek tenk obican ima neko AA oruzje?!?
Dal je moguce da to nisam video!

Je li samo meni Dragon Pass suvise mracan ili je tako i svima? Desava mi se da na nekim delovima mape, uglavnom u podnozju brda ne primetim protivnickog pesadinca sve dok on ne zapuca na mene ili ako slucajno nosi laser.

Upravo se i meni skida Čajna Rajzing, houp it vaz vrt it. Postoji li neki okviran datum izlaska narednog DLC-a?

Pitaj DICE i EA, tako su rekli. Oni su je napravili,pa najbolje mogu da ti odgovore.

Da, i ja pročitah negde da su obustavili sav rad na DLC-ovima dok ne poprave igru do kraja.

Ja imam Digirtal deluxe verziju ali mi nije jasno kako da skinem china rising, nigde mi ne nudi to.
Moze pomoc? :)

Ako ti već nije skinulo, onda idi na BF u Originu, pređi mišem preko i imaš "i" kao info pored Play, klikni tu, skroluj dole i biće ti lista DLC-ova i samo cepaj.

UF sa zadnjim patchom texture flickering pakao, odmah se pojavi posle 3 min. Jedna karta, nikakav sli i cf.

Ovo je moj novi omiljeni video. Kao prvo sto je jet combat, onda sto ima i epic RPG hit i na kraju sto ima pro vs pro deo.

Da samo sto je meni flickering na single gpu, samo jedan r9 280x. Aj valjda ce se i meni popraviti tj da nije samo za multi gpu. Pre se javljalo ali retko i treba dosta da prodje da se javi, a nestane ako izadjem i udjem opet a sad odmah bas, cim udjem na mapu.
Jel si probao 13.12?

Nazad
Vrh Dno