Šta je novo?

Battlefield 4

kakva glupost boze dragii :S nece nikako, bas sam evo restartovao i komp al opet nista, bf3 ulazi bez problema, sta mu odjednom bi :trust:

Meni tako nekad,odigram dve-tri partije,sve bude u redu,posle ponovo da pokrenem igru-nece i nece.Restart browsera mi pomaze.

Cekaj evo probao sam i kampanju da pokrenem preko origina (u offline modu) i nista. Moram da kazem da sam danas uradio system restore jer su mi pukili ovi zadnji beta drajveri i po*ebali mi svasta ponesto. Dali ima ikakva opcija za repair u originu? Izgleda da je ovo sve zbpg toga.

Ne rdis system restore drivera da bi dobio stare. Fino u safe mod pa kroz device manager povuci drivere, uninstal. Zatim sa recimo driver sweeperom povuci ostale repove pa nakon toga instaliraj nove.

Neznam dali moze biti do samih drajvera, jer sve igre rade okej, samo bf4 nece a njega sam i zadnjeg igrao pa je posle nekih 15 min kada sam htjeo SLI da ukljucim kad ono BOOOOOOM !! Pukose i moradoh iskljuciti kommp na buttom. A ne ide mi se na poslijednje WHQL drajvere jer dosta losije rade u igrama koje trenutno igram. Evo sad sam pokrenuo repair pa javljam. Hvala vam decki :)

Evo ga 89,72 MB repair, sad fercera znao sam da je se nesto izvuklo pri pucanju iz same igre. :wave:

Nidje veze, di ti je minimapa, kako si uspeo da je sklonis da ti ne smeta?

Pa 98% servera na kojima ja igram HC nema minimapu..

Evo ga prvi crash posle patcha, bf4.exe not responding, dugo ga nije bilo.

Nista bre nisu popravili samo su jos vise sjebali igru.
Bf4. ex has stopped working se jos cesce desava, trade off kills i dalje postoje i hit detekcija je kao sto je bila...
Ko ce posle ovakvog Bf4 da kupi Bf5...

Ja, recimo.. Tacno je da igra ima problema, ali je skroz igriva za casual igrace.

Slazem se da kada kupis neki proizvod za punu cenu treba da ocekujes da sve to radi kako treba i nista manje. BF3 je bolovao od slicnih problema mesecima, pa je rulja pohrlila u preorder BF4 kao da nista nije bilo. I opet ce/cu.

Ja, recimo.. Tacno je da igra ima problema, ali je skroz igriva za casual igrace.

Slazem se da kada kupis neki proizvod za punu cenu treba da ocekujes da sve to radi kako treba i nista manje. BF3 je bolovao od slicnih problema mesecima, pa je rulja pohrlila u preorder BF4 kao da nista nije bilo. I opet ce/cu.

800px-Tom_Roberts_-_Shearing_the_Rams.jpg

Au koji smor! 4,5 GB ovaj Kinesko uzdizanje DLC!

Probao 3 od 4 mape, Altai Range je odlicna (ogromna), Dragon Pass skroz ok, malo cudan kolorit, konacno mozes da se krijes iza necega u helishu.. Guilin Peaks je uzas boziji, samo pesadija i transportni heli?

Pa to je extra a ne neki ***** se spakuje u avion i ne moze mu nikakav AA nista .

Vrh Dno