Sta je ovo ljud nemogu uci na server nikako, samo mi stoji zakucano ono "joining server" jeli im nesto nisu uredu serveri? nebih trebalo biti to jer vidim da ima igraca :S.
Postoji "Roll back driver" u "Device Manager".Probaj to da vratis predhodne drajvere.
***,Saint vozi avion,sad sam sve video:d.Do sad sam jedino letece vozilo video UAV.
malo flajta na HC serveru
http://www.youtube.com/watch?v=IAAUku7HYlc
dankeZlatna zvezdica za sletanje na brdo!
malo flajta na HC serveru
Ja, recimo.. Tacno je da igra ima problema, ali je skroz igriva za casual igrace.
Slazem se da kada kupis neki proizvod za punu cenu treba da ocekujes da sve to radi kako treba i nista manje. BF3 je bolovao od slicnih problema mesecima, pa je rulja pohrlila u preorder BF4 kao da nista nije bilo. I opet ce/cu.
samo stavi lavove umesto ovaca gore na sliku :d
samo stavi lavove umesto ovaca gore na sliku :d
To ne igram ja, to moja sedmogodišnja ćera igra, te igra i komandira na tabletuDa,a moze i svece koji glume dive,i koji smrde na obodu mape 20 sati u 9K22 TUNGUSKA-M!
Probao 3 od 4 mape, Altai Range je odlicna (ogromna), Dragon Pass skroz ok, malo cudan kolorit, konacno mozes da se krijes iza necega u helishu.. Guilin Peaks je uzas boziji, samo pesadija i transportni heli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari