Šta je novo?

Battlefield 4

Kakva je uzivancija Sangaj kad radi, zavrsi partija sa 9 tiketa na nasoj strani. Nasao sam i novu omiljenu klasu, recon sa karbinima i c4..

Po meni, resili su najveci problem, odnosno kresovanje na odredjenim mapama uz sound loop, ali brate ima igra jos mnogo da se pegla. Ocekivao sam vise od Shanghai mape,a ono pola tima i mog i protivnickog visi po zgradama. I ono sivilo na mapi me ubija u pojam. Da ljudi igraju mapu kao sto se igralo u BC2 bila bi mozda i najbolja. Dawnbreaker mi vise odgovara

Samo ne znam kakvi su im to patchevi od 800-1000 mega, jos nekoliko takvih plus premium content kad bude bio, i igra ce da nagura 60GB. Loading time thru the roof. Ko ima 128GB SSD moze da se slika za ostalo.

Pa jedan od zadnja 2 patcha je prvi DLC.

Ne znam zašto kukate na veličine patcheva, to se uglavnom raspakuje, zameni module i delove igre, na kraju meni, ako dobro vidim, od famoznog 800-900 MB patcha ode ni 70 MB prostora, a i to može da bude neki temp...

Elem, singl večeras nije krešovao, što je napredak :d

Pa da, 24gb mi zauzima igra, a kad sam tek instalirao 23.3 ako se secam.

Izgleda da je Sound Loop otisao u vecna lovista, dva duga Sangaja sam igrao danas bez problema..

AEK je odličan za blizinu i za neki medium range. Što se tiče daljine, odličan mi je SAR-21, veoma mali recoil ima. Po 500+ killova sa obe automatske puške, sad merkam s kojom sledećom da igram. Probaću M16A4 jer volim burst fire, i fali mi KH2002 koji je bio ubica ako znaš da igraš s takvom puškom, nije za svakoga burst only mode. Nadam se da M16 barem puca približno kao dotični i zadovoljan sam.

Da ti se zahvalim sto si mi skrenuo paznju na ovu fantasticnu pusku. Za daljinu je odlicna, recoil skoro pa beznacajan, uzivam igrajuci sa njom. Ok, problem su okrsaji na blizinu ali srecom ova igra je prepuna ljudi koji igraju po principu spray and pray :).

Da ti se zahvalim sto si mi skrenuo paznju na ovu fantasticnu pusku. Za daljinu je odlicna, recoil skoro pa beznacajan, uzivam igrajuci sa njom. Ok, problem su okrsaji na blizinu ali srecom ova igra je prepuna ljudi koji igraju po principu spray and pray :).
Za blizinu samo prebacis na M26 dart i miran si ;) nema bolje kombinacije

***e trebaju odraditi drajvere ili vec sta ja znam, u SLI-u imam isti min fps, max je duplo veci, zato i igram na jednoj karti sad za sad, mada iznenadjen sam da jedna 680-tka moze da gura na 60+fps na maxu, tj mnogo bolje igra radi poslije patch-ova.

Dobro je sto je China Rising bio u nekom od ovih patcheva :) Evo krece download 4.5gb..

Pa koji dlc je bio manji od 2.8 GB. U proseku su bili 4 GB,ne moze to u patch da stane

Kad neko napisa da dobijamo China Rising, ja mislio da ga bukvalno dobijamo za dž. :D Valjalo bi premium uzeti još malo.

Zasto nisi uzeo preorder/digital deluxe? Kad je razlika bila euro, dva, ili cak ista cena..

Uzeo sam od brata Srbina na kupujemprodajem za 1500 kinti osnovnu, a ima i doplata 2500 kod njega za Premium. Sad ne znam da li da uzmem od njega ili da uzmem na nekom popustu sad.
Za koju cenu bih sad mogao da uzmem BF3 upgrade na premium sad kad krenu sniženja? Ako je neko video ili uzimao, neka mi kaže šta da očekujem. Voleo bih čisto onako da upotpunim.

Misliš bf4, ja jeftinije od 30 i kusur evra nisam video, možda bude za novu ali za 22 evra prem teško da će da bude

I da pitam, dali jos iko ima problema sa flickering-om kada je u sli modu? Poslije ovog zadnjeg patch-a je gotovo ne igrivo, bar meni.

Ugasi HT ako ga koristis ;)

Hyper Threading

Probao 3 od 4 mape, Altai Range je odlicna (ogromna), Dragon Pass skroz ok, malo cudan kolorit, konacno mozes da se krijes iza necega u helishu.. Guilin Peaks je uzas boziji, samo pesadija i transportni heli?

Ja sam danas naišao na dve mape na koje ranije nisam, a isti modovi su u pitanju. Jedna je sa nekim zgradicama, kao Favela mapa u mw2, većinom po krovorima pičiš. Sad ne znam da li je to bilo ili je novo. Inače, jako sam zadovoljan kako radi od juče, ono "seckanje" je gotovo nestalo. Desi se nekad, ali retko. Smanjiću neka podešavanja i rokaj.

To sto mislis da je nova mapa je od pocetka tu. Flood Zone

Sta je ovo ljud nemogu uci na server nikako, samo mi stoji zakucano ono "joining server" jeli im nesto nisu uredu serveri? nebih trebalo biti to jer vidim da ima igraca :S.

Nazad
Vrh Dno