Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Juce-danas neki lik je izgleda hakirao bazu podataka "TorrentInvites.org" (email,password,ip.) i ponudio ih vlasnicima trackera. Trackeri inace ne vole forume za davanje/razmjenu/prodaju pozivnica. Tako da ukoliko dodju do podataka, moglo bi se desiti da mnogi ostanu bez accounta na raznim trackerima, pa cak i neduzni. Znate kako to ide, ako nekoga banuju, pada obicno cijeli invite tree. Pa oprez ukoliko ste clanovi.

To je objavljeno na njihovom forumu, a preneseno s reddita. Vec se javljaju neki koji su banovani sa trackera PTP i drugih.

Edit: Takodje se ne moze pristupiti slicnom sajtu "Torrent-Invites.com". Pise da imaju neki "security hole" i da rade na otklanjanju.

Poslednja izmena:
a ja ih bas reklamirao pre 2 3 dana na ovoj temi za pregled trekera,dobro pa nisam bio registrovan

Chill0ut u pravu si, kad sam se jutros probudio imao sam sta da vidim, banovan acc na PTP... :/ umalo se nisam slogirao...:lupko: , nisam se cuvao na tom sajtu pa su me banovali i tacno znaju sta si radio. Morao sa da idem na njihov IRC chat i da povratim acc, jedva su mi dali, neke nisu pustili...nekima su banovali vise acc na raznim trackerima. Ko hoce da ga banuju nek ide na TI...

Pitanje za BIT-HDTV: seeders i leechers = 0 (za bilo koji torrent koji želim da skinem sa sajta).

Kada sam prešao preko Windows-a Mac OS X instalacijom ovo se dogodilo, možda je problem Transmission koji sada koristim?

Edit: ustvari nema veze torrent klijent sa tim što stoji na sajtu.

REŠENO:

Staff answer

System 2013-12-13 18:29:37
Solved.

Pozdrav forumaši. :wave: Novi sam član, tako da za početak neću ništa tražiti, već samo ponuditi.
Uslov za bilo šta od navedenog je samo da se javite na pp i da se tamo dogovorimo o detaljima.
Detalji su opšte informacije (Iskustvo, internet brzina, članstvo na drugim trackerima, itd.)
Za bilo kakva dodatna pitanja o trackerima ili torrentima, slobodno mi se javite na pp.
Ovo je trenutno u ponudi, ali nije konačna lista, pošto se može u međuvremenu promijeniti.

Pozivnice i/ili Bonus/Karma za trackere:

- TorrentHR
- BitLeechers
- MyAnonamouse
- TheCafe (ex. TorrentCafe)
- BalkanElite
- Crna Berza

Preko prijatelja mogu doći do [za sve potrebni 2 x speedtest + 2/3 ratio proofa (seedbox poželjan, ali ne i neophodan)]:

- SCC
- IPT
- TL
- TD
- HD MKV
- RevTT
- Yuwabits
- Možda još nekih.

Trackeri trenutno otvoreni za registraciju:

- PlayBits
- Gormogon
- HD Space
- BitGamer
- SportScene

Pozdrav svima :D

Hehe, upravo si zatvorio temu :D , uplasio si ljude sa toliko pozivnica pogotovo posle mog posta...:beat:

Može li neko da mi potraži na e-learning trekerima koje ima par knjiga, da vidim da li postoje tamo? U pitanju su The Handbook of Energy Trading, Stefano Fiorenzani, Samuele Ravelli, Enrico Edoli, i Energy Markets, Vincent Kaminski.

Hvala unapred

"Handbook of Energy Trading" ima na piratebay a drugu nisam našao nigde... :)

Hvala, nije mi palo na pamet da tražim na javnim :)

Регистровах се на Балканелит али сваки торент који отворим пише: failure missing key?! Ово никад нисам видео пре. О чему се ради?

Probaj drugi browser ili menjaj ip/mac.
Kod mene sve ok.

Што бих мењао ip адресу? Не разумем? Пробао у лисици и IE исто. То ми пише у торент клијенту. Не капирам.

Zeza te :D, izbrisi torrent i skini ga ponovo, ako ti isto pise potrazi podrsku na IRC-u od tog trackera. Verovatno je torent izbrisan u medjuvremenu, mozda zbog prijave...

Пробао 3-4 пута и исто. У питању су нови торенти и нису избрисани. Ок контактираћу их. Хвала свима. Извињавам се за offt.

Ako neko ima nesto od ovoga bio bih zahvalan ;)

XXX : Fux0r
Movies : PTN
TV : FreshonTV, BroadcastTheNet
Sports: MMATracker

Pozdrav,

moze li me neko uputiti pozivnicom ili nekako na neki tracker sa full BD izdanjima. Hvala puno.

baci mail na pm za iptorrents, bit-hdtv, otvoren ti je hd-space, registruj se na zamundi, rutrackeru...

Sta je sa hdt ? Ne mogu da mu pristupim

@chux00ba, HD-Space ti je odlican za pocetak

Pozdrav,

moze li me neko uputiti pozivnicom ili nekako na neki tracker sa full BD izdanjima. Hvala puno.

Ja imam isto pozivnicu za IPT pa se javni kome god hoćeš za nju. Tamo ima solidan izbor BD-ova, Remux-a itd iako je general treker.

A što se tiče full bd-ova, pogotovo 3d Cee iso-a (uglavnom cee izdanja imaju neki domaći prevod), počni prvo od rutrackera, zamunde, hdreactora i hdcluba, koji su ti otvoreni i imaju brdo cee BD-ova, što 2d, što 3d. Mislim da HD club ima najveći izbor cee BD-ova od njih.

A što se tiče privatnih, THR je dobar, BeyondHD takođe (oba no ratio, s tim što THR ima više cee izdanja), a tu su i Czteam, HDT i mnogi drugi trekeri. Ali ako te zanimaju cee BD-ovi, najpre juri istočno evropske trekere (svi gore navedeni su takvi).

Ali ja nažalost nemam trenutno pozivnice za te trekere (osim za ipt), ali mislim da će ti za početak biti i više nego dovoljni ovi otvoreni koje sam prvo pomenuo.

Sta je sa hdt ? Ne mogu da mu pristupim

Kod mene normalno otvara.

@chux00ba, HD-Space ti je odlican za pocetak

Samo što će da počupa kosu s glave dok nešto skine. Kod većina remux-a i full Bd-ova, pogotovo novijih torenata, ima samo 1-2 seedera, tako da se neće mnogo usrećiti s njim.

Ali pošto je otvoren, svakako treba da se regne tamo.

Evo sada radi. A malopre nije hteo ni jedan od domena. Cudno ///

Nisam znao da je HD Space takvo djubre sto se tice brzine :)

Nisam znao da je HD Space takvo djubre sto se tice brzine :)

Nisam rekao da je đubre, samo što ima daleko boljih trekera što se tiče brzine, ako ga zanimaju full bd-ovi.

Većina full BD torenata tamo ima po 1 ili nijednog seedera, a retko koji torent prebaci dvocifren broj seedera (ima ih par na prvoj strani i to je otprilike to). Kod Remux-a je malo bolja situacija, a za ostalo ne znam, pošto to ni ne gledam.

Ono što sam ja skidao odatle se uglavnom vuklo, iako je bilo i po 5-6 seedera na jednog-dva leechera na tim torentima. Napominjem da imam 100 Mbps down.

Dakle, hd space nikako nije loš i treba ga imati u kolekciji (pogotovo što nema HNR, već se gleda samo ukupan ratio), ali svakako ima dosta trekera sa boljim izborom i boljim brzinama generalno, pogotovo ako gledamo full Blu Ray kategoriju.

Ali za početak bih mu svakako preporučio pre rutracker, zamundu ili ove ostale trekere koje sam naveo u postu iznad, nego hdspace... to je poenta.

Edit:
Evo upalio jedan sa HDSpacea od 40 giga, skida 1KB/s. :smoke:

O tome pričam. Meni se par filmova tako vuklo mesecima. Ali te filmove nisam našao drugde, pa sam bio strpljiv.

Dakle, vredi ga imati u kolekciji, ali on meni lično svakako nije prvi izbor kad tražim neki film.

Poslednja izmena:
Raja može li mi neko vidjet zašto ne mogu da se logujem na HDFrench i WorldInHD??
Hvala unaprijed.

Za ljubitelje flac 24/96 vinyl ripova, jedan od jacih uploadera je presao na rutracker, pbthal, potrazite ga tamo. Za one koji ulaze po prvi put u ove vode ovo je mesto odakle treba da pocnu da slusaju kvalitetne ripove. Svi ripovi su mu savrseni.

Ljudi ja koristim Zamundu i prezadovoljan sam, ima 90% svega, jedino mozda ima manjka HD materijala, filmova retko akda ali serije HD neke manje poznate se tesko nadju.
Pa me zanima sto se tice serija u HD formatu koji bi mi torrent preporucili? Net mi je 100mb/2mb tako da bi voleo kad bi vuklo full brzinu, jer zamunda vuce barem meni full :D

Nazad
Vrh Dno