eeeE ? 😀
vidim ja gde ce da mi nestane onaj 1TB buffer na TL 😀
Brišem kad prigusti, evo juče obrisao nekoliko tera starih mkv-ova...
Više ne pravim kolekcije, pošto taman kad sredim lepo kolekciju, ono se već ustali neki novi format i onda ajd' sve nanovo.
Tako je to išlo od dvšnjiksa, pa preko dvd-ova, pa 720p, pa 1080p ripovi, pa sad samo BD remux-i i full BD-ovi... ne isplati mi se cimati se toliko i trošiti vremena na nešto što će postati maltene beskorisno kroz nekoliko godina.
Tako da za sad čuvam samo 3d iso-e i veoma raritetne stvari u najboljem mogućem formatu, ali čim izađe nešto boljeg kvaliteta, ovo staro leti.
Znam da je model iz prosle godine, a receno mi je da je plazmu upravo bolje kupiti ako je bila izlozena i radila u prodavnici jer je bitno da od samog pocetka rada pusta vrhunsku sliku kao sto oni u prodavnici i pustaju a ne ovi nasi bedni kanali...Ne tvrdim da je tako samo mi je receno.
E sada zanima me jos jedna stvar u vezi plazme, jel dobra za povezivanje sa kompom ili je za to bolji led?
Ne znam ko ti je to rekao, ali lagao je do bola ili se izlupetao za medalju.
Nikako nemoj uzimati plazmu koju nisi sam razradio, ali nikako... pogotovo ne izložbeni komad koji je sagorevao u store modu ko zna koliko sati, dana, meseci... a pritom puštajući ko zna kakav reklamni sadržaj, sa sve logotipima od lg-ja, samsunga i panasonica, čiji se materijali najčešće i vrte po radnjama, bez obzira koji brand TV-a bio, pošto često puštaju ono što im je dostupno u radnji na svim markama televizora.
Sve u svemu, ako bi da koristiš plazmu kao monitor za pc, onda je zaobiđi, a ako bi da je povežeš sa kompom radi gledanja filmova i pikanja igara, onda nemaš bolji izbor od plazme trenutno.
Pa ako ti je u radnji rekao, onda mora da je tako. Ne bi on lagao, ko mi ovde 😛
Za filmove dušu dao, za igre nisam probao, mada ima mali input lag - čini mi se 16ms. Samo ne moj da zaspiš, a da ne ugasiš TV. 😀
Koliko sam ja pratio, ispod ST nije trebalo ići zimus. Mada, ja na tehnici ne štedim, radije tražim best-buy.
Kolega je sada uzeo Sharp 50" za 130k i čini mi se kao best-buy za tu dijagonalu, jer nije hteo plazmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari