Da li je neko igrao betu?

Ja jesam...pa podseca dosta na fallout ali mora tu jos da se radi...
Sa grafikom sam generalno zadovoljan, cak mislim da je ovaj engine jako pogodan za ovakav tip igre. Naravno, treba jos da se pegla ali mislim da ce taj deo ispasti kako treba.
I dalje ostaje gorcina sto su nam 'uvalili' kvadrate umesto hex-ova..
Dalje, beta je dosta laka, ja sam stavio na najvecu tezinu i mislim da sam samo kod jednog encounter-a imao malo vecih problema. Municije imao malo sto ok, medjutim cinjenica da imate 4 rendzera + mesta za pridruzivanje jos 3 dodatna karaktera cini da je vasa ekipa veca od vecine protivnickih. Zato mislim da bi generalno trebalo otezati igru.
Skill sistem: rano je pricati, za sada je ok ali treba da se odigra veci deo igre da bi se uocio balans. Takodje, mora pothitno da se poboljsa izgled character screen-a. Nedostaju perkovi
U njihovom najnovijem update-u pricaju o dosta stvari na kojim rade da ubace-unaprede. Svidja mi se sto su rekli da lokacije koje se nalaze u beti nece moci da se prepoznaju kada izadje igra. Nisam siguran sta da mislim o izjavi da ce betu da nadogradjuju kako prolazi vreme. Kao da hoce sa nama da prodju kroz celu igru i isprave sve bagove i greske. Onda ti se na kraju i ne ispalti da igras igru ako si prosao vise od pola igre.
U svakom slucaju, ja i dalje iscekujem ovu igru sa velikim optimizmom