Može li neko da objasni kako da mi telefon bude developer unlocked ?
Upustvo:Ni ja to ne znam, a treba mi.
Upravo to. Ovo je M$ zadnja nadogradnja, pa nije to custom rom koji je napravio neki pero, sve ovo isto su dobili oni koji imaje HTC 8x/8s, Samsung Ativ S, kao konačnu GDR3 nadogradnju.Zato što sve radi kako treba a donosi neke korisne stvari ipak... Nisu nekompletna u smislu da ima gomila bug-ova i slično(ni najmanji problem do sada) već da kako se nešto novo objavi mi to dobijemo a onaj ko čeka recimo lumia black će sve to isto dobiti samo u paketu i jedno 4-5 meseci kasnije...
Samo jedno pitanje, pre nego pocnem. Na racunaru imam xp?
Sto se tice store update aplikacija, kao sto je M$ rekao, kome neradi. Unpin store aplikaciju i obrisati history iz IE, uraditi soft reset i vratiti store tile. Posle 4-5 dana uredno prijavljuje nova azuriranja.
Upravo to. Ovo je M$ zadnja nadogradnja, pa nije to custom rom koji je napravio neki pero, sve ovo isto su dobili oni koji imaje HTC 8x/8s, Samsung Ativ S, kao konačnu GDR3 nadogradnju.
A posebno vlasnici L520 neće dobiti ništa više sa Nokia Black jer nemaju Glance, a BT 4.0 su dobili sa Amber nadogradnjom.
Za GDR3 ti uopšte ne treba pc, već samo da registruješ dev account, i preview for developers na telefonu u koji ćeš se ulogovati sa tim nalogom. PC ti treba ako ćeš da sideloaduješ aplikacije, a po meni ni to ti ne treba.
Na kom sajtu se registruje dev account?
Šta tripuješ ovde,kakva crna piraterija?Čovek napravio lite orginalnu verziju i taj link je već objavljen ovde,pre par strana.Za GDR3 ti uopšte ne treba pc, već samo da registruješ dev account, i preview for developers na telefonu u koji ćeš se ulogovati sa tim nalogom. PC ti treba ako ćeš da sideloaduješ aplikacije, a po meni ni to ti ne treba.
Btw, nije li onaj gornji link piraterija? Ako jeste, zašto se toleriše?
Sto se tice store update aplikacija, kao sto je M$ rekao, kome neradi. Unpin store aplikaciju i obrisati history iz IE, uraditi soft reset i vratiti store tile. Posle 4-5 dana uredno prijavljuje nova azuriranja.
Mislim da bez veze paničarite u vezi update-a.
Pa normalno je da ne mora biti svaki dan neki update, pa neke aplikacije se nadograđuju par puta godišnje, dok neke imaju puno češći update.
Ako pročitate na WP Central da je izašao neki update, to ne znači da ga svi moraju dobiti iste sekunde (pa srušio bi se server 100% ).
Neko dobije danas, neko sutra, najkasnije 2 dana po mome iskustvu.
ja sam pre imao tih problema, kad sam dobio gdr2 nestali su ti problemi i svaki dan dobijam updejtove i ne updejtuje mi se samo jednom nego vise puta u toku dana
imam ativ s![]()
Ne vidim toliki problem, mogucnost update-a radi, bas morate isti dan kad izadje (uglavnom neki bezvezni bug fix)? Negde cete vec procitati da je izasao bitan update za vasu aplikaciju, nadjete je u store-u i odradite update..
Tako nesto![]()
Ima vecih problema, ne znam dal se ikad nekom to desilo, budite iskreni, da znam dal je mozda hardverski ili do OS-a. Pominjao sam to i ranije, otkljucam telefon i opet se sam zakljuca pre nego sto stignem da prevucem prst na gore..
Tako nesto![]()
Ima vecih problema, ne znam dal se ikad nekom to desilo, budite iskreni, da znam dal je mozda hardverski ili do OS-a. Pominjao sam to i ranije, otkljucam telefon i opet se sam zakljuca pre nego sto stignem da prevucem prst na gore.. Nekad i kad otkljucam, posle 10-ak sekundi se sam zakljuca. Dovoljno se retko desava da ne nervira toliko, ali voleo bi da znam do cega je..
@Boris Lozac
Skini sa Neta neki od kodova za dijagnostiku hardwera za tvoju mašinu i testiraj senzore i sl.
Tvoj telefon i jeste jedinstven,samim tim što nosi prefiks Windows Phone.A kakav je to osećaj ljudi koji ne koriste WP nikada neće moći da shvate...:wave:
Jel ima neko predlog za neki notes kod kog moze da se okaci ppdsetnik kao plocica..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari