Šta je novo?

Battlefield 4

Nesto mi se ne zeza sa tim, poznavajuci EA popio bih ban za manje od 24h.

U ****te, 4000din za sve. Nema bolje ponude od toga,verujem.

2rndfl5.png

399 pezosa = 22.66€

Kako si se snašao ovde za plaćanje? Jel prihvataju Paypal?

Prihvataju paypal, lako sam se snašao. Ako treba copy paste u google translate. Ja sam i BF4 kupio kod njih pa ne znam da li bi bilo problema da se primeni na neki drugi BF4 kupljen ovde. Mislim da problema ne bi trebalo da bude.

Kao adresu sam naveo adresu nekog meksičkog hotela uz korišćenje meksičkog proxyja.

Koliko znam,tako nesto moze da se uradi samo jednom na Originu.Nece da ti banuju nalog ali vise neces moci da kupujes sa Origina.

Ja sam na meksičkom storeu prvo kupio BF4 pa posle dve nedelje premium bez problema. Iskustvo iz prve ruke.

Jeste li probali? Ja sam ovde jedini koji je probao i nije imao problema. Ne pričajte napamet.

Necemo ni da probamo, rizik je prevelik za premalo para i zdravog razuma

Rizik da ne možete da kupite više ništa na Originu? Otvorite novi nalog. Mada kao što kažem ja sam dva puta prošao bez ikakvih problema. Kupujte slobodno za veće pare preko oglasa. To je sigurnije.

Sta ima veze ako se nemoze nista kupiti vise na originu, ja sam maltne kupio za pola para bf4 i onako su im cjene do nebesa.

Jeste li probali? Ja sam ovde jedini koji je probao i nije imao problema. Ne pričajte napamet.

Svestan si da sam ja i okacio tu informaciju na benchu kad je prvi put pocelo? Molim te, smiri se. Ako ljudi ne zele vise da kupuju igre na tom accountu, mogu slobodno da uzmu BF4 preko meksickog Origina, ali ako zele, onda ce se zeznuti zbog Error #10048 koji ce da popiju posle kupovine.

Poslednja izmena:
https://www.kupujemprodajem.com/Battlefield-4-CD-KEY-9183487-oglas.htm

Ja sam preko ovog dečka uzeo. 1500 din je standard, a 2500 doplata za Premium. Dobijete rusku verziju, pa posle skinete engleski language pack i cepate.

Koliko je vama potrebno da vam učita server, nakon što prvi put kliknete da se konektuje? Ja sam sinoć čekao 2-3 minuta bar da se upali igra i server učita.

takodje sam uzeo kod lika, sve je proslo ok, igra sljaka najnormalnije

Odakle li ih je nabavio,iz kog kamiona je ispalo:)?Meni je nerealno niska cena.Koliko sam video,najmanja cena za ruski kljuc je 25e(za vanilu).Ali ako sljaka,sta vas briga.Koja je procedura za ubacivanje engleskog,je l' mora posle svakog peca da se zeza sa fajlovima?

Poslednja izmena:
Ovo sad deluje nekako ispeglanije, igra ne puca i radi skroz ok :) mada ostaje " pogibija iza zaklona " :p

Poslednja izmena:
To je taj uzasan net code, ti vidiš nesto drugo od tvog protivnika. :D
Igraj HC, sta da ti kažem, tamo je mnogo manje to uočljivo, dovoljno da ni ne razmisljas o tome.

BTW posle 60-70h u BF4 mogu reči da je destrukcija u najmanju ruku smesna!
Sta bi dao za pravog naslednika Bad Company 2!

Osecaj u vozilima, razorna moć raketa, sve je to bilo mnogo bolje u BC2. Ovde je jedino pucanje iz puski mnogo bolje.

Zašto su izbacene korisne mogucnosti sin pera u ovim novim igrama? Ovde bre nista korisno ne rade, užas!
Tamo je snajper isao u prvim redovima, uz inzinjera najkorisnija klasa.

Poslednja izmena:
hc da igram ? Mora da se salis pa to gxxxo u zivotu ne bih vise zaigrao. BC2 je igretina i za bf3 i za bf4

Necu smorili ste.. idem da okitim jelku..

bf%20jelka.jpg

Posle 40h ne pamtim da li sam imao jednu neizvesnu/uzbudljivu partiju. Svaki mec se zavrsio tako sto jedan tim apsolutno pregazi drugi! I u BF3 je ( i u ostalim MP FPS igrama na pub serverima ) je takodje prisutan taj problem, ali ne pamtim gde je toliko izrazen kao ovde. NIKAKAV BALANS NE POSTOJI!

Sinoc sam imao partiju koja se ovako zavrsila - http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/410529975698998848/360939853/ ( obicno igram 48/64 igraca ). Nas tim je bukvalno za 20 minuta koliko je trajala partija, izgubio 24 ''poena''. Ne pamtim mec ( igrao sam i HC/Normal mod ) koji se zavrsio sa razlikom ispod 300-400 poena.

Ima jedan "sakriveni" assingnment da se otkljuca!

Idite u "lederboards" i skroz dole u levom uglu ima jedva vidljiva lobanja.Kliknite na nju i dobicete command prompt i ukucajte “bumpinthenight” bez navodnika i u vasim assingmentima ce vam se pojaviti novi zadatak.

ko0m.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno