Šta je novo?

Battlefield 4

Dosadni ste vise. Svima crashuje, nista ne mozemo oko toga, kad bude nesto novo pisite. Zasto puniti temu sa pojedinacnim crashevima?

Ako nekom znaci, danas posle update-a igrao nekih 4 sahata nije pukla ni jednom igra.:)

Ja nemam ni jedan crash, moguce zbog toga sto vec 20dana nisam upalio igru. :d

Epic RPG skill shot!

Sta je popravio i pokvario ovaj update? Ima li spisak?

Dec 9 PC Game Update Notes
Shot behind cover when changing stance
Sometimes the character stance could get into a multiple frame desync and be part of the problem where you got shot even though your character was actually behind cover. This would mostly affect players doing transitions into crouch and prone as well as moving when crouched. The impact was smaller in a standing stance. This bug fix eliminates this particular desync issue.

We have also increased the camera height when crouching and moving to more accurately reflect the actual height of your soldier in that stance (the first person camera was too low when crouching and moving, resulting in that you had a poor representation of how much of your soldier that was actually out of cover.)

-Fixed one of the most frequently occurring client crashes
-Fixed broken collision on containers with open doors. The bug previously made grenades bounce back even though the doors were open.
-Fixed a bug in Defuse mode where defenders could win the round by killing all the attackers without disarming the bomb, if the bomb was disarmed in the previous round.
-Miscellaneous stability fixes further reducing the number of client crashes
-Fixed side gunner jitter when aiming in attack boats & transport helicopters
-Fixed some instances of frame rate drops when shooting at large Levolution objects after they have been destroyed (like the radar dish on Rogue Transmission)
-Fixed broken aiming for passengers on the China Rising dirt bike
-Fixed a bug where the sound when capturing a flag was not playing correctly
-Removed a bug that would double save during MP round transition and SP level transition. This fix will reduce the occurrence of corrupted save files.

Toliko u ovoj epizodi...

Nisam kupio igru iz razloga jer bih je jako malo igrao, zasitio sam se Battlefielda pa mi glupo da stoji na računaru.
Čitajući vaše postove izgleda da sam ispravno postupio. Možda sam stekao pogrešan utisak ali ispada da je 50% bagova - 50% igranja.
Jel' moguće da su izbacili toliko izbagovanu igru? Pa u preorderu je koštalo 60 eur čini mi se, to su ogromne pare za ovo što je na kraju izašlo. Dal' su normalni?

Nisam kupio igru iz razloga jer bih je jako malo igrao, zasitio sam se Battlefielda pa mi glupo da stoji na računaru.
Čitajući vaše postove izgleda da sam ispravno postupio. Možda sam stekao pogrešan utisak ali ispada da je 50% bagova - 50% igranja.
Jel' moguće da su izbacili toliko izbagovanu igru? Pa u preorderu je koštalo 60 eur čini mi se, to su ogromne pare za ovo što je na kraju izašlo. Dal' su normalni?

Nije baš tako, uglavnom radi ok ali onda kada se zaređaju 2-3 partije kada ti krešuje stekneš utisak da se dešava mnogo češće. Na primer, igraš dva dana bez problema a onda treći dan ti pukne igra 3 puta za redom pa onda nastaviš normalno. Nema nekog pravila, čini mi se da sve zavisi od sreće. Možeš da spojiš nekoliko dana odličnih partija ali oni momenti kada igra neobjašnjivo krene da krešuje dovode do ludila i izliva besa na ovom forumu ( i sam sam to iskusio :)).

Puca opet...

Biće to sve OK bože zdravlja :). Btw gde ima najjeftiniji premium akaunt da se pazari? Ili da čekam još možda koji mesec pa uzmem za neku bagatelu, a možda mi i poklone obzirom kooliko dugo pikam ovaj BF čisto da se iskupe za ove probleme :D

Poslednja izmena:
To je cena koja ordinira i na Amazonu i na G2Play, euro gore dole a rizik mi se cini vecim dosta. Sacekamo do 25. pa da vidimo.

Istina da je slicna cena. Ne da ja nesto potenciram ovog prodavca sa KP, ali ne vidim bilo kakav rizik tu, obzirom na feedback koji ima. Kako god, svako moze da odluci za sebe, ja sam samo dao info kako sam znao.

Ja sam kupio preko meksičkog storea. Mislim da je tamo najjeftinije.

Istina da je slicna cena. Ne da ja nesto potenciram ovog prodavca sa KP, ali ne vidim bilo kakav rizik tu, obzirom na feedback koji ima. Kako god, svako moze da odluci za sebe, ja sam samo dao info kako sam znao.

Naravno, Hvala na informaciji nisam ni znao da ga ima na KP :)

A celofan menjan jedno 10x do tad :p

2rndfl5.png

399 pezosa = 22.66€

I ovaj kod najnormalnije "primenim" na moj BF4 nalog, kupljen ovde?

Nazad
Vrh Dno