270 ili 270x?
270x i to pri overkloku 1140/1520... drzao sam je prvo na 1150/1550, al posle odlucio da cisto malo spustim dok ne bude nekih ne beta drajvera...
nego jedno pitanje... zasto svi pominjete brzinu rudarenja u kh/s kad zapravo ide u mh/s... mislim, mozda ja nesto propustam, ali sam poprilicno siguran da bi trebalo da ide u mega hash-evima![]()
270(x) ne vuce puno struje.
Recimo R9 270X (konkretno ova powercolor) vuce oko 160W kada se naklokuje i snizi malo voltaza.
Od 270 ocekujem max 150W da povuce (koliko i teoretki moze sa 6 pin+pcie). Ako neko poseduje kartu i pritom ima unimer, bilo bi dobro kad bi izmerio.
evo malo detaljnije ovde http://forum.benchmark.rs/showthread.php?291166-BITCOIN-kako-shta-gde-i-druga-pitanja-odgovoriOk, izgleda da sam potpuno neupućen, ali o kakvom to miningu pričate, i šta znače te jedinice mere u kh/s i mh/s?
mislim da imam napajanje koje je taman knap za moju konfiguraciju, pa preracunaj i vidi koja ti se Watt-aza uklapa u celu pricu uzimajuci u obzir da mi sve radi na OCu bez problema... napajanje je ovo, a konfa sa profila.Ne znam druze, dosta infoa na netu govori kako oc 270x trosi 220-230W...
i nije limit za mb+1x6 pin 150W, moze malo i preko. Primer-GTX 295 je imala 1x6 pin i 1x 8pin kod mene, pa sam je klokovao oko 720-730mhz za jezgro + memorija, i tad je trosila preko 350W, a deklarisan limit za tu konekciju je 300W.
Da 270X troši preko 200W^^Sta konkretno je nemoguce?
+1@nikornla
ne svidja mi se to napajanje, em sto nema 550W to LC, vec tipa 450W, em je serija 5. Da je bar 6 pa da ostavis, ali ja bih to iskreno zamenio. Radice, jer sem grafike nemas velike potrosace, ali ipak za i5 i 270x bi nekih pravih 550W bilo optimum. Ne ide uz to napajanje od 30e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari