Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate tamo na sajtu sve informacije,jedini mislim trenutno imaju na stanju PS4 zato je i cena "malo" veća.

ini rekoše da će imati u bundle sledeće nedelja.

To je, nažalost samo za mene cena. Ali i meni je nažalost jer ja moram sad da je imam, februar bih jako teško dočekao.

pp,375x360.jpg

Stigle su konzole u XBR,cena 480eur[klot] pa ko ne može da dočeka madjare eto prilike,ja ću se strpeti nekako ipak vredi čekati...

Vrlo bezobrazna cena od njih. Rekli su na forumu da ce Killzone bundle biti 450 sta sad 480 samo za konzolu?

^Izbezobrazili se jer jedini imaju na stanju,pravdaju se time da nisu mogli da povrate porez valjda a inače su dobili iz Italije...

Ne razumem sta ima oni da se pravdaju, imaju pravo da stave i 1500e, kome se ne svidja, niko ga ne tera da kupi...

Pa rekli su da će biti i manje od 450e,i ono taman se ponadaš kad ono q.

Ja sam nekako i mislio da će biti toliko, iako sam isto pročitao. *** ipak ih je teško naći pa ako baš moraš "prvi" da imaš, šta da se radi. A Xone im je 560€ sa fifom dok se kod engleza kreće oko 600€.

Ne razumem sta ima oni da se pravdaju, imaju pravo da stave i 1500e, kome se ne svidja, niko ga ne tera da kupi...

Upravo to.
Svi hoce konzolu day 1, a niko nece da se smrzava cekajuci overu kod Madjara ili rizikujuci tvorza zato sto svercuje nesto sto vredi 300e.

To je, nažalost samo za mene cena. Ali i meni je nažalost jer ja moram sad da je imam, februar bih jako teško dočekao.

Čemu žurba? Ionako zasad nemaš šta da igraš, jedino ako moraš sve da ispipaš sada i odmah 🙂

Nakon što si ubedio sebe da nema šta da se igra, pokušavaš da u to uveriš i druge? 🙂

Nakon što si ubedio sebe da nema šta da se igra, pokušavaš da u to uveriš i druge? 🙂

Nije da bas skroz gresi, po meni jedino sto trenutno vredi na PS4 je BF4 i Killzone (ima extra grafiku, valjda ce biti pristojan gameplay). Ovo sve drugo je bezvezno. Da ne igram BF, ne bih ni uzeo sada PS4...

Pitanjce jedno. Mogu li se igrati igre sa PS3, PS2 i PS1 na novoj konzoli ? Prvenstveno mislim na one najpoznatije.

Da su normalna kompanija dozvolili bi to. Na PS3 je to shatro bilo skupo, emulacija PS2 igara pa su izbacili u slim izdanjima.
Evo ja imam lepu kolekciji i normalno bi bilo da mogu sve da igram na jednoj PS konzoli. I ako bih kupio PS4, onda vrv ne bih vise ukljucivao PS3.
Zato na PC-ju nema takvih problema.
Soniju je u cilju samo da kupujes dalje KZ4, 5 , ... 28.
Nemaju oni nista od nasih kolekcija za prethodne generacije.

Bash zbog ovog josh nisam prodao PS3. Ima josh sta da se odigra. 🙂 Ali se nadam da ce im zaziveti koncept, posto mi ne trebaju dve konzole. 🙂

Pa malo je problematično igrati igre rađene za Cell arhitekturu na x86 procesorima. Zato nema kompatibilnosti. Sve te dobre igre će dobiti next gen verzije u 2014-oj, počevši od Tomb Raidera koji dolazi već krajem januara. Jedini minus je taj što moraš opet da ih kupiš.

A šta to ima da se igra, a da nema drugde da se igra? KZ je odrađen očajno (nadmašili su čak i CoD u svojoj generičnosti), a sve ostalo su multiplatforme...

A od budućih igara sa konzola, za sada je najveći utisak što se tiče originalnosti ostavio Quantum Break, tako da ću pre sebe ubediti da uzmem xbone 😀

Poslednja izmena:
Gran Turismo. Samo zbog toga vredi uzeti konzolu, ja bar tako gledam.

Ja sam lepo uzeo fifu14,cod i killzone koji dobijam sa konzolom i koji prodajem istog momenta jer je to najvece smece od igre i uvek je bilo smece samo mi nije jasno ko je tu glupu igru toliko digao u nebesa i zbog cega. BF4 je ocajna glupost i posle fijaska sa serverima na BF3 ne bih tu igru uzimao da mi je poklanjaju. Cod opet ista glupost kao i uvek ali sam ga uzeo jer ga volim vise od bf. Ipak sad na pocetku mislim da je fifa14 must have, sve ostalo ajde zdravo.

Jedini minus a 🙂 ?
Sve moze da se odradi, ali im je dupe zinulo za pare.
Jel i dalje dajy cigansku garanciju od 1 godine ili su resili da postuju zakone vecine normalnih zemalja o tehnickoj robi ?

Jos na izlasku ps3 sam u Portugalu dobio garanciju od dve godine. To je u eu normalna garancija (osim za apple koji je uvaljivao neke specijalne garancije za drugu godinu dok nisu opomenuti)

A za igre-naravno da moze al hoce iste igre da prodaju zilion puta. Hvala im makar sto su pustili da jedan broj igara mogu da shareujem izmedju ps3 i vite kupovinom samo jedne verzije, mada da im se vita prodaje ne bi bili toliko darezljivi.

Poslednja izmena:
A šta to ima da se igra, a da nema drugde da se igra? KZ je odrađen očajno (nadmašili su čak i CoD u svojoj generičnosti), a sve ostalo su multiplatforme...

A od budućih igara sa konzola, za sada je najveći utisak što se tiče originalnosti ostavio Quantum Break, tako da ću pre sebe ubediti da uzmem xbone 😀

Mislim da ce i on izaci na PC, mada videcemo. (znam da josh nije najavljen).

Meni se jako dopada za sada The Order za PS4.

Ne radi se o tome šta ima da se igra a da nema drugde, već u opciju ulazi i faktor igranja onako kako neko želi. Na primer, Fifu ima i drugde, ali možda želi da je igra čovek na 50-inčnom televizoru. Killzone koji toliko pljuješ jer si pročitao na Polygonu da ne valja je takođe za nekoga razlog za kupovinu. Tu su i džaba igre sa PSN Plus servisa koje se mogu igrati. Sve u svemu, nije baš da ima nekog posebnog razloga za čekanje, posebno ne ovo što pišeš dole:

Ko zna kada će GT, sigurno nije to razlog da se ne sačekaju proleće i povoljnije cene.

Kakve povoljnije cene na proleće? Doduše, ne znam ako se kupuje od lokalnih prodavaca, ali cena konzole je 400 evra i biće takva još 2 godine, minimum. A i kad padne, pašće za 50 evra. Tako da nema nikakvog specijalnog razloga odlagati kupovinu...Kad smo kod proleća, stiže Metal Gear prolog, stiže Infamous Second Son, i još gomila svakojakih igara. Plus svakog meseca nove igre za dž preko PSN Plus servisa, biće Driveclub za dž, itd itd.

Ali dobro, ti bi da igraš Quantum Break, visoko originalni naslov od developera koji štancuje jednu te istu igru iz trećeg lica svoje celo postojanje, sa obično razočaravajućim ishodom. To je originalno, a Killzone je generičan 😀 Slobodno uzmi Xbox, on će vrveti od originalnih naslova...biće i Battlefield 2142 II, zvani Titanfall :d

Mnogo bato 🙂

Nadao sam se da će imati povoljnije cene, jer je drugar hteo da preorder-uje preko njih, al' mislim da će ipak preko Segedina (doduše moraće da sačeka malo, jelte), kao i ja hehe 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno