To je, nažalost samo za mene cena. Ali i meni je nažalost jer ja moram sad da je imam, februar bih jako teško dočekao.
Stigle su konzole u XBR,cena 480eur[klot] pa ko ne može da dočeka madjare eto prilike,ja ću se strpeti nekako ipak vredi čekati...
Ne razumem sta ima oni da se pravdaju, imaju pravo da stave i 1500e, kome se ne svidja, niko ga ne tera da kupi...
To je, nažalost samo za mene cena. Ali i meni je nažalost jer ja moram sad da je imam, februar bih jako teško dočekao.
Nakon što si ubedio sebe da nema šta da se igra, pokušavaš da u to uveriš i druge? 🙂
Pitanjce jedno. Mogu li se igrati igre sa PS3, PS2 i PS1 na novoj konzoli ? Prvenstveno mislim na one najpoznatije.
Nakon što si ubedio sebe da nema šta da se igra, pokušavaš da u to uveriš i druge? 🙂
Gran Turismo. Samo zbog toga vredi uzeti konzolu, ja bar tako gledam.
Jedini minus a 🙂 ?
Sve moze da se odradi, ali im je dupe zinulo za pare.
Jel i dalje dajy cigansku garanciju od 1 godine ili su resili da postuju zakone vecine normalnih zemalja o tehnickoj robi ?
A šta to ima da se igra, a da nema drugde da se igra? KZ je odrađen očajno (nadmašili su čak i CoD u svojoj generičnosti), a sve ostalo su multiplatforme...
A od budućih igara sa konzola, za sada je najveći utisak što se tiče originalnosti ostavio Quantum Break, tako da ću pre sebe ubediti da uzmem xbone 😀
A šta to ima da se igra, a da nema drugde da se igra? KZ je odrađen očajno (nadmašili su čak i CoD u svojoj generičnosti), a sve ostalo su multiplatforme...
A od budućih igara sa konzola, za sada je najveći utisak što se tiče originalnosti ostavio Quantum Break, tako da ću pre sebe ubediti da uzmem xbone 😀
Ko zna kada će GT, sigurno nije to razlog da se ne sačekaju proleće i povoljnije cene.
Mnogo bato 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari