Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Obavezno je linkuj sa fb i sa gmail da bi naučila što više tvojih reči...

Evo snašao sam se. Fina tastatura, nije mi jasno sto sam je ovoliko izbegavao. B-)

Jel neko koristi fleksy keyboard?
Odlicno izgleda,dacu joj sansu koji dan:)

Овако, само када одабереш из show box да пустиш филм/епизоду преко ове апп, мораш ручно да укуцаш име филма/епизоде јер се воде под неком шифром а не правим именом. После тога филм се аутоматски пушта у MX player. Мораш и њега да инсталираш.
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.anaar.xbmc.mxsubtitles
Кад ти устајеш, муко љута?

Gde ukucaš ime filma, odnosno epizodu serije, tj. kako ih promeniš da bi ti prepoznao titl?

Mozda stvarno ne bi bilo lose da neko otvori temu za tastature, ja licno koristim stock jer je sasvim solidna, ali ima telefona na kojima je stock prilicno los.

Gde ukucaš ime filma, odnosno epizodu serije, tj. kako ih promeniš da bi ti prepoznao titl?

Инсталираш ону апп што сам оставио линк (и MX player), отвориш show box, одабереш филм и не пустиш преко интерног плејера show box-a него преко оне апп (subslauncher). Тада ће ти се отворити овај екран и ту упишеш тачан назив филма или епизоде (у овом примеру уместо 18d8de480). После скидања титла аутоматски се пали MX player.
Да би ти било лакше претходно у сетовањима намести језике који ти одговарају.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386279625243.jpg
    uploadfromtaptalk1386279625243.jpg
    33.5 KB · Pregleda: 354
Poslednja izmena:
Jel' moguce namestiti tasker da ako je konektuvan na tu i tu wireless mrezu da pita da za lockscreen security postavi predefinisam patern a cim izadje iz dometa mreze nek je security none odnosno samo swipe ? Znaci nije mi potrebno uvek postaviti patern kad je konektovan na tu mrezu nego samo ponekad. Najbolje bi bilo da pita kad dodjem u domet te mreze a ako je napustim i vratim se da opet pita.

Ja sam iskljucio korekciju ali mi i dalje izbacuje,ne znam sta je u pitanju.

Jedna velika preporuka za MEGA Cloud servis. Ima Android app, podrzava Camera sync i dobija se lifetime 50 GB pri registraciji. Barem nigde nisam video da pise da nije lifetime.

Poslednja izmena:
A isključio si spell check?

pitanje u vezi Google keyboard.. je l' pamti user dictionary kao što pamti i Wi-Fi šifre itd? da znam kad budem nekad menjao sistem ili telefon :)

Meni je bolje legla swype, a još bolje xperia tastatura. Instalirao sam je kao .zip kroz recovery, ako neko hoće da pokuša, "xperia t keyboard for all", postoji i novija sa z ili z1, nisam siguran ali vuče (za mene) mnogo ram-a, oko 50-60 mb.

Koja se ekstenzija koristi za chrome kako bi pristupao paid aplikacijama? Mislim da je bila proxymate ali je sada nema na chrome prodavnici...

Još jedna stvar, primetio sam da mi se kalendar puni sa rođendanima koji me ne zanimaju. Ovako sam ja to shvatio, ko god je stavio datum svog rođenja na G+ a ja imam njegovu mail adresu u kontaktima (nemam ga u krugovima G+) on mi taj rođendan odmah stavlja u kalendar?! WTF?!

Poslednja izmena:
Imaš desktop verziju TunnelBear-a.

Je l' zna neko kako da odstranim nešto što sam flešovao kao Addon npr. ovu tastaturu sam flešovao, kako se briše skroz iz telefona?
Nerviram se ne mogu da nadjem da isključim ovaj red gore za predikciju.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386326480002.jpg
    uploadfromtaptalk1386326480002.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 277
Poslednja izmena:
Ponadah se da je izasao Flashscore za Android ugledavsi pozadinu na njihovom sajtu...ali za sada samo za iPhone :/ Nadam se da im nece dugo trebati da i nas pocaste aplikacijom...

Je l' zna neko kako da odstranim nešto što sam flešovao kao Addon npr. ovu tastaturu sam flešovao, kako se briše skroz iz telefona?
Nerviram se ne mogu da nadjem da isključim ovaj red gore za predikciju.
znas ime tastaturi, odes u system/app i tamo je obrises

Još jedna stvar, primetio sam da mi se kalendar puni sa rođendanima koji me ne zanimaju. Ovako sam ja to shvatio, ko god je stavio datum svog rođenja na G+ a ja imam njegovu mail adresu u kontaktima (nemam ga u krugovima G+) on mi taj rođendan odmah stavlja u kalendar?! WTF?!

Ne znam da li ovo zavisi od toga koju aplikaciju koristiš. Ja koristim aCalendar i kod njega su ta podešavanja u Settings pa Calendar List i tu odčekiraš ako nećeš da ti kalendar sinhronizuje rođendane i događaje kontakata sa G+ ili sa facebooka...

Vrh Dno