[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Mesecima nisam cuo da su nekome isplatili ista.
Jedino LTC, ostalo nece rasti, osim mozda NVC i mozda jos neka...
U odnosu na eure/dolare. Koliko vidim zadnjih 7 dana su od njih 40 njih preko 35 bile u porastu.@aksi2
Mislim da se pogresnom logikom vodis. U odnosu na sta ti sad deluju jeftino te alt. valute? Sa cime ih poredis? Zvakama, cipsom..? Ne znam da li si pratio malo stanje na berzi. Vecina tih valuta je ovih dana napumpana od nekoliko do nekoliko desetina puta.. Neke su dozivele i rekordnu vrednost. Informisi se malo bolje, citaj, baci pogled na grafikone. Ne samo tako na slepo da kupujes. Ako si vec resio da ulazes, fokusiraj se na jednu, eventualno dve.. Tesko je prognozirati koja ce biti najisplativija, tu odluku treba sam da doneses. Ne kazem, verovatno ce skoro svaka od tih valuta biti ponovo napumpana u nekom trenutnku, ali prvo moras napraviti i ogromne zalihe strpljenja, pa tek onda tih novcica..![]()
pa da, tako je uvek bilo. prvo cena, pa onda diff.
samo hocu da kazem da ta cena nece jos dugo da bude tolika, a diff ce svejedno rasti.![]()
U odnosu na eure/dolare. Koliko vidim zadnjih 7 dana su od njih 40 njih preko 35 bile u porastu.
Ja se vodim logikom da su te male valute jako jeftine i da nemam što izgubiti ako kupio po 50-100 novčića od svake i čuvam, to će me koštat par sto eura i to je max koji mogu izgubiti a mogu dobiti puno jedan dan (zamisli da sam kupio 50-100 BTC prije 1-2g ). Što se tiće strpljenja tu nema problema, njih ću kupiti i zaboraviti na njih.
U pravu si da bi trebao imati strategiju, moram se odlučit za dvije valute i u njih ulagat svaki mjesec konstantno jedan dio novaca a u ove male jedan manji dio, za sada tako planiram. Recimo u LTC i FTC svaki mjesec po 200 eura + jedno 50 eura mjesečno potrošit na ove sitne valute onako nasljepo gađat pa što bude.
Po mojim grubim procjenama 95% ljudi još nije ni čulo za kriptovalute a tek možda 1% njih posjeduje neku od valuta. Što da se dogodi da svijet stvarno prihvati kriptovalute kao konkurenciju novcima (što je moguće jednog dana) i da 80% ljudi krene mjenjat novac u kriptovalute i da se na svakom štandu na svijetu možda kupit sa tim valutama. Moguće da tada jedan BTC bude vrijedio još 80 puta ovoliko a neki glupi goldcoin 1000$.
To je malo vjerojatno da se može dogoditi ali nitko nije vjerovao ni prije godinu dana da će se ovo događati pa se događa. Zato zašto ne kupit 100 goldcoina koji sada vrijedi $ 0.093 i jedan dan možda s time kupit neku vilu.
FTC, DGC i WDC tacno developeri guraju jer zele da se obogate, kraj price, inace prakticno se radi o CISTIM kopijama LTC-a...... nevidim nikakvu poentu da i jedan uspe.. mada ovo sad sto vrede je uspeh, priznajem
U sustini neko je skinuo LTC souce promenio mu ime i 2-3 parametara i eto, govance u koje neki veruju
Znaći preporučate da se skoncetriram samo da LTC?
ja bih preporučio da se novčići odande sklone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari