LTC ce veoma brzo ponovo gore zbog diff-a, verujem. Evo vec se estimate vrti na 2100.
Trenutno diff nema veze. Cena je bitna a cena ce skociti jednom kada se kitovi nakupe jeftinih coina koje ce izbiti onima koji nemaju "cohones" da ih cuvaju. Sve ide po planu, sve sam vec to napomenuo... Nema tu puno stvari da se izmisle, vise manje je uvek isti scenario, panika cuda cini.
Vidis, neko je planirao mnogo brze da digne diff. Ja sam racunao da ce to trajati malo duze i da ce cena mnogo sporije ici gore. Neko je zamislio to drugacije, ne verujem da je bas slucajnost. U svakom slucaju sve se desava kako sam planirao samo mnogo brze. To me na neki nacin i raduje jer sam ja moje novcice i stekao. Ovi novi sto su sada usli ce se istovarati vremenom po nizoj ceni, to je kao da neki kit nama uzima pola novcica za sebe. Ali neka, sto se vise budu istovarali i sto bude veci diff veca ce i cena biti vremenom. Ja to cekam druze. Zato sam i rekao da necu ulagati ni dinar vise u masine i da cu ove coine cuvati kao oci u glavi. Bice svaki coin kao kuca za godinu dve. Kopace se danima za 1ltc.cacanin je napisao(la):Jedino sta ne ide po planu je masa novih rudara-masa novih karti... diff ide brzo gore. Lepse bi bilo da je polako isla cena da po malom diffu stekamo LTC, a ovako su "parasi" kupovali karte koji ne znaju da upale komp i davali procente ljudima da im vode "biznis" !
Mislim da na Bitstampu moras da budes verifikovan za bilo sta. A i ne moze depozit u LTC.
Ko ima veci potencijal za rast, btc ili ltc?
Iliti, u cemu sad stekati ?
Ko ima veci potencijal za rast, btc ili ltc?
Iliti, u cemu sad stekati ?
Dobar si, kako si ustekao novcice, moras mi kada budes IMAO vremena objasniti na PM postupak , naravno ako si ih utorbario na fles ili gde vec, nama koji hocemo da zaboravimo neku kolicinu LTC do 2015 npr treba nesto sto je sigurno 99.99% !
Na nekoliko fleseva, hard, bilo kako.
Kurce LAVE hahahahaha Kako ovo zvuci :d
Prebacio sam wallet na 3 SD kartice i posakrivao sam ih na razlicite lokacije zbog opasnosti od pozara. Forceptor mi se smejao sto ih bacam na tri lokacije a ja poneo jednu da ostavim na poslu i tamo neka budala pikavcem nam zapali kantu u sobi istog dana.
Pozar je realna opasnost za nas torbare i treba razmisljati na vreme![]()
Neko?Na brodu sam, tako da nemam vremena, a ni mogucnosti da pristupim netu svaki dan, cijene su otisle visoko, pa me interesuje da li neko i dalje kupuje btc i ltc od forumasa, jer bih prodavao nesto, vjerovatno pocetkom januara. U pitanju su 2 btc-a (nesto malo preko) i oko 95 ltc-a.
Naravno da se nadjemo u BG-u.
Hrabro, koliko si ulozio na sve ovo ?
Jedino mislim na NVC, da je dostigao neki max...
Kako samo 160€ kad samo 10 nvc kosta 120€ ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari