Šta je novo?

LG Nexus 4

Sve stock stvarno je poludela baterija :-D
To je rezultat od juce a ovo je trenutno stanje 4h SOT a imam jos 40 posto :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385600755449.jpg
    uploadfromtaptalk1385600755449.jpg
    59.2 KB · Pregleda: 184
  • uploadfromtaptalk1385600778117.jpg
    uploadfromtaptalk1385600778117.jpg
    42.3 KB · Pregleda: 186
Poslednja izmena:
Ocigledno si sve do sad imao neki zestoki wakelock. Ta statistika je neka normala.

Meni je na auto brajtnesu od kako sam ga kupio, pritom nikad to nisam podesavao sa Luxom ili necim slicnim. Ove baterije poludele, vidim ja.

Dobro je dok ne krenemo Benchmark testovima da se gadjamo i da hladimo telefone u frizideru par minuta pred test.

:D

Poslednja izmena:
nikada nisam drzao na auto.. 90% vremena mi stoji zakucan na 30-35 % ako odem ispod toga nije mi to to..

Ne razumijem kad neko drzi konstantnu osvjetljenost. Pa tu je senzor majku mu da regulise kad koliko treba, velika osvjetljnost smeta zdije, oci zabole. I na kompu aktiviram Light Ambient Sensor, a kad iskljucim zaboli me glava.

ne razumem ni ja kada neko drzi senzor da mu regulise brajtnes.. kada slucajno prekrijem onaj senzor a on mi smanji brajtnes(ili kada stojim ispod svetla u sobi i onda se pomerim tako da svetlo ne pada direktno na njega a on mi smanji brajtnes) dodje mi da ga razbijem od zid ... ne znam prosto je tako :D

p.s. znam da tako treba ali me nervira extremno :)

Poslednja izmena:
Pa tako i treba. Nece tebi na glavu postaviti senzor pa da regulisu osvjetljenje :D
A to ako rukom malo prekrijes nece istog trenutka reagovati tako da nema mnogo uticaja.

nikada nisam drzao na auto.. 90% vremena mi stoji zakucan na 30-35 % ako odem ispod toga nije mi to to..
Ja sam na početku bio na auto a onda sam probao staviti na baš tih nekih 30-35% i više mi se svidjelo tako, u većini situacija jače svijetli nego kad je na auto. Ali ne znam koliko tako više troši.

Inače ja još na KitKat nemam takve rezultate sa baterijom, posebno za SoT, ali to je možda zato što meni ona ovih dana traje dan i po ili nešto više a ne od jutra do naveče. Evo sad je na 75% za 13h a SoT je 30m, ne znam valja li to. Da ga jedan dan malo više mučim da mi traje samo dan i pogledam koliko je u tom slučaju SoT onda bih bolje znao.

@krele90, nije mi jasan taj tvoj prvi ss, kako ti je na stats tako ravna linija u crvenoj zoni?

Jedini put za 8 meseci kad sam imao vise od 4h sot je kad sam merio nesto stopericom i samo je stajao tako upaljen ekran :)
Stvarno ne znam na koju foru moze da bude 5.5h!? Maksimum maksimuma, jednom u mesec dana mi je 3-3.5 h.
Brightness mi je uvek na 20-25%, sve stock, 3g uvek ukljucen. Mozda je do ovog poslednjeg, ne znam sta drugo bi jelo bateriju :)

Inace baterija se stabilizovala na 4.4. Mislim da mi sad traje duze nego ranije

Poslednja izmena:
Daj mi prodajte neki od tih nexusa sto izvlaci 6h sot,placam odma!!

I meni je SoT oko 3 - 3.5h, bez 3G, ali zato ukupno traje dan i po.

Ljudi, to je ona prica kao sa kolima... moj Clio trosi 3l benzina u gradu i tako to.... :D

Vidio sam kod kolege da mu na ART-u sporo otvara iMDB aplikaciju, ali najbitnije je da radi. Valjda će je srediti da radi kako treba.

Koja je fora s tim ART-om, hoce li developeri optimizovati pojedinacno aplikacije da rade na njemu? Ili se google izbacivati update za ART?
Meni za sada jedino neke igrice ne rade

Eo i moje baterije... :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385641413581.jpg
    uploadfromtaptalk1385641413581.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 152
  • uploadfromtaptalk1385641426879.jpg
    uploadfromtaptalk1385641426879.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 165
  • uploadfromtaptalk1385641438889.jpg
    uploadfromtaptalk1385641438889.jpg
    47.6 KB · Pregleda: 149
  • uploadfromtaptalk1385641451579.jpg
    uploadfromtaptalk1385641451579.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 158
E bas cu ja da vidim koliko meni izdrzi, deluje nerealno da vam drzi toliko baterija na SoT-u :)
Koji kernel, koji rom, jel to sve na stocku?

Nazad
Vrh Dno