Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u sys.txt fajlu, pod [rawdisplay] treba da ti stoji dole boldovano:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;screen_x=1280
;screen_y=800
;screen_x2=800
;screen_y2=1280
;screen_xy="1280_800:1280x800/800x1280:fullscreen"
screen_xy="800_480:1280x736/800x1205:fullscreen"

Editovao sam sys fajl po ovom upustvu ali i dalje u landscape modu mi seče dugmad
yru7aruh.jpg

ujeqa8y9.jpg

Stavio sam ovu verziju
uzaga2ys.jpg

probajte 1280x725, ili cak i manje od 725 sve dok ne stignete do zeljene visine aplikacije u landscape modu, kao i manji broj od 1205 za portrait. jer ne znamo koliko pixela iznosi donji bar sa dugmicima, tj koliko treba oduzeti od 800, tj 1280 koliko ima nas tablet

Poslednja izmena:
Probaj da promeniš skin u IGO-u. Moguće je da ti on pravi problema.
A moguće da ti je u iGO folderu neodgovarajući data.zip fajl!?

Sinoć sam ti poslao ma PM apk i sys fajl koje je meni ixtis poslao. Ako su ti Ok ostali fajlovi koje imaš, za rezoluciju 1280x800 moralo da bude sve u redu. Probaj nakon instalacije da ponovo ubaciš (overwrite) sys fajl.

Sa ovim je sve proradilo kako treba.
Hvala cheers

Sinoć sam ti poslao ma PM apk i sys fajl koje je meni ixtis poslao. Ako su ti Ok ostali fajlovi koje imaš, za rezoluciju 1280x800 moralo da bude sve u redu. Probaj nakon instalacije da ponovo ubaciš (overwrite) sys fajl.

Isti problem. Jel bi mogao da pošalješ i meni?

Ako vam nije teško, postavite te fajlove ili linkove ovde u temi, ima sigurno još zainteresovanih pa da ne cimamo jedni druge na PM.

Mozes samo sys.txt da dobijes okacen na forum, ostalo nista, jer je to piraterija.

Ok, jasno, nisam odmah primetio da je u pitanju i apk fajl.

Meni izgleda tablet riknuo. Nece da se puni. Probao sa tri razlicita punjac i uvek isto. Detektuje da je punjac upaljen ali nece da se pomeri sa 1%. Jel imao neko isti/slican problem? Ili sta raditi pre nego ga posaljem u servis? Sta da probam jos?

Meni izgleda tablet riknuo. Nece da se puni. Probao sa tri razlicita punjac i uvek isto. Detektuje da je punjac upaljen ali nece da se pomeri sa 1%. Jel imao neko isti/slican problem? Ili sta raditi pre nego ga posaljem u servis? Sta da probam jos?

Pre neki dan se to isto desilo mom ortaku. Nije ga još odneo u servis.

Sad se desilo da je napunio do 50% i posle minut dva pokazao 100%
Kako sam ga skinuo sa punjaca za 5 minuta je pao na 1%

Neće da mi se upali tablet.Sinoć sam ga stavio na punjaču i tek sad sam ga skinuio ne reaguje ,neće da se upali.Inače od kad sam ga kupio radio je kao sat,bez greške.Uključio sam ga u USB ns konpu i ništa se ne dogadja 😕

@ dok
u uputstvu pise da ninako ne treba ostavljati tablet preko noci na punjacu :/

Šta je bre ovo? Epidemija kvarova ovog tableta u poslednjih par dana. Već treći???

Ima još, meni zeza touch, u poslednjih par dana je postao neosetljiv na nekim delovima. Neke ikonice moram po nekoliko puta da dodirnem dok ne ubodem mesto gde će se aktivirati, a neka polja jednostavno kao da ne rade. Mada mislim da je nešto softverski jer kada pokrenem program koji prepoznaje gde je dodirnut ekran svugde ostavlja momentalno trag, ali neke opcije u menijima neće da aktivira dok ih ne skrolujem malo na gore ili dole ili zarotiram ekran u landscape. Jako se čudno ponaša.

Evo ga i snimak gde se vidi u čemu je problem, npr. u settings ako hoću da idem u Power management nema šanse ako ne skrolujem makar malo na dole, a ako uđem pa odem u Power saver tada ne reaguje slajder za uključivanje/isključivanje Smart saving opcije kao ni ikonica ka dodatnim opcijama za Customized mode. Ima još primera gde je potrebno malo skrolovati ili preći u landscape da bi komande odreagovale ali u ovom Power saver meniju ne može da se uradi ništa jer niti može da se skroluje niti se prebacuje u landscape.
Prvo sam pomislio da je touchscreen oštećen, mada nema nikakvih vidljivih ogrebotina niti ičeg ali posle sam testirao aplikacijama za proveru touch-a i video da najnormalnije reaguje. :crash:

@ dok
u uputstvu pise da ninako ne treba ostavljati tablet preko noci na punjacu :/
Ko jos cita uputstva u danasnje vreme?
Nece ni da cuje da se upali? Moram u servis sutra da ga nosim.Inace bio sam prezadovoljan a sad razocaran.Nije on tek tako jeftin.Sad je pokazao pravo lice.

Sad sam procitao uputstvo.Kaze da Memo Pad nije napravljen da bude duze prikljucen na strujno napajanje ???!!!! Koji je ovo fazon???:shock:
Pa onda on nista ne vredi.

Nazad
Vrh Dno