Šta je novo?

LG G2

Nisam uzeo telefon zbog rezultata. Najvise sam uzeo zbog baterije i jos nekih pojedinosti. Igre ne igram, samo sam probao nekoliko race igara cisti da vidim kako se ponasa i obrisao. Na s3 se ne vracam :) baterija jedva izdrzi dan :( .

Nisam uzeo telefon zbog rezultata. Najvise sam uzeo zbog baterije i jos nekih pojedinosti. Igre ne igram, samo sam probao nekoliko race igara cisti da vidim kako se ponasa i obrisao. Na s3 se ne vracam :) baterija jedva izdrzi dan :( .

I ja bih zbog baterije i velicine. Prvo sam zapeo za Note 3 ali kada sam video kako je ovaj telefon samo tanak i mali a ekran samo pola inca manji od Note 3 ovo je za mene superiornija stvar. Da ne zaboravim da po testovima baterija jos duze traje nego na Note 3 + telefonj e jeftiniji oko 100e na oglasima(ima za 390e-400e potpuno nov sa garancijom). Note 3 ambalaza izgleda prelepo uradjena u drvo fazonu. Ambalaza G2 izgleda siromasno ali koga briga sa druge strane za ambalazu, telefon se otvori, upali i stavi u dzep a ambalaza ide ili na orman ili u kantu. Najjaci razlog zbog koga prilazim G2 pre nego Note 3 mi je velicina telefona, ipak je G2 telefon a Note 3 je definitivno fablet. Izgledas cudno malo ljudima kada izvadis fablet i prislonis na uvo. Samo da G2 nema neke bitnije probleme...

Prve procene oko zamene ekrana kažu: "ne više od 22.000".

To kažu u mobisu. Da li neko zna neku alternativu ili da idem odmah kod njih?

A zvanični servis?

Pa to je to, oko 200e original delovi.

Pola telefona samo ekran.
Neko je pitao za grejanje,meni se ne pregreva,osim ako pregrevanje nije 32 stepena kad ga opteretim do daske.
S2 mi se grejao i do 51,tako da verujem da ovo nije strasno.

Poslednja izmena:
pa dobro..servis ti uzme oko 100e za ruke.. mada cenim da im je to 30 minuta posla

Za 400e se može kupiti igračka konzola zadnje generacije... (je.. s uživanje u igrici na 5.2 inča ako na toliko uopšte može da se uživa)
Odavno je prestao da bude samo telefon ali nije predviđeno da bude ps2
Taj koji da 400e za telefon A prioriteti na telefonu su mu igranje igrica po meni nije baš ceo

Moderni telefoni mogu lagano da zamene prenosne igračke konzole. Oni su u stvari glavni razlog sve lošije prodaje istih. Kad su ljudi mogli da uživaju na 4.3" na psp ili na 5" ps vite, onda mogu i na 5.2" koliko ima ovaj telefon.

Nisam siguran da je original. Opet ja bi najradije otisao u zvanicni servis i mirna backa i garancija i sve, nego ovako...

Resio sam problem sa skype-om

Malo sam istrazivao po opcijama. Kada sam iskljucio Auto Clear u settings od task manager-a, notifikacije stizu istog momenta.

uza6a4y5.jpg

Jel moguće da tako glupa opcija postoji fabrički? :)
Ah taj lg :)

Pročitao sam temu od zadnja dva meseca i prelomio.
Pozdrav od novog vlasnika ;)
A sada pitanje: koju hard case futrolu?
Telefon stoji u kutiji dok ne odem sutra makar po onu Teracell u Ušću.

Pre sam mislio na nešto poput Spigen

Uf,lep je beli al ga nisu imali.
Mada imam beli S2,bilo bi trulo da vucem dva telefona iste boje :)
Nego,gde se nalazi ono auto clear ram?
Ja sam cackao al nisam nasao

Task manager, settings, autoclear ram

gde ste u Uscu uzeli onaj Teracell - gde je tacno radnja ili kako se zove?
pokusao sam da nadjem u temi, ali nisam uspeo

EDIT: sada vidim da se spominje Mobileland, ali ta radnja je u DeltaCity-u?
gde da idem? :D

Poslednja izmena:
ne razumem, zar taj auto clear ram nije kontradiktoran sa svim onim što je pisano o ramu na androidu?
sa druge strane ne verujem da su ing lg-a budale

Vrh Dno