Šta je novo?

FIFA 14.

Totalno sam poludeo, prodao sam ceo italijanski tim bio, i krenuo sa Englezima. Runi, Suarez, Azar, Silva, Cazorla, Nani, Vidic, Komapni, Baines i Richards i Lloris. Odigrao sam jedno 20ak utakmica sa razocaravajacim rezultatima, gde su me dobijali likovi sa 3 puta losijim timovima...Da li je problem u meni ja stvarno ne znam, sa italijanima sam imao isto vise poraza, al sam bar mogao da dam golove, sa englezima ocaj.. Sad sam i to rasprodao pa cu probam Nemce, nadam se da cu imati vise srece...ako ne, vracamo se na italijane..sa previse izgubljenih para iz transfera...

Totalno sam poludeo, prodao sam ceo italijanski tim bio, i krenuo sa Englezima. Runi, Suarez, Azar, Silva, Cazorla, Nani, Vidic, Komapni, Baines i Richards i Lloris. Odigrao sam jedno 20ak utakmica sa razocaravajacim rezultatima, gde su me dobijali likovi sa 3 puta losijim timovima...Da li je problem u meni ja stvarno ne znam, sa italijanima sam imao isto vise poraza, al sam bar mogao da dam golove, sa englezima ocaj.. Sad sam i to rasprodao pa cu probam Nemce, nadam se da cu imati vise srece...ako ne, vracamo se na italijane..sa previse izgubljenih para iz transfera...

Probaj sa Spancima, pas igra i brzi igraci, fenomenalna kombinacija. Meni su Englezi uvijek bili najgori, Italijani su dobri poprilicno, a Nijemci su traktori kao i Englezi, vise nogu polomim protivnicima nego sto golova dam.

E,vidis,ako si pratio temu,mogao si procitati da sam dobio IF C.Ronalda u paketicima.
Znaci,tada sam zamenio Aguera sa IF verzijom,Suareza takodje,Baines-a...
Znaci,nesto najbolje.
Tada krecu problemi,ispadam iz 4 u 7 diviziju,mada sam ne tako davno bio u 2.
Posle mnogo mucenja sam uspeo da ih uvedem u 6,i tu sam stao.
Juce rekoh sebi,da probam nesto drugacije.
Krenuo sa brazilcima,u napadu Wallyson i Maicon Leit,desno IF Hulk....
Od 6 sam dosao do 3,sa svim osvojenim divizijama,bez i malo problema.
U cemu je tu fora,ja nemam pojma.

Ne odgovaraju ti igrači jednostavno i to je to. Meni su ovi moj francuzi delovali kao promašaj, sad sam se navikao, naučio ko šta može i ako kojim slučaje dodam Ibru ima da kida. :)

Ja mislim da je fora do matchmakinga. Rodjak igra slabije od mene i npr ima isti broj pobeda i poraza. Ja imam duplo vise pobeda od poraza i znam da kad smo obojica bili 3 divizija da mi je kod njega bilo prelako igrati, kao da igram 10-u. Kod mene sam se bas znao pomuciti. Moze biti da si sad iz nekog razloga poceo dobijati teze protivnike

Ne odgovaraju ti igrači jednostavno i to je to. Meni su ovi moj francuzi delovali kao promašaj, sad sam se navikao, naučio ko šta može i ako kojim slučaje dodam Ibru ima da kida.

Koji ti je tim?

Meni su francuzi za fitness, ali razmisljam da ubacim Lavezzija, sad kada mu je pala cena, mozda cak i Falcaa (Falcaoa?), pa da mi bude main tim... falcao mi je bas rizican, imas neka iskustva sa njim, znam da si spominjao da ces da skupljas pare za njega?

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bzS4mz6DnKvDq:pc

To je to, imam i celu alternativnu League 1 postavu, ali je ovde na klupi Premijer liga "work-in-progress" tim, koje sam odmarao... Kao što rekoh ranije retko kad koristim fitness kartice, a čak i ovaj tim radi odlično posao (Jovetić je bolji nego što sam mislio).

Enivej, francuzi, meni Falkao i Laveci bukvalno nose ceo tim. Lavecija sam još i poslednjeg dodao, ali je stvarno fantastičan, a Falkao mi se možda i čini boljim jer je ovaj drugi, Kavani, dosta loš. Ne zna svoju poziciju, statistike u praksi deluju kao da su mnogo niže i ako bih dobio Ibru, stavio bih ga na njegovu poziciju, a Kavanija na CAM, ako ga ne bih i izbacio totalno iz tima. Inače sa Falkaom sam pogodio dosta dalekih šuteva i generalno je baš dobar.

Stavio sam Mangelu u tim, iako nema perfektu hemiju, ima header 87 što je idealno za protivnička centriranja... Ono zašto ja ne kukam toliko na kornere kao ostali u topiku. Čak sam i dao dosta golova sa njim kada krene u napad, baš iz kornera.

Inače: Falkaa. :)

Poslednja izmena:
Ja imam samo jedan tim i to Spance, a fitnes im dizem rotacijom. Sa Francuzima sam igrao katastrofa doduse ljetos sam igrao na 13ci, neki su mi nikakvi..

Juce poslednja utakmica, ostanem u 2. diviziji, ne dobijam coinse ni za tekmu ni za ostanak. Nakon toga odigram 2 utakmice i posto ni tada nisam dobio prestanem da igram. Danas odigram celu sezonu i u poslednjoj utakmici opet mi ne da nista kao ni novac za sampiona 2.divizije, pa mislim sto je mnogo mnogo je. Na netu vidim nema resenja, neki pisu EA Supportu...

Ja ispadoh u 7. diviziju. Krenuo sam iz druge i evo dokle sam dogurao. J* me dan kad sam zamenio italijane za engleze, pa onda posle njih na nemce...

Sad da napisem neki esej posto sam pod utiskom od katastrofalnih igara u zadnje vrijeme..

Kao prvo, taktika u visim divizijama kod ovih nazovi igraca iliti noobova je tako ocigledna da to nije realno. Svaki drugi mulac u timu ima ili volkota ili stardiza ili cicarita i tako te nazovi fudbalere kojima je jedina obaveza na terenu da trce. Pa sad, sa tim igracima ne morate ni da stvarate akcije, za to sluzim ja, inace retard koji ima posjed lopte 80% i koji gradi akcije i sutira 16x vise od protivnika, dok protivnik ceka da dobije loptu pritisne y , lopta stigne do volkota kojeg ne moze stici ni presretacka agencija srpske policije. Mislim, i to je neka vrsta taktike, ali toliko je glupo da to nije realno, a i pored toga u pravom fudbalu takve ekipe se samo za opstanak bore, jedino takve u fifi biljeze sulude rezultate. Nakon toga, neki igraci uzasno u odbrani igraju glavom, tipa, npr. lik sa Cicaritom mi daje tri gola glavom ispred nosa mojim stoperima Pikeu i Pujolu, koji tamo negdje skacu i brane korner zastavicu, a ne loptu koja se nalazi pola metra od njih. Otkad igram fifu imam neki svoj stil pas igre sa laganim utrcavanjima i dobrim kretanjem, ali izgleda da to sto radim nema smisla i da je najbolje da prodam jarane Iska, Busketska i ostalu raju i da kupim neka dva trkaca pa da igram kao i ova djecurlija.

Necu vise da jaucem ovuda, nego odoh da igram, samo moram prvo da nadjem na cemu, posto sam maloprije razbio tastaturu od radni sto..(Da igram na tastaturi, i igram u prvoj divizija tj. igrao sam sad sam se srozao do pete :S:)

Morate dosta da eksperimentisete, ne bi li nasli tim koji vam odgovara. Isto tako neki igraci nece se ponasati na svakoj poziciji isto. Npr kad sam uzeo Tevesa, htio sam posle par meceva da ga prodam, igrao na poziciji desnog strajkera, vidio se nije. Prebacim ga lijevo i sad reseta. :)
Tek prije par dana sam konacno ukomponovao tim koji mi odgovara i sa kojim mi je odnos pobjeda/poraza uvjek pozitivan :)
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=eaZRUdlCnKwku:pc

Dakle kao sto vidite Italijani, s tim sto kad odmaram prvu postavu CAM i ST su mi iz Premijer lige, na celu sa Joveticem u tandemu sa Toresom i iza njih Fernandinjo i Nasri :) S Nasrijem vezem Pogbu po nacionalnoj liniji, na isti nacin ga vezem i sa Konkom :) Ostatak ekipe su Italijani, hemija 100. Ako se neko cudi zasto Savic prije Barzaljija, Savic mi je glavni adut posle kornera :)

Poslednja izmena:
Ja nikako da nadjem tim koji mi odgovara. Napravio sam italijane ali nikako ne mogu da se sastavim, nije da nisam igrao puno sa njima, odigrao sam bar 40 utakmica sa njima i nista, resetaju me 10k squadovi iz ruske lige. Vracam se na premier ligu, nadam se da cu sklopiti tim koji mi odgovara kao u prosloj fifi da niko nije mogao da me dobije :D

Tako sam ja mislio da mi Španci odgovaraju, jer sam svaku igrao na Ljorenta, jer je jak pa mu ne mogu uzeti loptu kad se oslobodi igrača, a i svaki centaršut kupi, tako da sam sa njim dao u 38 utakmica oko 110 golova, od ostalih samo Isco nešto, npr. Alonso ima Pas ocjenu oko 90 msm (malo manje), a sa sigurnoscu cu reci da je bolji pas od npr. Kanales-a. Sad sam prodao čitav španski tim jer mi se izlizala taktika, pa kupujem Italijane da ih probam. (Malo mi pravi problem prodaja igrača, jer sam tim kupio za nekih 100 000, a ne mogu ga prodati za 20.

Ali kao po obicaju pobjedjujem 10 utakmica za redom, dok ne dobijem ove Engleze napaćene, i onda kad uđem u seriju sa njima izgubim pet utakmica za redom, jer ja treba da se branim sa Puyolom, Busketskom, Alonsom koji imaju Pace po 50 protiv Volkota i Čičarita, a da stvar bude još i gora nakon te kontre, oni opale neki centaršut i primim gol glavom od tih Liliputanaca.

@BitrAtE, Hm, taman sad kupujem Italijane, i probao bih mozda sa Tevezom, ali igram 4-2-3-1, nemam gdje da ga fiksiram..

Ima li jos neko problema sa Catalyst 13.11 Beta? Kako ih instaliram posle 3-4 min. pocne da mi se pojavljuje stutter u fifa 14 i samo u ovoj igri.

Poslednja izmena:
@BitrAtE, Hm, taman sad kupujem Italijane, i probao bih mozda sa Tevezom, ali igram 4-2-3-1, nemam gdje da ga fiksiram..

Tevez moze da igra sve pozicije. Ima apsolutno sve. :) ST ,CF, CAM pa i CM zato sto je agresivan i ima high/high wr. Samo je steta da ga spustas na CM zbog izuzetnih napadackih sposobnosti, nece se mnogo primetiti, osim sto ce da natrcava i kupi odbitke. Kao CAM je super, mnogi tako igraju.

jer ja treba da se branim sa Puyolom, Busketskom, Alonsom

Sa njima kao i sa svim sporim odbrambenim igracima nikako nemoj presing i udvajanje, dakle moras dobro da citas pasove i kretanje i da koristis rucno standing/sliding tackle. Tek tada se primeti njihova snaga u odbrani. Ali ljudi generalno nisu naviki da igraju 1-1 odbranu jer se previse oslanjaju na RB taster i contain.

Sad sam prodao čitav španski tim jer mi se izlizala taktika, pa kupujem Italijane da ih probam

Nije se izlizala nego nema toliko vise jeftinih headera i u visim divizijama znaju bolje da brane headere (to izgleda samo ja ne umem, meni bi dao 100 golova sa Ljorenteom na 1 utakmici).

Kao prvo, taktika u visim divizijama kod ovih nazovi igraca iliti noobova je tako ocigledna da to nije realno. Svaki drugi mulac u timu ima ili volkota ili stardiza ili cicarita i tako te nazovi fudbalere kojima je jedina obaveza na terenu da trce. Pa sad, sa tim igracima ne morate ni da stvarate akcije, za to sluzim ja, inace retard koji ima posjed lopte 80% i koji gradi akcije i sutira 16x vise od protivnika, dok protivnik ceka da dobije loptu pritisne y , lopta stigne do volkota kojeg ne moze stici ni presretacka agencija srpske policije. Mislim, i to je neka vrsta taktike, ali toliko je glupo da to nije realno, a i pored toga u pravom fudbalu takve ekipe se samo za opstanak bore, jedino takve u fifi biljeze sulude rezultate. Nakon toga, neki igraci uzasno u odbrani igraju glavom, tipa, npr. lik sa Cicaritom mi daje tri gola glavom ispred nosa mojim stoperima Pikeu i Pujolu, koji tamo negdje skacu i brane korner zastavicu, a ne loptu koja se nalazi pola metra od njih. Otkad igram fifu imam neki svoj stil pas igre sa laganim utrcavanjima i dobrim kretanjem, ali izgleda da to sto radim nema smisla i da je najbolje da prodam jarane Iska, Busketska i ostalu raju i da kupim neka dva trkaca pa da igram kao i ova djecurlija.

Sve je tacno. :(

Ali, nemoj da ulazis u trku sa njima, probao sam. Ako do sada nisi tako igrao, spustice te na svoj nivo i opet nad-paceovati. Cepaj pasove, budi strpljiv, igraj kako volis, inace ce ti se smuciti cak i pobedjivanje.

Meni su fifa 14 i pes 14 mnogo losiji za igru od pes-a 13 njega igram stalno i bas se vidi razlika. Mozda je malo bolja grafika na ovim novijim ali ne mogu da se naviknem na te nove nikako:S:
Lepo stavis novi Petch na 13-icu i cepas :) A "menu" u pes-u 14 je kao neki pre 20 godina :S: Dok je fifin dosta bolji :)

@padawan, ipak sam ja ostao pri staroj taktici. Hvala na pravom odgovoru, veceras cu malo da eksperimentisem sa ovim Italijanima, valjda nece biti katastrofa.

Jesi uradio sve kao po uputstvu? Stavis igru u windowed mod prvo? Mora da radi na 10 racunara s AMD karticama je ovo proslo.

Jesam startujem onu aplikaciju stavim u windowed mod upalim igru onda iz one aplikacije izaberem Add window vratim se na fifu i stisnem f3 i onda se upali u fullscreen ali opet ima stutter nzm. koj djavo se desava igram bf4 na high i bf3 na ultra a ovo mi laguje smesno.

E ne znam, ja sam se bas o jadu zabavljao oko toga, pocne da trza u 20 i neki minut, jedino sto je pomoglo je taj programcic, meni i 10orici jos :) je li ti strikiran vertical sync i no limit fps u opcijama igre? Strikiraj isto i disable aero theme.

Sad sam uzeo Šaravija, jer koliko sam ja skontao sa glavonjama je preteško dati gol, svi već znaju braniti centaršuteve..

i btw, kakav je ovo mečmejkin svaki 2-3 tekme dobijem nekog lika sa pingom veličine poštanskog broja..

Pa nemoj da prihvatas

Searching for opponent, ako se lik posle ove poruke pojavi odmah u sobi i pise da je veza tri crte zelene, prihvataj. Ako ga cekas makar i dvije, tri sekunde ne prihvataj, sjeckace. Nebitno sto ce biti tri zelene crte. Ako ne daj boze vidis dvije narandzaste makar i na pola sekunde, ne prihvataj nikako, ta tekma ce vam ostati u gorkom sjecanju :D

Ja se drzim ove politike i zadnjih 50 utakmica igram ko po loju :)

Vrh Dno