Ljudi, molim da uđem u istoriju kao prvi na forumu a možda i Serbiji kome je telefon ispao i da mi je pukao ekran...
Krenuo sam u subotu kasno veče na neku hajking turu, pošto sam malo kasnio, odmah seo i kombi krenuo posle minut. Ostavio ranac pozadi, seo na sedište, zarotirao torbicu koju sam nosio oko struka, ćušnuo telefon koji je bio u levom džepu trenerke, i on ispadne na prolaz između sedišta. Nisam ni pogledao, stavio ga u torbicu, posle ga izvadio i imam šta videti... Toliko sam se skenjao da se to rečima svih jezika ovog sveta ne može opisati. Da kombi već nije krenuo, izašao bi, i otišao kući, nisam bio ni za qrac. Čak sam razmišljao i da izađem u prvom mestu i da se vratim, jednostavno, totalni mrak na oči. 3 dana star telefon, možda 4, ne sećam se... Nisam stigao ni da kupim silikon.
Nego, na stranu sada to. Ekran je pukao pri dnu. Tač ne radi, osim samo dole na tom delu, mada i tamo slabo, mogu da kliknem na 2, 3 lock screen ikonice, ali prevlačenje tj otključavanje ne radi.
1. Da li ima šanse da može samo ekran da se zameni u slučaju da touch radi?
2. Kontam da možda još i nemaju zamenski deo po servisima, šta mislite
3. Da li ima neke šanse ili je neko nekad uspeo da sličan "kvar" reši preko garancije? Kontam da su šanse mikronske, ali očajnički čovek traži očajničke mere...
Apelujem na sve vas

, pamet u glavu, ekran je veliki, telefon je tanak, kontam da to puca samo tako. Pazite se, ***. Verujte mi, ne želite da doživite ovaj osećaj.