A jel bolje prvo uraditi factory reset pa onda ici na 4.4 ili obrnuto?
A jel bolje prvo uraditi factory reset pa onda ici na 4.4 ili obrnuto? I da li pored FR treba da odradim i ono wipe cache?
Ja ga koristim od prvog dana i zadovoljan sam. Ako ti rade sve aplikacije (kao u mom slucaju) slobodno se zadrzi ma njemu.
instalacija meni je trajala oko 10 min., prelazak na ART traje u zavisnosti koliko imas u telefonu da optimizuje, meni je trajala oko 10 min. a vracanje na davlik oko 5 min. Sve protice normalno ,ja nisam radio factory reset i sve radi okBolja je baterija? Malo ili osjetno?
Koliko traje instalacija 4.4 i koliko traje konverzija u ART? Razmišljam da možda uradim factory reset nakon 4.4 (kad mi on stigne) i odmah stavim ART (ili da po instalaciji 4.4 prvo stavim ART pa tek onda factory reset?). Da li kod kasnijeg eventualnog vraćanja na Dalvik isto ima neka konverzija, da li taj proces prođe u redu?
@Varder - Ja mislim da je i meni bio cisti stock jer sam ga uzeo u prodavnici a ne preko vip-a,telenora ili mts-a samo nemogu da se setim da li je bio bas taj broj YWR66Y
@ChobbyNS - E ovo mi je prvi android tako da nisam bas upucenu flesovanja i te operacije.Jel ovo fastbot i tolkit to su neki programi ili kako vec?Mozes da postavis neki klip sa yt da te ne mucim da mi opisujes postupak.
Moj je kupljen u USA u Play Store i ima taj broj.@Varder - Ja mislim da je i meni bio cisti stock jer sam ga uzeo u prodavnici a ne preko vip-a,telenora ili mts-a samo nemogu da se setim da li je bio bas taj broj YWR66Y
A kako?![]()
Jel mogu nekako da se nameste ikone da budu normalne velicine tj. manje kada se instalira GEL? Dosta su mi vece u odnosu na ove fabricke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari