Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Dolcissima Pisano je o njemu, ima manje interne memorije i losije kamere. Ne moze niko da ti kaze sta da kupis, moras sama da odlucis. Ako "full" hd7 kosta preko 17k a ovaj 10k ti proceni da li je to dobra kupovina. Isto tako ja gore nisam "glasao" za hd7, samo sam ti dao neke uporedne katakteristike, nexus je bolji onoliko koliko je i skuplji, jedina realna mana mu je nedostatak slota za micro sd, tebi to mozda ne smeta, meni smeta, zato svako na kraju odlucuje sam sta ce sebi kupiti 😉

Ima slot

Što se tiče mog problema problem mi izgleda pravi AWS.apk koliko sam video to je Asus Webstorage aplikacija koju sam ja izbrisao. Našao sam na xda apk fajl i instalirao ga ali i dalje neće da mi uradi update i i dalje mi pokazuje error u vezi AWS.apk

OK. Ajde probaj OVU verziju.
Ako i to ne pomogne - ne znam. Ostaje ti samo da u kućnoj radinosti sam flešneš zadnji firmvare. Jeste 5min posla, ali sve radiš na svoju odgovornost! ----> LINK
(Obrati pažnju na post broj #5 u temi - Ukoliko si već na stock firmvare-u, mislim da treba da preskočiš zadnji korak u uputstvu).

OK. Ajde probaj OVU verziju.
Ako i to ne pomogne - ne znam. Ostaje ti samo da u kućnoj radinosti sam flešneš zadnji firmvare. Jeste 5min posla, ali sve radiš na svoju odgovornost! ----> LINK
(Obrati pažnju na post broj #5 u temi - Ukoliko si već na stock firmvare-u, mislim da treba da preskočiš zadnji korak u uputstvu).

Probao i ovo i neće. Isti error vezan za aws.apk
Je*o ih web storage. Ko to još koristi pred GDrive-a, Dropboxa i Skydrive-a

Ne preostaje mi ništa drugo nego da uradim back up sistema i factory reset

Poslednja izmena:
Probao i ovo i neće. Isti error vezan za aws.apk
Je*o ih web storage. Ko to još koristi pred GDrive-a, Dropboxa i Skydrive-a

Ne preostaje mi ništa drugo nego da uradim back up sistema i factory reset

To si mogao do sada sto puta da uradiš, umesto što si se patio sa pokušajima tih instalacija 😉

Inače samo da napomenem... Ako uradiš factory reset neće ti se vratiti aplikacija ta što ti fali, pošto vidim da očekuješ da ako uradiš to, da će ti se vratiti sve aplikacije koje fale 😉

Inače samo da napomenem... Ako uradiš factory reset neće ti se vratiti aplikacija ta što ti fali, pošto vidim da očekuješ da ako uradiš to, da će ti se vratiti sve aplikacije koje fale 😉

Čovek je mislio da ako vrati te aplikacije koje je deinstalirao, da će mu to omogućiti poslednji update koji nikako ne uspeva da instalira.

^ +1 - Ništa neće da napravi. Samo domaća radinost rešava problem.

Ma znam da nece za tonmoram da flešnem untouched stock rom a ovo pokušavam na divljaka zbog updatea jer ako mkpravi problem zbog ovog malog updatea šta će biti sutra kad stigne neki veći....

Pa odradi covece 😀 ajde da razumem da ne postoji backup aplikacija i svega, ali to je 10-15 minuta posla da odradis restore launchera, aplikacija, kontakata...

Jel možda neko probao da napravi kad uzmeš tablet u ruke da se upali ekran?

Ima ona neka Wake up screen aplikacija, ali kod mene neće da radi.

Imam jedno pitanje, jel bezbedno raditi ovaj novi system update? I dobija li se sa njim nesto? (4.2.4).

Jedno pitanje, onaj widget Asusove vremenske prognoze mi pokazuje datume i vreme po američkom standardu, a ja bih hteo po našem. U sistemu mi je namešteno na naše, ali tamo nema šanse da to promenim, šta nisam pokušavao i neće!? Ima li načina?

A na ortakovom stoji po našem?

Meni nije htelo. A da nije njemu srpski jezik na tabletu?
Jok, evo prebacio sam i na srpski i ne može. Sve sam pokušao pre i na kraju promenio widget

Poslednja izmena:
Kako ne moze?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385468980602.jpg
    uploadfromtaptalk1385468980602.jpg
    130.8 KB · Pregleda: 187
  • uploadfromtaptalk1385469011912.jpg
    uploadfromtaptalk1385469011912.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 188
Meni nije htelo. A da nije njemu srpski jezik na tabletu?
Jok, evo prebacio sam i na srpski i ne može. Sve sam pokušao pre i na kraju promenio widget
Namestaj sve od pocetka u setup wizardu. Kako ti je postavljena vremenska zona? To montiraj prvo pa onda sat.

Nema šanse da se namesti, baš mi je žao, a lep je widget! 🙁

Ja to nisam ni primećivao a onda sam zapazio i posle nisam mogao a da ne primećujem i delete 🙂
Sad koristim ovaj
eqytahyh.jpg

1Weather mislim da je u pitanju. Ja lično koristim accuweather, i korektno mi se pokazao u radu.

Nazad
Vrh Dno