defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Mozda mu obe daju ~920 kh/s![]()
Upravo tako obe
Mada bi voleo savet za neku masinu mozete poslati i na PM
Mozda mu obe daju ~920 kh/s![]()
mozda nema ludu srecu vec ima v1 reviziju, kao apple-ova shto je sa referentnim pcb-om....mada i sa njom malo teze na vazduhu.
ili pak obrnuto, ukoliko si ti pricao za v1, a on ima v2
Jbm li ga koja je verzija,model je GV-R7970C-3GD,mada mislim da nije v1 jer na njoj moze napon da se menja,na ovim mojim je locked i radi na 1.17, a ako ima neko i hoce da proba evo setovanja
--scrypt --intensity 13 -g 2 --thread-concurrency 8192 --lookup-gap 2 --gpu-engine 1044 --gpu-memclock 1500 .....735khs
925/1000 ...... 630 khs karte su mnogo hladnije
Podesavanja su za win,na smos idu totalno drugacija podesavanja,nemam pojma zbog cega,ali sa ovim ne prelazi preko 600,ako nekome bas treba mogu da potrazim imam flesku gde su radile pod smosom pa da iscitam cfg
Temperature od 65 do 75 ovih dana,vent je na auto ali ne prelazi 85%.Dok su se letos krckale i nisu mogle da rade na 730 da se razumemo,630khs su radile, 40 dana uptime
evo jednog riga
Pogledajte prilog 128846
jako je velika razlika izmedju kartica i asic cipova
a po kalkulaciji koju sam napravio cak i ako mining bude bio 3 puta tezi isplatice mi se sve za 3 meseca a nakon toga bi samo zaradjivao![]()
http://www.bitcoinx.com/profit/
uneses podatke ta kartica pravi 600gh/s
uneses cenu utosak struje...
prilicno je jednostavno...
Ako ti nije problem proveri koja je rev kartice mada mislim da je rev 2.0 . Postavi bios da ga isprobamJbm li ga koja je verzija,model je GV-R7970C-3GD,mada mislim da nije v1 jer na njoj moze napon da se menja,na ovim mojim je locked i radi na 1.17, a ako ima neko i hoce da proba evo setovanja
--scrypt --intensity 13 -g 2 --thread-concurrency 8192 --lookup-gap 2 --gpu-engine 1044 --gpu-memclock 1500 .....735khs
925/1000 ...... 630 khs karte su mnogo hladnije
Podesavanja su za win,na smos idu totalno drugacija podesavanja,nemam pojma zbog cega,ali sa ovim ne prelazi preko 600,ako nekome bas treba mogu da potrazim imam flesku gde su radile pod smosom pa da iscitam cfg
Temperature od 65 do 75 ovih dana,vent je na auto ali ne prelazi 85%.Dok su se letos krckale i nisu mogle da rade na 730 da se razumemo,630khs su radile, 40 dana uptime
evo jednog riga
Pogledajte prilog 128846
jako je velika razlika izmedju kartica i asic cipova
a po kalkulaciji koju sam napravio cak i ako mining bude bio 3 puta tezi isplatice mi se sve za 3 meseca a nakon toga bi samo zaradjivao![]()
Ako ti nije problem proveri koja je rev kartice mada mislim da je rev 2.0 . Postavi bios da ga isprobam![]()
Alfa zar mislis da si prvi kome je palo na pamet tako nesto?
Mnogi su se pokajali sto su uzimali bilo kakve asice, izaslo im je sve na nos. Nema sanse da ti to vidis u januaru. Daces brdo para i puci ces lagano. Bolje ces proci ako samo kupis coine i sacekas cenu dobru.
pa kad ce da napravi nesto sa 5gh/s ????Drugaru stiglo 160 čipova, odradili ploče i frceraju. Na njima piše 5gh ali sad daju oko 2, navodno softver zeza..
Drugaru stiglo 160 čipova, odradili ploče i frceraju. Na njima piše 5gh ali sad daju oko 2, navodno softver zeza..
Po čipu x 160? Nemam pojma, batalio sam davno BTC.
Daj reci mi gde da pogledam ver. Buljio sam 10 min i nisam našao,a i kako bios da postavim
mogu li onda neki saveti za kartice, koje bi vi uzeli? ali mnogo komada za jedno 15-20000e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari