Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa kucao sam pogresnu sifru, pogresio sam jedan karakter. Sva sreca, zapisao sam 2x sifru i onda sam uporedio i video gde sam okinuo. Nista strasno. Da sam morao da razbijam sifru verovatno bi mi trebalo 10 godina da je provalim brute force metodom sa najnovijim HW-om, mozda nebi ni tada uspeo. 50 karaktera, brojevi, znakovi, velika i mala slova... Ne smem ni da krenem da racunam moguci broj kombinacija.

Postovanje,
posto sam nov u ovim vodama koji pool mi mozete preporuciti za LiteCoin i da li neko ima iskustva za podesavanja 5970 kartica ?
bocnuo sam dve u mashinu pa bih ih pustio da vrte LC ;) samo nisam siguran bas za podesavanja cgminera ?
Hvala unapred

moze i na private posto ovo sada sto sam probao dobijam LTC 491 KH/s a nekako mi to deluje malo po onome sto sam citao po forumima tj cini mi se da bi trebalo bar 1400 ili greshim

hvala unapred za pomoc
P.S> skinuo sam onu stariju verziju cgminer za koju je napisano da podrzava GPU mining

jos jedan savet da li koristiti

Multiports: Automatic Profit-switching ports

ili

Direct ports: For mining a single coin - Scrypt

Poslednja izmena od urednika:
Jel ima nekoga ko bi prodao LTC? Kupio bih manju kolilčinu oko 25-30 LTC-a.

Grešiš treba da daje 750-800kHs, to ti je 2x5870, instaliraj slobodno najnovije ati drajvere (u njima ti je već integrisan SDK) i koristi neki malo stariji CGminer tipa 3.3.1 do 3.4 verzije.

Samo kopam i cekam pravu cenu LTC-a. Citam sad na forumu LTC wallet. Moze neko malo detaljnije da mi objasni cemu tacno sluzi? jer ja prebacujem LTC na Vircurex-u i tamo ih cuvam ili kad kad promenim u BTC pa ih vratim.

Pozdrav

Samo kopam i cekam pravu cenu LTC-a. Citam sad na forumu LTC wallet. Moze neko malo detaljnije da mi objasni cemu tacno sluzi? jer ja prebacujem LTC na Vircurex-u i tamo ih cuvam ili kad kad promenim u BTC pa ih vratim.

Pozdrav

Lepo čuval LTC u offline wallet i uživaj, mani se menjačniva ako neželiš da trguješ na berzi.

ali imam dve kartice 2 x 5970 , zar to nije onda 2 x 750-800kHs ?
tj kao 4 x 5870
koristim cgminet 3.7.2 tako je bar negde pisalo da ta verzija je poslednja valjda koja podrzava GPU, da li da ostanem na toj verziji ili da skinem neku od ovih gore pomenutih ?

trenutno preko cointrona ide 922.7 KH zar ne bi trebalo vise ili je to do Pool-a ?

Poslednja izmena od urednika:
Nauci se da editujes post , ispisa 10 postova za redom . Do pool-a je .

jedno pitanjce taj offline wallet se chuva lokalno na kompu kao sto offline bi trebalo da znaci pretpostavljam, da li je to iskljucivo vezano za rig na kojem se rudari ili recimo moze na lapotopu posebno da drzi offline wallet i kako da sa vremena na vreme to backupuje negde ako mu rikne sistem nedaj bozhe :)

Poslednja izmena:
jedno pitanjce taj offline wallet se chuva lokalno na kompu kao sto offline bi trebalo da znaci pretpostavljam, da li je to iskljucivo vezano za rig na kojem se rudari ili recimo moze na lapotopu posebno da drzi offline wallet i kako da sa vremena na vreme to backupuje negde ako mu rikne sistem nedaj bozhe :)

Mozes da ga drzis gde god hoces, imas privatekey ili samo iskopiras wallet.dat.

Hvala na odgovoru, koji pool mozete da preporucite za LiteCoin i FeatherCoin ?

Litecoinpool.org, evetualno liteguardian...štajaznam ima ih još ali ih ja ne koristim, ovi su dobri, najbolji je Litecoinpool.org. A za feather ne znam, to ja nisam kopao (još).

Give me ltc nije Ios, samo ne znam kakvi su po pitanju isplate, koliko se ceka i sl.

Porastao network hashrate preko 50.000 Mhs, estimated diff. 1670... U decembru diff. 2000 lagano :/

Hahahaha a sto? kao bi izracunao hahahha
Stari dobri kurajber ;) ja se jos igram na tu temu.. sve drzim po berzama.. al definitivno danas moram dignuti sebi wallet na masini i prestati sa igranjem :D

Djole druze ne javljas se na mobilan prekljuce... imas minus ;)
Ajde kad to sredis i procackas kako je najsigurnije zovi da pijemo kafu i da i ja to odradim sebi ;)

Porastao network hashrate preko 50.000 Mhs, estimated diff. 1670... U decembru diff. 2000 lagano :/

Bojim se i preko da ne ode.

Za manje od 48h bice preko 1600, ako network hashrate ne padne u medjuvremenu ispod 50.000Mhs

Hmm daj boze da gresim, nego gledam statistiku na litecoinpool.org do sada nisu failovali sa estimacijom sledeceg difficultyja, kol'ko sam ja ispratio :)

Moguce moguce nisam gledao tamo...nije ni allchains gresio bar koliko ga ja pratim (par meseci). Uglavnom mreza je porasla dosta od FTC minera ali vidim da se sada i deo njih vraca nazad na FTC tako da je moguce da sa drugih coina ljudi prelaze u LTC i pojavljuju se definitivno novi!

Ja sam vec predskazao smrt copy cat alt valutama, jednostavno 99% kopaca ce preci na LTC i ostali govanca nece imat mrezu, znaci svako ce ih moci napasti i unistiti, osim privatnog (centralizovanog) FTC koje drze masoni (to sam im isto ja dao ime)+ sajber K (morao sam) :p

Poslednja izmena:
valjda ce ovih dana biti i prvih LCova :) elem kakva je procedura kasnije, znam vecina je za to da chuva u walletu i kasnije mozda proda, a za nas koji bi recimo prodavali sada (ukoliko ne nadjem nekoga ko bi menjao opremu za LC ) da bi napravili mozda jos jednu masinu za kopanje itd kako i gde prodati taj LC i kako recimo to prebaciti te novce na PayPal ili nekako na Skrill ?
Koja je procedura ?

trazi starije postove receno vec 1000x putra, ltc/btc topic, itd vazi isto pravilo kao i za unovcavanje BTC-a

Ma buy order za LTC vec nedelju dana + je na blizu 3 miliona $, i ti sto misle da treba dole da bi zaradili, nesto bas za sada nesmu da se upuste u dump...

Poslednja izmena:
ladno mi na mob stize poruka od "blockchaini" da ulozim od 1 do 99btc i da ce za 12h da zaradim 33% sigurno,
da mi je znati gde su me pokupili

na mobilni mi stiglo ne na email? zanima me odakle im, gde ga nadjose

Vrh Dno