Šta je novo?

LG Nexus 4

probaj onu cleanup opciju u supersu. ako izgubiš root onda dirty reflash roma.

Moze neko da mi objasni sta mu dodje taj ART i cemu sluzi?

okruženje u kom se izvršavaju aplikacije, trebalo bi da bude brže od dalvika koji se standardno koristi.

A jel se to aktivira nekako ili sta?

U developer options pa select runtime,ali na nekim custom romovima ne radi.

Imam jedno pitanje, a inspiraciju sam nasao u stejerovom problemu: ja sam preko PA dobio preinstaliran Superuser, a zbog neke app (sad se vise ni ne secam koje) sam puko preko toga supersu. Znam da sam tada nesto cackao oko toga, kopao po xda i to sad radi kako radi, ne buni se nista. Mene sad zanima da li ja mogu superuser potpuno da uklonim sa telefona, jer kapiram da mi sad SuperSU radi preko Superuser permissiona. I kod recovery reboota uvek trazi da sredi binaries. Ne smeta mi, ali me zanima da li sam se nesto za****? :)

Ima ovo smisla ja sam juce nekoliko puta clearovao Google service u nadi da cu dobiti updejt i od juce su mi se push notifikacije pobrljavile... Pogotovo fb:-D

Ima li neki bezbolniji nacin da disableujem onaj iskacuci prozor (i zvuk) za Battery Low. Znam da zvuk moze se disableovati skidanjem permisije za taj fajl ili rename-ovanjem ili brisanjem. Ukoliko izmjenim ime fajla, nakon sledeceg updatea CM Nightly da li ce ga pregaziti pa moram opet isto.

Moraćeš isto. Neki romovi imaju opciju da ugasiš taj zvuk, pogledaj da nema xposed modul koji to radi, možda onaj gravity box ili neki prostiji.

Ne mogu se *****avati sa tim modulima zbog ovoga. I ranije sam ovo iskljucivao, ali promjenom permisija. Rename/Delete nisam pokusavao, pa cemo vidjeti kako ce se ponasati pri sledecem updateu. Na kraju cu pokusati da stavim prazan OGG fajl. Koliko se sjecam da mi CM nije overwrite-ovao neke izmjenjene fajlove pri updateu, naravno sa istim nazivom!

Evo upravo prijavio novi NIGHTLY imam priliku da testiram :D

Poslednja izmena:
stigle Xtreme Guard folije, prvu greškom izgrebao sa unutrašnje strane, drugu uz pomoć vode uspešno i perfektno zalepio, ostavljen je da se suši, malo sam i fenom na početku, pa javljam kako je ispalo na kraju za dan-dva kako kažu toliko treba da svi baločići nestanu i da lepo legne :)

Poslednja izmena:
Koliko si čekao i jesi li platio poštarinu?

Stigao OTA, upravo downloadujem

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385064590824.jpg
    uploadfromtaptalk1385064590824.jpg
    102.5 KB · Pregleda: 182
shipping je 5.87$, za 7 dana je stiglo al dzaba, operisan sam ja od ovoga, lepo sve kako su objasnili na sajtu u video tutorijalu sam uradio fino zalepio sa 2-3 baloncica ostavio 2-3 sata ugasen telefon da se osusi, uzeo ga sad ono preko 30 baloncica, poludeo sam, skinuo, bacio i protracio 2 komada, strasno... cak mi je cini mi se neka kap usla u zvucnik gore al lepo se cuje sve sad kad sam razgovarao tako da sam mozda utripovao

ostace onda moj n4 samo sa dbrandom na ledjima, valjda necu da izgrebem ekran, nego mi zao para malo :D

edit: jaooo, pazi ovo 'bem ti lebac
8uda2ugy.jpg

izvinjavam se sto nije attachment al mi tt izbacivao error 5 puta kao nemam permission, dza bu

Poslednja izmena:
9 Mb update,zavrsio brzo.

Stigao i meni OTA :cool:

Javljajte utiske :)

Evo malo Quadranta, specijalno za 666. stranu :p

Prilozi

• Quadrant.png
    Quadrant.png
    121.8 KB · Pregleda: 185
ostace onda moj n4 samo sa dbrandom na ledjima, valjda necu da izgrebem ekran, nego mi zao para malo

Ne kapiram sta ce ti folija, N4 ima Gorilla 2 staklo, tako da ces tesko da ga ogrebes.

Cudan dialer bice potrebno neko vreme da se navikne covek. Takodje sad su baterija, wifi, signal beli u status baru, ne znam da li je nakacen na google service. Ranije je bilo plavo. Ubacene aplikacije, google drive, play games, play magazines, quickoffice. Pojedine ikonice izgledaju drugacije. Verujem da ovo vec negde pise. :D

edit: update sa play stora, aplikacija Google Play Newsstand objedinjuje Play Magazines i Currents. Mislim da je iznad bilo reci o tome ;)

Poslednja izmena:
I kakav vam je generalno UI i nove stock aplikacije vs 4.3? Mene smara to belilo, nedovrsen hangouts sa integracijom sa g+ umesto sa peoples, i light UI naspram dark koji je imao 4.3. Sve ovo me smara, a jos nisam ni dobio 4.4 :D

Ne kapiram sta ce ti folija, N4 ima Gorilla 2 staklo, tako da ces tesko da ga ogrebes.

maaa sve se to da izgrebati, a realno greota je pokrivati ovaj savrsen displej folijama, al ovaj xtreme guard dodje ko guma neka, nekako se posle lepe prsti dok bez icega prosto klize :)

I kakav vam je generalno UI i nove stock aplikacije vs 4.3? Mene smara to belilo, nedovrsen hangouts sa integracijom sa g+ umesto sa peoples, i light UI naspram dark koji je imao 4.3. Sve ovo me smara, a jos nisam ni dobio 4.4 :D

pa ti nemoj da updatujes na 4.4 :p

I ja sam tako mislio, ali kad sam kupovao mob, gledao sam jedan primerak N4, polovnjak, imao je sitne ogrebotine po displeju, nisu bas vidljive ali opet se vide kad se zagleda malo pod neki ugao... Tako da, bolje da se ima neka zastita.

Nazad
Vrh Dno