Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ga ne instalirah samo zbog asusovog notification bara koji je odlican.

Možda nema paljenje otvaranjem ali je ova položila test zaštite, što mi je i bio prioritet prilikom kupovine. Ispao mi je tablet sa 1m visine na pločice, bez ikakvih posledica.

Dobro si prosao ;-)

Steta za paljenje, bas smara trazenje dugmeta

da li asusovi coveri, persona i trans, imaju te magnete za paljenje/gasenje ekrana?

da li asusovi coveri, persona i trans, imaju te magnete za paljenje/gasenje ekrana?

Transcover ima sigurno ja je posedujem.

Narode , mozda su sve te vase futrole ok ,imaju magnet i rade posao. Jeste li u podesavanjima dozvolili da transcover upravlja ekranom (po defaultu je disableovano)?

Pogledajte to..
.

Poslednja izmena:
Transcover ima sigurno ja ga posedujem.

Narode , mozda su sve te vase futrole ok ,imaju magnet i rade posao. Jeste li u podesavanjima dozvolili da transcover upravlja ekranom (po defaultu je disableovano)?

Pogledajte to..
.

Kod mene je bila stiklirana opcija po default. Nije do toga

cini mi se da su ove: app backup, app locker i parental lock

Hvala. Isprobacu danas da ih povratim preko tb pa da vidom da li ce da odradi update

Džabe pola dana pokušavao i neće nikako. Error pa error prilikom svakog pokušaja updatea. Ne znam da li da pokušam da nadjem te app negde posebno pa da probam da ih instaliram pa onda da probam. Ne radi mi se factory reset.

Druga stvar koliko vam je zauzeće memorije? Meni stalno pokazuje zauzeće memorije od preko 850 mb. Da li da stavljam neki task killer ili je ovo zauzeće memorije normalno?

Džabe pola dana pokušavao i neće nikako. Error pa error prilikom svakog pokušaja updatea. Ne znam da li da pokušam da nadjem te app negde posebno pa da probam da ih instaliram pa onda da probam. Ne radi mi se factory reset.

Druga stvar koliko vam je zauzeće memorije? Meni stalno pokazuje zauzeće memorije od preko 850 mb. Da li da stavljam neki task killer ili je ovo zauzeće memorije normalno?

Mene je pri prethodnom update-u zezalo isto tako! Problem je pravila Parentallock.apk koju sam bio obrisao!

Mene je pri prethodnom update-u zezalo isto tako! Problem je pravila Parentallock.apk koju sam bio obrisao!

Jel može neko da uploaduje ovaj parentallock.apk za hd7?

Ti apk fajlovi se nalaze u /system/app folderu. Važi za one koji imaju rootovane uredjaje

Poslednja izmena:
Koliko sam čitao testove, nexus ima za nijansu slabiji ekran. Nema zadnju kameru (na HD7 je sasvim upotrebljiva, pogotovo video), i imaš mogućnost proširenja dok nexus nema microSD slot. Nexus malo brže tera igre, ne znam koja je razlika u realnom radu ali sigurno nije previše velika, mogu da ti kažem da meni HD7 radi odlično. Nexus ima neuporedivo bolju podršku, što zajednice što samog googla. Podrška za HD7 je blago rečeno katastrofalna, ne možeš ni oficijelni rom instalirati, moraš da koristiš alternativne ruske metode koje zahtevaju malo iskustva, ne previše.

Znaci ti glasas za HD7? Hvala ti na odgovori

Evo okačio sam ti iz zadnjeg firmvarea, ali nisam baš siguran da će da ti prihvati ovu verziju. ---> Parentallock.apk
Probaj pa javi.😉

Ne prihvata mi ni ovu verziju ni neku što sam našao na xda forumu.
Izbacuje mi obaveštenje "app not installed"

U procesu sam čitanja teme na xda o HD7 pa ako nadjem tamo rešenje javiću

Hvala u svakom slučaju

U wiwin je danas akcija jer otvaraju novi prodajni prostor kod arene. Hd 7 sa quadcore cpu kosta 10k
Slucajno videh kad sam krenuo na posao.
Na prospektu ne pise koji je to tocno model

Slot za kartice pretpostavljam da nema?

Ima slot

Što se tiče mog problema problem mi izgleda pravi AWS.apk koliko sam video to je Asus Webstorage aplikacija koju sam ja izbrisao. Našao sam na xda apk fajl i instalirao ga ali i dalje neće da mi uradi update i i dalje mi pokazuje error u vezi AWS.apk

Nazad
Vrh Dno