Šta je novo?

Battlefield 4

Pokidali trejler, jedan od najboljih bes mi sve.. ako bude negde oko/ispod 10 dolara, mozda odem i do banke.

Poslednja izmena:
Ima li neko rešenje za problem zamrzavanja igre uz sound loop. Za sada mi se dešava samo na Shangai mapi i to veoma brzo, ne prođe ni minut. Zvanični forum je prepun sličnih tema ali ne nađoh rešenje.

Ima li neko rešenje za problem zamrzavanja igre uz sound loop. Za sada mi se dešava samo na Shangai mapi i to veoma brzo, ne prođe ni minut. Zvanični forum je prepun sličnih tema ali ne nađoh rešenje.

Narodnjak igras ili ?

Verovatno igra multiplay, a zamrzavanje zvuka je uobicajena pojava.

Puca kao luda! :d

Klot verzija je sada £23.99 na cjs-cdkeys.

Jel moze neko da mi objasni zasto su pustili trailer za 2 DLC a za prvi China jos nema nista ?

I ja sam mislio jer ih boli tuki, ovaj se placa, Premium vamo tamo, ali izgleda da Second Assault izlazi na xbox One pre China Rising-a..

Samo da javim da sam kupio jos 4gb ddr2 i igra sada radi super.Na mapi Paracel Storm,rezolucija 1920*1080 sve na ultra sa 4xmsaa FPS je od 32-45....

Poslednja izmena:
Ma daaaj nemogu ni bf3 da igram koliko im puca battlelog, smor zivi !

Dodali su oruzja iz DLC-a,China Rising u "unlocks" na battlelogu.Sad ima i njihova statistika.

Nego,meni evo vec treci dan ne puca igra,a bas dosta igram ovih dana,jel su to nesto sredili ili sam imao srece?Kako je kod vas?

Meni nije dva dana ali juce jednom puce na desktop i posle jedan sound loop zabod na sangaju..

Meni danas radi super....jednom je samo pukla na desktop.....

Radi dobro ali sto nervira ovo zamucivanje, nisu normalni...

Dodali su oruzja iz DLC-a,China Rising u "unlocks" na battlelogu.Sad ima i njihova statistika.

Nego,meni evo vec treci dan ne puca igra,a bas dosta igram ovih dana,jel su to nesto sredili ili sam imao srece?Kako je kod vas?

Ja jos nisam uspeo da sastavim toliku seansu od 3 dana igranja, obaveze,posao ,zena, deca... Tako da ne mogu biti pouzdan za odgovor.. Ali ako se nekim cudom desi, javicu rezultate

Poslednja izmena:
Probah upravo commander app na tabletu. Nije lose uopste

Rekoh da probam 32 player conquest servera kako rade jer mi na 64 igra radi katastrofalno... a ono tamo... med i melko kao da tece. Nisam tako lepu partiju odigrao... pa nikada do sada.

Milina! Ne ulazim vise na 64 player servere nikako! 32 FTW!

Mozda su napravili, da te metak nekad pogodi u najzasticeniji deo slema, pa ne zagines odma, nekad te pogodi u 'oko' ili slicno, pa odma zagines, sto je opet skroz ok i treba da bude malo random. Ne vidim to kao OMG!@!!!@111 kakav bug kao vecina..

Al skace spajdermen, mora da je u pitanju unlock: fart powered pogo stick :exploder:
Otkljucava se na 1000 teabaging enemy squad lidera.

Poslednja izmena:
Mozda su napravili, da te metak nekad pogodi u najzasticeniji deo slema, pa ne zagines odma, nekad te pogodi u 'oko' ili slicno, pa odma zagines, sto je opet skroz ok i treba da bude malo random. Ne vidim to kao OMG!@!!!@111 kakav bug kao vecina..

Da je tako kao sto kazes derikoze iz EA bi predstavile to kao najveci feature u istoriji FPS MP igara kroz reklamu, ovako to je samo produkt njihove aljkavosti i "boli nas k.. za ljude sto nam bacaju pare i opet ce za dve godine a mozda i manje" .

neka i uzmemo da je bug nije game breaking svima je isto, daleko su gori svi ostali

ja danas ne mogu da udjem ni u jednu jedinu igru stalno mi izbaci da ne mogu da se konektujem na server, prethodna dva dana sam se igrao lepo bez pucanja i kreshovanja (btw stavio sam 13.4 drajver kao sto je na par mesta pisalo)

Vrh Dno