Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nazalost nema nalepnica ispod baterije, skinuli su je da sakriju tragove. Ali kako covek da ne uzme za 5x manje pare nov telefon kome na prvi pogled sve radi a da pritom tog momenta ne zna da postoje demo telefoni?!? U svakom slucaju ima prostora da se kupi neka s3 sa slupanim ekranom i prepakuje ploca, kako su i u servisu rekli.
Tako da ako neko ima slupan ekran a da je ploca u dobrom stanju moze da ponudi na pp ili ako zna gde bi mogla da se kupi ploca po nekoj razumnoj ceni.

Ali kako covek ne razmisli zasto mu neko nudi nesto sto kosta 250e za 50e/100e?

Ali kako covek ne razmisli zasto mu neko nudi nesto sto kosta 250e za 50e/100e?

Ocekivao sam ovakvo pitanje pa evo odgovora :). Kao sto sam rekao brat je na kraju u trgovini dobro prosao iz razloga sto je kupio jos jedan telefon, Nokia Lumia 900 takodje glanc nova. S3 je placen 200 eur a Lumia 900 po recima prodavca - brata roma :D, ne moze da se otkljuca, kao isao je po servisima i niko nije mogao da otkljuca Windows, pa da mu ne ostane telefon jer se vraca preko po jos robe, ponudio je bratu za 50 eur ( ovo je sve bila zvaka kako bi uzeo S3, ne znajuci na kraju da je sam sebe zeznuo ). Brat ga je uzeo, po logici jednom ce provaliti kako se otkljucava pa ce imati tel za dzabe. Kada ga je odneo u taj servis gde su mu i rekli za S3 da je demo, uspeli su da ga otkljucaju za 20 eur i telefon je potpuno operativan. Sto na kraju znaciti da su ga 2 telefona izasla 270 eur. S obzirom da je Lumia 900 u tom trenutnku bila 300 eur, a i sada su oko 200 eur, prakticno ga je S3 izasao dzabe. Zato kazem da ima prostora da se kupi jedan slupan i prepakuje :).

Jel postoji drugi način da rutujem osim cf auto root, flash zipa iz recoveryja npr? Cf će da mi flešuje i stok recovery, a to ne želim. Ako ima neka me uputi neko. Hvala.

pa flešuj posle recovery koji želiš?

Jel imao neko problem sa stalnim konektovanjem i diskonektovanjem na wi-fi ? Radilo je sve normalno skoro godinu dana, i pre dva dana poceo svakih pola minuta izgubi signal pa se loveze itd.. Inace stok poslednji telenor na telefonu..

Resetuj router.

To mene zanima, samo da ne bude kvalitetan kao 4.3 :S:

Jel' ovaj 4.3 BTU sa Sammobile-a single ili multi csc?

Ubacih sad ponovo ali ostao stari csc, ALB i opet piše multi csc applied?

Poslednja izmena:
Sa Sammobile-a, na njihovom forumu neko reče da je single pa se iznenadih kad videh multi u recoveriju. Ne koristim Kies a i rom ubacim prvi koji izađe tako da mi nije bitno čiji je csc.

Kakav je ovo pretrazivaC STO ima u Samsungu jel jede MB kao Dolphin ili ne? Posto sam ovaj mesec budala koristio Dolphin i na pola meseca ostao bez brzog interneta?

Drugar ima na fonu instaliran stock 4.3.3 koji je poceo u zadnje vreme da mu dosta baguje.Koja je procedura sad da se vrati na stock 4.1.2?Da li treba prvo da udje u recovery mod i da uradi wipe cashe i wipe data particion.Pa onda mount and storage pa tu da uradi wipe svega.Pa onda preko odina da flesuje stock 4.1.2?Ili je neka druga procedura?I koji stock rom 4.1.2 instalirati?Ako moze pomoc.

bojke1
moras li svaki put pitanje da postavis i meni na pm i ovde??? Ti to meni ne verujes ili je nesto drugo?

Ma verujem ti sale.Nego sam mislio da si u guzvi.Pa ne mozes da mi odgovoris a drugar me cima da mu flesujem fon. Kaze treba da mu se flesuje fon. odmah a ja nisam siguran kako.Zato sam ovde pitao.Nije moj fon pa ako mu ne daj boze s****m nista ne moze da me opere.

Sta ce ti onda ta muka u zivotu? Jednostavno mu reci da ne znas i nek nosi u servis.

Druze ne znas ti mog druga.:d kad se nakaci davi te kao zmija zabu.Ja jesam ranije imao s3 i fleshovao ga ali ne pratim sada toliku temu za s3.Prvo je bio zapeo da mu instaliram 4.3.3 stock.Zna sale za to.Njega sam pitao oko procedure,i covek mi objasnio.E sad mu taj softver dosta baguje i hoce nazad 4.1.2 stock.A on je inace pokusao sam da flesuje softver na s3 i fon mu zavrsio u servisu.Tamo ga odrali sa cenom pa sad smara mene,a ja sta cu moram vas da pitam.

Sta ce ti onda ta muka u zivotu? Jednostavno mu reci da ne znas i nek nosi u servis.

Flesuj mu stock 4.1.2 preko odina onda, skini na sammobile najnoviji za nasu zemlju i operatera i vrati mu. Mg4 mislim da je stock poslednji za Srbiju.

Odradio sam mu sve kako treba.Radi dobro.Sale mi je objasnio koji rom da skinem.I proslo je sve kako treba.

Je li pusten 4.3 za EU? Nadjoh neki na Sammobile ali ne znam je li to onaj prosli, bagoviti, ili novi...

IMG-20131201-WA0006.jpg

NEAT Lite, dodatno očerupan, uptime nekih 6 dana... konačno je tel malo prodisao, na stocku se mučio sa oko 100 MB free posle ovoliko vremena

Poslednja izmena:
Opasan ti je taj font :p

Nazad
Vrh Dno