Šta je novo?

Battlefield 4

Nije poenta u preteranoj realnosti tipa Arma, vec neka 'zdrava' realnost, Normal je apsolutna nebuloza po ama svim stavkama mogucim, jedino sto nevidljivi snajperi mogu da zagorcaju zivot, ali kad znas dovoljno mape znas i realno gde mogu da se kriju..

Pao uninstall kod mene. Preko svega mogu da predjem ali da mi svaka smrt bude iz metka ili iza zida je previse. U 2013 smo dosli do toga da ne postoji developer koji zna da napravi fps igru :mad:

Dosao sam do 60lvl i stvarno nmg vise :( Krenem da igram, napravim dobar skor ( nije ni to toliko bitno ), sve super do jaja bas mi se igra kad ono prc zamrzne mi se ekran i ubode :( Znaci stvarno treba jbn da srede igru vise jer ovo vise nema smisla...

Igrajte Saints Row IV. Odlicna terapija za sve pa tako i za BF4 trenutno :)

Meni mnogo bolje radi igra kako sam uključio vsinc, da li to ima veze sa tim ili ne ja ne znam ali bolje je u svakom slučaju.

Pao uninstall kod mene. Preko svega mogu da predjem ali da mi svaka smrt bude iz metka ili iza zida je previse. U 2013 smo dosli do toga da ne postoji developer koji zna da napravi fps igru :mad:

Zar nisi govorio pre nedelju - dve da je Battlefield ( i CoD ) rak gaming-a, ili nesto tog tipa, i da nikada vise neces kupiti igru od DICE-a :D? To si isto govorio i za BF3 pa si opet na kraju kupio i igru i Premium.

Znao sam Cufi da ne mozes bez Battlfield-a, jace je to od tebe :).

Pa vidim da je to resenje, kao za cod2, mislim da sam jednom odigrao normal i posle toga samo hardcore. Kad se setim bf1942, tipa el alamein, uzmem stuka dive bomber ili engleski bese spitfire, inzinjera, ko covek udjem u igru iz same igre a ne neke gluposti od battleloga sa milijardu nepotrebnih informacija i onda lepo letis, mapa velika, kada te ostete pobegnes u oblake pa negde dalekoooo da te slucajno neko ne vidi, sletis, opravis se i ides dalje. Pa kad nestane municije moras nazad do aerodroma da se dopunis. Kad te rane nema da se sakrijes nego zoves medica da te leci i sl.
Kad bi to napravili opet (dakle ww2 oruzija sa normalnom fizikom) dao bi koliko god treba para. Al izgleda da nas nije puno takvih.

ti si pogresio igru

kupi lepo pa igraj RO2

mislim sa ww2 tematike si posle 10 godine uskocio u napucavanje u bf4 koja je smestena u blizu buducnost i kukas kako je sve ****** :)
na stranu sto su u pravu da je mehanika napucavanja mozda mogla biti bolja, ali ne mozes da imas istu osecaj napucavanja u 1944 i 2020 ! pri tome stanje sa FPS ograma na PCu nije isto sada i u vreme npr cod2

ja obozavam ww2 napucvanje, ali budi malo realniji

meni je battlelog u bf3 bio shok, sada mi je sasvim ok

Mene je iznenadilo kolicna je kampanja predje se za 4-5 sati. Nisam stigao ni helic da provozam :( Moram da nabavim da igram online ocekujte me :d

Meni mnogo bolje radi igra kako sam uključio vsinc, da li to ima veze sa tim ili ne ja ne znam ali bolje je u svakom slučaju.

To sam ja pricao jos u BF3, ali ne vazi za sve igre, ovde kad ukljucis ne vidim nikakav delay u komandama a bez vsynca lome teksture ubi oci..

Što znači tačno šta? Da je battlelog dobro rešenje ili je nametnuto pa si ga prihvatio?

Zar nije dobro? Bilo bi jos bolje da ga ima i u igri, da ne mora da se izlazi iz nje za promenu servera, al opet, nema neki intro koji mora da se ceka (DICE proudly presents i to) pa da nesto smara ponovni ulazak, a ovako, vidim ko je online, sta igra, igram se sa loadout-om za puske i vozila..

Mozes i iz igre da promenis server. Stisni backspace i pridruzis se nekom prijatelju ako igra ili da ga pozoves i jos neke sitnice mogu da se vide. Na zalost mozes da pretrazujes servere, mada mi ne smeta da izadjem iz igre ako mi se ne svidja trenutni server.

Bolje battlelog i da odmah učitava server kada klikneš na njega, nego da klasično pališ igru i čekaš da se izvrti 10 EA, nvidia, amd, intel logo-a, da bi uopšte mogao doći do izbora servera ,a da ti za to vreme ne možeš da radiš ama baš ništa. Ovako battlelog se pali instant, kada uđeš na server, odmah vidiš šta ko igra od prijatelja, direktno loaduje tu mapu i to je to.

Poslednja izmena:
Jeste,prvo je bio "shock" kad se pojavio BF3,da moras da palis browser da bi uopste pokrenuo igru,ali ispostavilo se da je to toliko prakticno,da vise i ne razmisljam o tome.A i u danasnje vreme,yebes komp kome ce jedan browser da smeta uz igru.

Što znači tačno šta? Da je battlelog dobro rešenje ili je nametnuto pa si ga prihvatio?

pa prvo mi je bilo nametnuto i nije radilo najbolje, pa je proradilo, pa sam ga prihvatio, sad mislim da je sasvim ok i stavise dobro funkcionise
pri tom nagledao sam se ingame browsera koji su bili ocajni, sa slabim filterima, koji ti pokazu da je ping 40 a bude 160, serveri se uzasno slabo refreshuju ili baguju i tome slicno

battlelog je najmanji problem :)

UNLOCK WEAPONS AND GADGETS WITH CHINA RISING ASSIGNMENTS

L85A2

ASSIGNMENT: OPEN FIRE

Assault ribbon x3
Get a kill with a pistol in a round
Get a kill with 40mm grenade in a round
Get a kill with the defibrillator in a round

L96A1

ASSIGNMENT: NEED ONLY ONE

Sniper ribbon x3
Get a kill with a shotgun in a round
Get a kill with a DMR in a round
Get a kill with C4 in a round

MTAR-21

ASSIGNMENT: MULTITALENTED

Get a kill with an AR
Get a kill with a LMG
Get a kill with a Sniper Rifle
Get a kill with a grenade

RPK-74M

ASSIGNMENT: POWDER KEG

LMG ribbon 3x
Get a kill with the M224 Mortar

MP7

ASSIGNMENT: MAKE A DENT

Destroy an air vehicle with portable AA
Anti Vehicle Ribbon x3

UCAV

ASSIGNMENT: EYES IN THE SKY

Air Superiority Ribbon x1
Jet Fighter Ribbon x3

SUAV

ASSIGNMENT: SAFE RAIDING

*Requirements Unknown

Zar nisi govorio pre nedelju - dve da je Battlefield ( i CoD ) rak gaming-a, ili nesto tog tipa, i da nikada vise neces kupiti igru od DICE-a :D? To si isto govorio i za BF3 pa si opet na kraju kupio i igru i Premium.

Znao sam Cufi da ne mozes bez Battlfield-a, jace je to od tebe :).

Nisam kupio od EA igru, a nisam kupio ni premium :p Malo se raspitaj ako vec pises...

Sta mu dodje RO2 :). Ma ovo za bf1942 je vise nostalgija neka. Poredim je sa bf2 jer je to poslednje sto sam igrao i za fiziku oruzija sa cod2. I u odnosu na obe mi je bulja. Vozila (a posebno avion i helikopter) su neuporedivo bolja u bf2. Ovo mi se cini kad vozim kao da su ubacene 2 varijable u fizicki model, tipa potisak i gravitacija da padnes kad ugasis motor i to je to. Neshvatiljivo mi da neko ne moze da se iscima da makar avion gubi brzinu kod zaokreta ako nista. Tenk je malo bolji, uporediv sa bf2. Napucavanje je i u bf2 bilo bedno, al opet 2013 je pobogu, sto nisu samo uzeli isto sto u cod2 i odlicno bi bilo.
I onda povrh svega unlimited ammo na vozilima i auto heal. Pakao.

I sta bi sa revive?
A battlelog, ok naviknucu se samo extremno smara te otkljucaj ovo te ono, te promotion samo nesto seva po ekranu. Jes to moj licni hejt al meni dovoljno da imam pusku i bombu i heal (i pads za revive :).

RO2, hm to mu dodje jedna solidno bagovita igra :).
Al ozbiljnija i realnija nego BF3/4.
Znaci nesto slicno kao BF2 :).

Auuu,otkljucao sam RPK-74M,ala ono tuce!Bez i jednog dodatka,em je precizna,em je jaka.

Jos nisu sredili ono zamucivanje slike na momente i ovako ne vidim nista na mapi od svog sarenila, jos me i to oslepljuje...

UNLOCK WEAPONS AND GADGETS WITH CHINA RISING ASSIGNMENTS

Sto meni nece da otkljuca M-Tar? Odradio sam sve, jedva ubih nekog sa decijom puskom, i nista :( Jel treba u jednoj rundi sve?

edit: ah.. smor.

Poslednja izmena:
Sto meni nece da otkljuca M-Tar? Odradio sam sve, jedva ubih nekog sa decijom puskom, i nista :(

Pa nemas tu pusku na battlelogu,nego je imas samo u igri.Ako si sve odradio,idi tamo u opcije (u igri) da izaberes oruzje i tamo ce ona biti.Ja sam otkljucao i MTAR-21 i L85A2 i RPK-74M.I mogu da ih koristim,ali ne mogu da vidim statistiku za njih.Netreba da sve bude odradjeno u jednoj partiji,on pamti,pa kad sve odradis-dobijes pusku.

EDIT:Ja sam tri ribona dobio u tri partije,TDM od po 100 tiketa.

Poslednja izmena:
Ljudi nikako da nadjem Ak-74,da li uopste postoki u igri?

Netreba da sve bude odradjeno u jednoj partiji,on pamti,pa kad sve odradis-dobijes pusku.
.

Ipak treba u istoj partiji izgleda, pre toga sam dva puta odradio u vise partija, sad u jednoj i pojavio se..

@ dog

Nema 74-ke, mozda bude u nekom od dlcova..

Nazad
Vrh Dno