Evo da i ja dam svoju ocenu posto sam ipak samo zbog ovoga se vratio igrama posto komp sem excela jedno 3-4 godine mozda i jace nisam koristio za igre, a sad sam strovalio dobre pare samo zbog 1 igre, a prevashodno jer sam voleo bf1942 i bf2.
Ono koliko se ja secam bf2 (bf3 nisam igrao) i bf1942 sam gameplay je mnogo bolji nego ovo. Imam utisak kao da su izgleda ljudi u medjuvremenu znatno retardirali i sad se igre prave za ciljnu grupu 10-16 godina. Gomila nekih idotizama tipa taj battlelog, pa neke statistike i cuda i sl. Koga briga za to uopste? Sve sto hocu je da odigram sat vremena i cao. Ovo ko spanska sela i gomila nekih gluposti za lozione.
Drugo toliko je postalo arkadno da je ovo strasno. Pogotovo to vidim na avionima jer sam to zavoleo jos davne 99/00 sa Novalogic F22 Lightning 3 i u bf2 sam dosta voleo avione da vozim. Ovde imam osecaj da vozim kartonsku raketu koja je do jaja nepregledna i fizika apsolutno ne postoji. Pa 99 je postojala bolja fizika u voznji aviona, prosto mi je neshvatljivo to. Ako deca nemaju motoriku za mozda treba da je razviju, a ne da se sve njima prilagodi. Samo napucavanje mi je isto razocarenje - oept u proslot, ali cod2 recimo mi je miljama ispred ovoga po samoj fizici oruzija. I stavili su da se sam lecis i popravljas kad se sakrijes, avioni unlimited ammo? Ma daj pa koja je poenta toga uopste? Cod2 sam recimo igrao sam hard core i to samo mape gde si imao neki karabin jer je u tome car. Da je potrebno malo umeca i vestine, a ne samo da se sumanuto jurca po celoj mapi. I vidim da se neko zali sto spawn traje 20 sekundi? Ma dajte, mozda je najbolje da nema umiranja nego se dobije bambi ko u prvom osnovne. Ne znam prvi utisak mi bas razocarenje, toliko sam se nadao a dobio nesto sto je pravljeno za klince, arkada bez granica. BF2 mi je u drugacijem secanju ostao, a bf1942 pogotovo.
Takodje nema uzletanja sa avionom, sam se popravlja u vazduhu i ne moram da sletim da bi ga popravio? A dobijem critical malfunction u vazduhu sacekam koji sekund i on nestane? Pa to je presmesno, kako neko moze da se lozi na ovo?
Sto se samih performansi tice na asus dc2 r9 280x, i7 4770k i 8 giga rama, 1080p, sve ultra i sve ostalo popaljeno na max, sem res scale na 100%, ima od 50 do 80+ fps stalno bez ikakvog seckanja i sl. Grafika je ok, lepo je, mada sam vise ocekivao za 2013. Nekako je na bf2 i cod2 bio mnogo veci wow faktor kad su se pojavili. Ali dobro je da je lepo optimizovano, to pozdravljam. Nisam nesto mnogo igrao, mozda 2h do sad, ali ovo je prvi utisak i bas je los. E i da server nije nijednom pukao do sad, a taj netcode sto pricate (mada mi se cini da pricate o lagu) nisam primetio, a ne znam i kako bih ako igram na serveru sa 30 pingom.
*** tako je to kad se mnogo nadas..