Šta je novo?

Need For Speed Rivals

Ja cu samo uzeti ps4 zbog ekskluziva, a ove muliplatformske igre cu piciti na PC-u, jer vecina ce izgledati bolje a i imati veci fps.

[youtube]WUO-lPubXeI[/youtube]

Nakon input lag-a u proslom NFS-u zamrzeo sam ceo serijal. Osnova igre - kontrola, i oni su dozvolili da ima lag i jos izbacili igru na trziste. Krajnja bahatost.

Sta ce Ken u NFS-u? Smorio ga reli....

Sta Ken radi u ril lajfu ja od toga ne mogu napraviti ni 1% u igrici, zajedno sa koriscenjem restarta...

ja sam dirt3 i gymkhanu doktrorirao, ali real lajf je nesto sasvim drugo, a svaka skola se placa...slike su sa najsvezijeg usa relija, gde se block bori sa higinsom za titulu...

no necemo mnogo u off, jos par dana pa da uzivamo u ovoj novoj nfs voznji koja obecava :D

Prilozi

• ku-xlarge.jpg
    ku-xlarge.jpg
    211.7 KB · Pregleda: 173
  • ku-xlarge (1).jpg
    ku-xlarge (1).jpg
    230.9 KB · Pregleda: 216
  • ku-xlarge (2).jpg
    ku-xlarge (2).jpg
    209.7 KB · Pregleda: 167
^^ Malo cekicem i malo lepka i stvar resena :D

Gymkhana - *****ana. Usracu se od tih usa ******. Daj nfs 2 i 3 remake bre.

cak i u hot wheels, i jos teraju sprdnju :d

1470300_249375401885169_1487552841_n.jpg

nego, ontopic, vidim pojavila se igra na netu za xbox i pc...samo sto mora jos malo da se saceka dok bude igriva ;)

Rivals dostupan sirokim narodnim masama, morate upaliti i ulogovati se u origin da bi pokrenuli igru...ja sam grafikom prezadovoljan, a upravljivost i filing u voznji klasika bzv za ovih par svezijih nfs-ova ali rekao bih da ide na bolje... ne razumem kako su upropastili dozivljaj u voznji i utisak da auto nema veze sa podlogom...most wanted 1 je pre 8 godina imao odlicnu vezu auta sa podlogom, hot pursuit 2010 onako, ali tu se vec videlo da skrecu s puta, i posle toga propast...grafika je stvarno extra ali nemam neku volju da vozim dalje pored ovako i ne bas zadovoljavajuceg filinga u voznji, vise gledam lepo odradjenu okolinu, nego gde vozim...eto to bi bio kratak utisak nfs hard core fana...

Poslednja izmena:
Prošla verzija je toliko bila neoptimizovana da je jedino rešenje bilo da zaključam FPS na 30,a ovde su to i sami uradili...

30 fps O___O what the FU*K! Imali nacin da se otkljuca ikako?

Trebali su ga na 15 zakucati pa da se igram kao u pp prezentaciji..

Poslednja izmena:
ako nece da prave za pc kako treba onda nisu uopste trebali da prave :/

Ih koliko su samo igara pravili sa fps lockom na 30...

[YOUTUBE]WkagrjQd2h4[/YOUTUBE]

Nema jos dobre kopije, koristi se origin...

Jest je tesko maxati na 30 fps,, nigdje veze pc igraci dobili kao i uvijek jeftin port pffffft

Koji lazovi, rekli su da za pc nece biti lock na 30.
Daj boz da igra nepati od laga i stucanja ko predhodnik pa nek i radi na 30. Dzabe je predhodnik bio lockovan na 60 kad cim se spusti ispod 50 ne mozes da vozis ko covek, kao da radi na 20, a ne na 50.

Is there any peripheral support?
Need for Speed Rivals will not support any driving-wheels or other peripherals.

Zanimljivo je da sam pre desetak godina kupio volan baš da bih igrao Need for Speed i slične igre. Volan je preživeo, ali igre nisu. RiP NFS. :guitar:

Poslednja izmena:
Nema potrebe da podrzava volan kad je arkadna voznja, nema svrhe...

Ako imaš volan hoćeš da ga koristiš. Ja bih ga koristio i u GTA (i jesam u GTA IV, bar na kratko ;) )

Volan je za vožnje, pa makar i arkade. Tastatura je za pisanje i FPS :d

Još od prvog Need for Speed sam igrao sa analognim džojtikom (da, toliko sam mator da sam igrao sve nastavke NFS, od prvog.) Tastatura NIJE za bilo kakvu vožnju tačka.

Nikada se nisam "vozio" na tastaturi ali potrebni su opaki refleksi za ovaj nfs, tako da bi volan tesko preziveo :) Ipak je gamepad za NFS keva...

izasla verzija koja ne trazi origin, ali ako je i dalje fps lockovan, onda se dzaba maltretirali...

Vrh Dno