Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
odredio sam cifru koju ne diram, to je samo za one velike padove, a sa ovom manjom kolicinom trgujem... a stek je i u btc-u i u eur. :D

edit:
...potraznja je jos uvek velika tako da ne verujem da ce brzo da sleti.

Poslednja izmena:
Hajde ljudi....

1. Koliko se ceka verifikacija na Mt.Gox-u? Mislim pise 5 radnih dana ali koliko stvarno traje?

2. Povukao sam neke zaostale novcice sa 50btc na Gox, neznajuci da treba verifikacija i za Depozit i sad mi na payouts strani na 50btc vec 3. dan stoji in proces. Ima li to veze sto mi nalog na goxy nije verifikovan ili je nesto drugo u pitanju?

50btc je pukao, i meni stoji in process vec duze vreme, a imam verifikovan mt gox.

@nesic1

mislis necu moci da izvadim novac odande?

Da li je Intesina elektron visa još uvek najbolja opcija za prebacivanje para (za nas u SRB) ili ima nešto bolje?

ima boljeg i zove se bitcoin. :d

(osim ako nemaš onu magičnu visu koja kada podižeš sa bankomata - ona ti doda na račun)

A bogme ni od papira. :p Doduše, možeš potpaliti vatru jednom crvenom ili više njih.

Poslednja izmena:
ne znam da li je neko koristio https://www.bitfinex.com/ ?

uglavnom, radi se o malo naprednijim trgovinama (levarage, margin trading, itd) na svim menjačnicama. :)

vi zadate neku operaciju, jel, i onda oni to proslede na mtgox, bitstamp, itd. e pa neretko se dešava da je potražnja za btc-om toliko velika tamo za stamp, da jednostavno oni sve $ koje imaju na računu na stampu potroše.

i onda im treba vremena da sredstva prebace na bitsamp, i tada obično bitstamp u odnosu na druge menjačnice žestoko zaostaje. bitsamp je inače postao mesto za prodaju bitcoina, ako niste do sada skontali.

kako tamo presuše (tj. kako ljudi novce na stampu potroše), to je bez greške znak za kupovinu na stampu. :)

SEPA transferi su brzi, ali to važi za evropljane, ali svi ostali moraju na wire internacionalni, a za to treba par dana. otuda i kašnjenje. :)

Poslednja izmena:
He he..oko 85$ razlika gox i stamp, jel neki japanac npr moze da kupi na stampu i prodaje na goxu i uredno izvuce novac? Ako je tako onda ***, nije fer :D

Trude se da sruše cenu, al pošto je na mnogim velikim tv udarna vest, kao cnn na primer, dobra reklama može da ih skupo košta pa btc i ubrza rast. Svi hoće brzu i laku zaradu i non stop dolaze novi ljudi... Ima tu još puno prostora ta rast i msnipulacije :)

A razlika izmedju FXBTC i Bitsampa je oko $150. :)

Samo na FXBTC ne primaju dolare pa je konverzija u jene malo komplikovanija.

Sad Satoshi Nakamoto vrti milione dnevno :)

ti novčići, njih 980000 tačnije, nisu se makli od kada su iskopani.

....

brine me malo ovolika razlika između bitstampa i mtgox-a. izgleda da će morati cena malo da se koriguje negde.

dosta zezanja, odoh, čeka me dosta posla.

lep pozdrav svima i budite pametni. :)

Poslednja izmena:
Nešto mi nije jasno oko MtGox-a, kako su uspeli da puknu, a bili najbolji?
Ono što je najbitnije je zašto se čeka njihov potez da uvedu Ltc, ako ne vrše isplate? Koja je onda korist od njih?
Da li samo japanci mogu da podignu pare?

omgomgomg bogati smo!

Svi hoće brzu i laku zaradu i non stop dolaze novi ljudi... Ima tu još puno prostora ta rast i msnipulacije :)
U subotu vece,prica mi covek kako je njegov rodjak,koji zivi u švici, usao u "opasnu" pricu sa nekim "internet novcicima"..i tako eto namlatice lovu,samo da mu stignu neke masine za "pravljenje" para... :lupko:

Poslednja izmena:
Bogami ide ovo i brze nego sto sam mislio. :D

Vec je na $7, ide to do nove godine na 13-14$ (kao i btc tacno u ovo vreme prosle godine).

Sve je opasnije igrati se sa pump-dump talasima, mogu lagano da potope i da odu na ko zna koje visine.

^I ja brale. Ima da padne novi Audi pre vremena. ;)

P.S $7.7. A kod kineza naveliko preko 8 dolara.

Poslednja izmena:
Prestige, ti jos imas onih 2500?

Max Keiser ‏@maxkeiser 11m
By the time my "Keiser Report" covering litecoin airs, price will have jumped 300%

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno