Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odradio i ne pomaže. Što je najgore niti je bio neki update niti sam radio nešto na telefonu. Možda samo od sebe i proradi :)

Hmmm kad pricamo o problemima, valjda pricamo o najnovijoj verziji, a ne o matorim verzijama?

4.2.5 Pro i nemam problem.

Pa to je najnovija verzija tt2 koji nema vise podrsku (mislim da nece ni imati), do sada smo uvek pricali o najnovijim verzijama, a to je TT4 i poslednja je sad skoro izasla 5-10 novembar 4.2.5...

Druga stvar je sto necete da koristite, ali bunicete ljude neke koji ne znaju sta je najnovije...

TT 4 je meni na zalost bagovao do poslednjeg update-a (nisam sacekao taj poslednji vec sam ga obrisao i vratio TT2 koji mi radi savrseno)

Kod mene je najnovija pro verzija. Evo sad štuca i pri skrolovanju, prosto se program raspada samo ne znam zašto kad je radio dobro.

Nisam siguran kako to ja bunim ljude, lepo je napisana verzija Tapatalka.
Kako u mom prethodnom komentaru tako i u komentaru pre njega.
Šta ti tu nije jasno?
Pokušavaš pametovati ili si zbunjen?

Ako kazes koristis poslednju verziju tapatalka, misli se na TT4, a ne TT2 nije najnoviji, najnoviji je TT4 v4.2.5. TT2 je prestao sa podrskom.

Sta ti nije jasno?

Kod mene poslednja verzija tt4 pro sve radi bez problema ranije sam koristio i tt2 nisam imao problema ni sa njim. Da li vi sto imate probleme sa seckanjem ste sigurni da vam je tt učitao sav sadržaj do kraja ?

Ako kazes koristis poslednju verziju tapatalka, misli se na TT4, a ne TT2 nije najnoviji, najnoviji je TT4 v4.2.5. TT2 je prestao sa podrskom.

Sta ti nije jasno?

Ja napisah da koristim 2.4.15. Pa sam napisao da je to poslednja verzija "dvojke" a da mi je poznat Tapatalk 4 (i koristio sam sve njegove verzije).

A kolega Kimins ti je potvrdio da su identični bagovi kod njega i to na 4.2.5 pro verziji.

Tako da možeš da odustaneš od sopstvenog blamiranja a ako ti je želja možeš i da nastaviš.

Kod mene poslednja verzija tt4 pro sve radi bez problema ranije sam koristio i tt2 nisam imao problema ni sa njim. Da li vi sto imate probleme sa seckanjem ste sigurni da vam je tt učitao sav sadržaj do kraja ?

Nije u tome stvar druže, bar u mom slučaju.
Kod Tapatalka koliko sam video nema pravila i najčudnija je aplikacija od svih po pitanju po pitanju svoga ponašanja kod različitih korisnika/uredjaja.
Radi primera (već sam jedanput pisao o tome) video sam da ista verzija Tapatalka na dva Nexusa 7 2012 (oba sa istom verzijom stock roma) radi potpuno drugačije.
Na jednome normalno a na drugom kolekcija bagova :)
U čemu je stvar Bog bi znao, možda je bitan i horoskopski znak u kojem je proizveden onaj na kojem radi normalno :D
edit:
Sada sam primetio..
Seckanja nemam (bar za sada ), kada se otvori youtube link ide force close tjuba pa potom tapatalka.
Ista stvar kod mene i @Kimins-a a kod njega je počeo i da secka.

Poslednja izmena:
Nije u tome stvar druže, bar u mom slučaju.
Kod Tapatalka koliko sam video nema pravila i najčudnija je aplikacija od svih po pitanju po pitanju svoga ponašanja kod različitih korisnika/uredjaja.
Radi primera (već sam jedanput pisao o tome) video sam da ista verzija Tapatalka na dva Nexusa 7 2012 (oba sa istom verzijom stock roma) radi potpuno drugačije.
Na jednome normalno a na drugom kolekcija bagova :)
U čemu je stvar Bog bi znao, možda je bitan i horoskopski znak u kojem je proizveden onaj na kojem radi normalno :D

U pravu si ko zna do čega je problem i zašto je tako i od čega zavisi to. Ja samo kažem da sam imao sreće do sada.

Ja napisah da koristim 2.4.15. Pa sam napisao da je to poslednja verzija "dvojke" a da mi je poznat Tapatalk 4 (i koristio sam sve njegove verzije).

A kolega Kimins ti je potvrdio da su identični bagovi kod njega i to na 4.2.5 pro verziji.

Tako da možeš da odustaneš od sopstvenog blamiranja a ako ti je želja možeš i da nastaviš.

Ne vredi. Ja o klin, ti u plocu.

U pravu si ko zna do čega je problem i zašto je tako i od čega zavisi to. Ja samo kažem da sam imao sreće do sada.

Pa da, ja se zato se držim 2.4.13 verzije.
Nervira me kada ne mogu računati na aplikaciju koju stalno koristim, a još više kada nema nikakvih pravila kada će i kako bagovati.
Al dobro i onako za sada Tapatalk nema alternativu pa mu valja progledati kroz prste :)

Naleteo sam na jedan YT da mi radi i onda na kompu proverim kakva je razlika u linkovima

Ovaj mi ne radi:
http://www.youtube.com/watch?v=r7Q_nAnnrnI#t=1145

Ovaj mi radi:
[youtube]WUO-lPubXeI[/youtube]

Hajde nek par ljudi proba da vidimo da li je samo do nas dvojice ili su drugi imali srece pa nisu naleteli na ovaj prvi primer.

Poslednja izmena:
Naleteo sam na jedan YT da mi radi i onda na kompu proverim kakva je razlika u linkovima

Ovaj mi ne radi:
http://www.youtube.com/watch?v=r7Q_nAnnrnI#t=1145

Ovaj mi radi:
[youtube]WUO-lPubXeI[/youtube]

Hajde nek par ljudi proba da vidimo da li je samo do nas dvojice ili su drugi imali srece pa nisu naleteli na ovaj prvi primer.

Isto kao kod tebe i The PunisheR-a.
Po mome ima veze sa nedavnim izmenama na Youtube - u.. izgleda da su prekjuče urađene još neke "ispod haube" promene a Tapatalk se još uvek nije prilagodio.
A oba klipa otvara 2.4.13 verzija (bar kod mene je tako)
Kako god bilo deinstaliram na tabletu 2.4.15 i vraćam se na prethodnu.

Dobro sad barem znamo do čega je. Da li im pisati i na koju adresu?

2.4.15 :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384635844281.jpg
    uploadfromtaptalk1384635844281.jpg
    46 KB · Pregleda: 176
Hahaha, meni ni jedan klip ne radi...
TT4 je u pitanju

Sto lepo ne instalirate Tapatalk classic i uzivate ;)

Jedno pitanje drustvo...
Juce sam azurirao tapatalk na play i totalno mi je konfuzan ovaj novinizgled... ne volim bas promene :)
Zanima me da li ima u podesavanjim da odredim na koliko da mi azurira moguce odgovore na prijavljene teme?

Verovali ili ne meni tapatalk puca svaki put kad udjem ali samo na ovu temu,zvuči neverovatno ali je tako:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno