Šta je novo?

Battlefield 4

Realno, ni meni mape nesto ne leze, ne mogu da se naviknem na igru i sto se mene tice, cini mi se da sam bacio lovu. Svaki dan nateram sebe da igram, ali prosto mi nesto tu ne stima i zestoko me frustrira.

Stvar ukusa,meni ove nisu,sto kaze rolo,ni do kolena onim u BF3.
Kazi mi,koja je po igrivosti ovde,barem priblizna Caspian-u ili OF?

Jos je rano, ali recimo Zavod i Paracel, Sangaj mi je sjajna samo da izadje patch jer mi uvek pukne igra na njoj.
Rogue i Golmud bi mogle biti zamene za Caspian, nedovoljno sam ih igrao jos uvek.
Op Locker je mnogo bolja varijanta od Metroa ako vec mora da postoji jedna za krkljanac.
Ko sto rekoh, treba mi neka poput Karkanda..
Inace mnogo me je bio smorio onaj jako cudni kolorit, white balance ili sta vec, u Bf3..

Operation locker je najgora mapa ikada!
Najbolje 2 su mi Zavod i Paracel Strom, mozda jesam paljevina, ali kad krene oluja ono extra utice na atmosferu.
A igra je bag fest da poludis, posle svake 3,4 partije puca igra.

Ne znam dal je to do mog kompa ili bag u igri, ali kako je moguce da kad ja krenem da pucam u lika, ne ubijem ga dovoljno brzo, on se okrene ka meni, namesti nisam, puca, ubije me i prezivi?
A u mene kad neko puca ne mogu vrlo cesto ni da se pomerim
Jel moze neko da mi pojasni taj fenomen? :D

Upravo odigrah par partija, ono nije lose, treba vremena da se malo naviknem, dosta je brzi nego bf3, u sustini isti shit.
Nego jel nekome radi msi afterburner u bf4, kod mene nece a u drugim igrama radi?

Aha, hvala Nikola, sad moram da igram 32bit-nu verziju. :D

Ne znam dal je to do mog kompa ili bag u igri, ali kako je moguce da kad ja krenem da pucam u lika, ne ubijem ga dovoljno brzo, on se okrene ka meni, namesti nisam, puca, ubije me i prezivi?
A u mene kad neko puca ne mogu vrlo cesto ni da se pomerim
Jel moze neko da mi pojasni taj fenomen? :D

Isto kao i u BF3.

Fenomen zvani netcode. Kasni komunikacija izmedju klienata i servera. Jer su deo posla prebacili da radi klient pa da o tome obavestava server.

Simply put, sve sto vidis na ekranu nije isto sto vide drugi igraci u istom trenutku.

Zeznuo sam se, sve mi je na HIGH, ne na ultra. Radi glatko na high, mada nisam primetio neku razliku u grafici u odnosu na to kad stavim sve na Ultra. Jeste sporije, ali mi grafika izgleda isto.

Poslednja izmena:
Koliko vidim, ova igra vise voli Radeon graficke karte.
Svi vi sa GTX 6xx / 7xx kukate na pad performansi :).

Kod mene 1018.55 MB

Kod mene 0 MB, još sam na poslu :)

Meni zakucalo na 95% i ne mrda

Zasto je ovako sporo, jedva dosli na 3% i izbaci download failed? :mad:

Pogresna tema drugari.

@Saint

A *** šta ću, nisam mogao brži net u vikendici...

Poslednja izmena:
Prvo mi je islo nenormalno sporo a sada mi samo error izbacuje... :mad:

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    20.1 KB · Pregleda: 53
Hahah, na Battlelogu jos gore teme sad, dobar patch a? :d

Citam da verovatno zato sto nisu svi serveri presli na R9 update, tek tad ce biti opravljeno :)

Na forumu kažu da i dalje imaju kreševe i sound loop. Jedino im je veći fps, to je jedino pozitivno. Još nisam probao one mape koje se stalno zamrzavaju, a i ne verujem da ću dok ne poprave to jer ovaj patch očigledno nije to odradio.

Nema meni tu bas puno logike, po meni bi trebalo da ni ne moze da ti prikaze servere koji nisu na istoj verziji sa tvojom igrom ali dobro...

Nazad
Vrh Dno