Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I ja koristim LG kameru, ali pro verziju. Nema je besplatno na marketu, ali se lako izgugluje...

Instalirao sam Nova Launcher beta i nisam prebacio na beta channel i isao na check for updates sačekala me ova poruka:
avega7eg.jpg

:D

Kakav vam je novi FB messenger? Meni se svidja... Podseca na iOS7.

Massive Google Search 3.1.8 Update Rolling Out, Brings Google Experience Launcher To All 4.1+

http://goo.gl/N2lWTB

ja koristim vec jedno dve nedelje. jedno je sigurno...mnogo fluidnije radi, laksi je od prethodnog. swiftkey je hteo da ima neki lag kod starog messengera dok ovde radi perfektno

Vidim da se žale u komentarima na Google Play, nisam još instalirao.
Iskreno uvek će se žaliti neki ko zna, možda imaju 2.3 android ili slab telefon, možda bagovit custom rom itd itd.
ja koristim vec jedno dve nedelje. jedno je sigurno...mnogo fluidnije radi, laksi je od prethodnog. swiftkey je hteo da ima neki lag kod starog messengera dok ovde radi perfektno
+1 i ja isto nemam nikakvih problema, baš mi je super, a i baš su me obradovali sa novim zvucima.

Na njih sam i mislio habibi dibi bambala phonez diez hav problemz

Meni se novi FB messenger ne svidja bas. Probao sam ga jos kad je izasao onaj apk, dao mu dva dana da mi udje pod kozu, ali nista od toga. Brze bolje sam se vratio na stari, valjda sam naviko. ovaj mi bre nesto mnogo fensi, sve nesto svetluca, malo mi bezveze. Skroz subjektivno, al ne gotivim, evo ne znam.

Pa toooo fensi shmensi

Jel moze ko na pm da mi posalje ili ovde naziv video playera koji ima opciju da trazi sam subtitle?
Hvala :)

Kakav je ovaj novi SwiftKey? Kontao sam ga kupiti pošto je bilo priče da su tastature potencijalni keyloggeri.

Nemoj da ih koristis, znaju da upale i prednju kamericu i da snimaju korisnika i to nikako ne moze da se provali. :D

Kod Swiftkey 4.3 nema da se podesava velicina tastera?

Ja sam onda mnogo corav, nigde da nadjem to

Nova launcher sa novim updateom više nema providan status bar? To je sada ekskluziva paid verzije ili sta?

Zar je imao ikada? Valjda su uveli tek sad transparentnost u status i nav bar zbog Kit Kat-a u ovoj beta verziji 2.3 koja jos nije na Play Store-u.
http://novalauncher.com/beta/
Imas dole APK da skines ako ti treba. :)

Poslednja izmena:
Imao sam na prethodnoj verziji, posle prešao na 4.3 koji je imao po default-u, sad se vratio na 4.1.2 i vidim da Nova više nema, samo hide.

Јел може нека препорука апликације типа Pocket али да има тако фин интерфејс и могућност фолдера? Имам превише линкова и Tags ми не одговарају толико.

Kad se aplikacija kupi koliko dugo mogu da skidam njene novije verzije?

Vrh Dno