Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Biće problem sa ovim hangouts sms-om i sms obaveštenja app. Meni više ne radi

I meni :)

imam problem sa ovim hangouts 2 i sms, pola kontakata mi cita iz imenika pola ne, pokusao sam sa nekom opcijom add people ali nece, i dalje mi prikazuje samo broj a ne ime korisnika, zna li neko u cemu je fora?

Ne znam,meni odmah izbaci ime iz imenika cim krenem da kucam,kao i u redovnoj sms app.

Jesam li ja jedini kome se ne svidja ova integracija sms-a. Ne vidim ama bas nikakvu prednost ovoga vec samo zbrku a jos i sporo otvara app. Klasicna sms app je zakon za mene.

Koristili ste do sada stock SMS ili neku 3rd party? Ja nikad nisam koristio stock, ne sviđa mi se. Tako ću i dalje kad sad spoje SMS i Hangouts.

Tako ću i dalje kad sad spoje SMS i Hangouts.
Pa spojili su se :)

Inace ja koristim i hangout i sms (sms stock app je ostao), mada tek sam juce poceo pa mi jos nije jasno kada saljem sms ako je korisnik online on mu sibne preko weba poruku ili sms?

odvojeno ti vodi konverzacije za sms od onih "starih" hangouts. saljes ili sms ili messenger varijantu. kao da imas 2 app u jednoj.

Poslednja izmena:
Meni nigde nema opcije(u podesavanjima) za ukljucivanje SMS-s.Jel uopste omoguceno za 4.1.2 ?

Na sajtu http://www.sportsdirect.com/ kada se pređe mišem preko npr Mens sekcije otvara se lista, tako je na kompu. E sad to mi uspeva na tabletu preko običnog browser a. Kako da to uradim preko Google Chrome? Zna li neko?

1) m.sportsdirect.com
2) tapneš i zadržiš Mens, pomeriš prst u stranu, pustiš

Dobro ali hteo sam da pitam za bilo koji sajt koji ima takav meni. Ali moraću da koristim običan browser i tu idem dugi klik i ono mi otvori padajući meni. Do duše i pita za open in New tab ali to ignorišem :)

Dajte neku preporuku za screenshot aplikaciju.

Sta ce ti to, kad imas default dugmice? Vol down + Power ili Sammy > Power + home

Pitao sam za uputstvo da neko napiše ti mi dao link ali meni ne funkcioniše... Pa reko da ne znaš što.

Edit: kako obuzdati Google Play services po pitanju baterije?

Poslednja izmena:
Ne yebi ale havijer, vec izguglaj ako vec nema odgovora :D

Pitao sam za uputstvo da neko napiše ti mi dao link ali meni ne funkcioniše... Pa reko da ne znaš što.

Edit: kako obuzdati Google Play services po pitanju baterije?
Stvarno lol :D Ja sam ti dao google search, ne znam ja koji si ti link pratio u moru tih linkova :D Uostalom pitaj na xda, ovde ocigledno niko nije to koristio, a kao sto rece @stjepan mogao si i sam da izguglas

Zasto bi guglao? Mislim Google ne sluzi nicemu. Forum je tu za pitanja.

sarcasm

Guglao sam ja ali nema šanse da namestim. Zato sam i pitao za uputstvo.

Meh zar je to toliko komplikovano...iskreno nemam ni vremena, a ni volje da se zmalacujem sad sa tim, koliko vidim treba da ti ploca podrzava wake on lan funkciju, tako da to treba da ukljucis u biosu.. Ne znam jedino kako i da li radi sa WiFi-jem, ali ne vidim razlog zasto ne bi...

Asrock N68C-S, podržava, i bios u upalio ring-in power on itd ali ništa. Nije ni bitno čisto me zanimalo da li je neko to radio...

Nazad
Vrh Dno