Ve®sus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 380
@Oki
Sa Diablo III su usrali motku to cinjenica,ali sta je problem sa Hearthstone-nom?Igra je fantasticna,ako si imao priliku da je odigras.
@Oki
Nzm sta da ti kazem.Blago receno stavovi su nam suprotni,ali dobro.
Zaboravi Oki,opusteno![]()
Pa nisam imao priliku o tome se radi i ne da nisam ja nego nije koliko miliona ljudi a kao dele je.. pazi izlazi i patch i sve i dalje ima gomila ljudi koja cak nije ni probala i nema pojma o cemu se tu radi a fb i twitter ubija od reklama..
Meni ne moze da se prodaje taj marketing i to sve, zao mi je nemam 10 godina..
Sto se ove igre tice def. mislim da su okasnili dosta jer je masa navucena na DOTA2 i na LoL koji konstantno se budze i imaju update i sve. Pa ja ne poznajem osobu koja ima ikakve veze sa video igrama a da nije dobila preko steam-a kljuc da proba DOTA2 npr. Sta je problem onda sa Hearthstone? Sta ce biti problem sa ovom igrom?
Od mene sto kazu ni naradi nece videti govnarska pohlepna mrtva i ucmala korporacija madafaka.
Ok. Vidimo se 2015 u Hearthstone-u ili ovom copycat-u pa opusteno djuskamo...
Da ja potpuno pojma nemam na steam-u sam od 2005 godine.. Totalno ne znam nista o tome da mi se cela lista ljudi od samoga pocetka gadjala tim kljucevima jer su bili zaslepljeni css-om kada je izasao i nista drugo ih nije interesovalo.
U svakom slucaju ja ne vidim poentu diskusije igre koju ima 5% ako i toliko plus budzenje patch-eva plus hajpovanja toga..
No povlachim se i ja naravno necu da izigravam *****a na forumu.
Trailer izgleda kao i svaki iz Blizzarda nikad bolji i sve ali ovo je po mom misljenju totalno fazon BF4 - suvise isto i suvise nasminkano kao sve do tada...
Ok. Vidimo se 2015 u Hearthstone-u ili ovom copycat-u pa opusteno djuskamo...
Da ja potpuno pojma nemam na steam-u sam od 2005 godine.. Totalno ne znam nista o tome da mi se cela lista ljudi od samoga pocetka gadjala tim kljucevima jer su bili zaslepljeni css-om kada je izasao i nista drugo ih nije interesovalo.
U svakom slucaju ja ne vidim poentu diskusije igre koju ima 5% ako i toliko plus budzenje patch-eva plus hajpovanja toga..
No povlachim se i ja naravno necu da izigravam *****a na forumu.
Trailer izgleda kao i svaki iz Blizzarda nikad bolji i sve ali ovo je po mom misljenju totalno fazon BF4 - suvise isto i suvise nasminkano kao sve do tada...
Blizzard se mnogo ulenjio. Gde je ona kreativnost koju su imali???
Gde je WC4?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari