Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Neko vise voli da se nervira i ide dva koraka napred, jedan nazad. Ja sam skontao da ja za to nemam zivaca tj. ne zelim to sebi da radim. Iskreno, imam mnogo pametnija posla u zivotu i ne zelim da mi ovo pojede mnogo vremena.
Pored toga, primetio sam da mnogo trezvenije odluke donosim kada ne ulazem lovu i mnooooogo bolje sam u stanju da procenim situaciju akocne moram da drzim upaljen digitron ispred sebe.
Sada sedim i mudrujem, ovo je igra strpljenja.

ma ja sam vec doneo strategiju i ne mudrujem vise :
pola cu prodati na 10E / LTC a drugu polovinu cuvam do 50E :D

Nemoj na pool-u tu ti je najnesigurnije, salji ih na berzu i cuvaj do isplate ili ako neces da prodajes onda u wallet.

Upravo tako. Da sam ja to znao ranije ne bi sad lupao glavom u zid i nervirao se zbog btc-a koji su mi nestali na 50btc. :wall:

cijeli dan kopam a Account Balance na poolu mi je nikakav. primjetio sam da je Round Estimate takodjer nizak. povecan je i broj workera u odnosu na jucer kada mi je sve bilo ok.
sta moze biti razlog "slabog kopanja"?

moze li mi neko pomoci da razjasnim ovu situaciju i odnose izmedju ovih stvari.

pool je wemineltc.com ako to nesto znaci.

cijeli dan kopam a Account Balance na poolu mi je nikakav. primjetio sam da je Round Estimate takodjer nizak. povecan je i broj workera u odnosu na jucer kada mi je sve bilo ok.
sta moze biti razlog "slabog kopanja"?

moze li mi neko pomoci da razjasnim ovu situaciju i odnose izmedju ovih stvari.

pool je wemineltc.com ako to nesto znaci.

Iskreni i ja sam primetio par dana rekordno nizak Round Estimate... koji je razlog nemam pojma.

Ma da ltcpool.org je odličan ;).
Btw za sada mi se čini i da btc ode na 350$ ltc će ostati oko 3$. Dobro je bar da ne pada zbog rasta btc-a kao pre 2-3 nedelje. Ali bio bih srećniji da i ltc raste kad raste btc :D

Ma da ltcpool.org je odličan ;).
Btw za sada mi se čini i da btc ode na 350$ ltc će ostati oko 3$. Dobro je bar da ne pada zbog rasta btc-a kao pre 2-3 nedelje. Ali bio bih srećniji da i ltc raste kad raste btc :D

bice i toga samo mislim da ce rasti skokovito, kao pre neki dan za 2-3 dana po 1-1,5$

Pa moguće da će i tako biti, ali isto tako ako padne btc za 20-30% npr pašće onda i ltc bar na 2$. Razmišljam da li je pametno sada kupiti ltc :trust:, naravno ko to zna sa sigurnošću ;).

Ne mora da znaci. Ako krene da pada btc skakace ljudi odmah na ltc. Ja ocekujem da ce ltc da pumpaju tim parama koje uzmu kad dampuju btc. Videcemo samo dokle ce sve to da ide.

Ajde ovako..... ko je imao npr. 20.09.2013. 1000 LTC-a i zamenio ih je po kursu 0.02012 za BTC dobio je otprilike 20 BTC-a......onda je 1000 LTC-a vredelo oko 2400$.....danas bi tih 20BTC-a vredelo 5200$ a 1000LTC-a upravo sada oko 3230$.....znaci end of story sto se mene i LTC-a tiche....i priche o isplativosti cuvanja LTC-a

Poslednja izmena:
abacus je napisao(la):
Ajde ovako..... ko je imao npr. 20.09.2013. 1000 LTC-a i zamenio ih je po kursu 0.02012 za BTC dobio je otprilike 20 BTC-a......onda je 1000 LTC-a vredelo oko 2400$.....danas bi tih 20BTC-a vredelo 5200$ a 1000LTC-a upravo sada oko 3230$.....znaci end of story sto se mene i LTC-a tiche....i priche o isplativosti cuvanja LTC-a
Pa sta time sad hoces da kazes? Btc je doziveo pump, ltc nije ni blizu toga. Ltc ce tek da skace.

Kazem samo to da LTC mora da ode na 5.5$ da bi covek u ovom trenutku bio na istom .....a da je menjao samo po 0.02...da ne pricam o 0.03.....

Ja sam menjao uvek u pogresnom trenutku pa tako i sad!..al idemo dalje, sesta sreca :)
Najgore mi sto sam par min kasnije mogao da kupim ltc za 2.05e (prodao za 2.2) i zaradim preko 20komada al ja ****** kao i uvek!

Ja sam menjao uvek u pogresnom trenutku pa tako i sad!..al idemo dalje, sesta sreca :)
Najgore mi sto sam par min kasnije mogao da kupim ltc za 2.05e (prodao za 2.2) i zaradim preko 20komada al ja ****** kao i uvek!

Da li je neko probao da kopa sa r9 karticama. Kako su se pokazale ?

Kako znas da se ne isplati sa 290 i 290x?

Kada ne znamo jos domete tih kartica. 290X baca preko 950 kh/s sa neoptimizovanim kernelom i podesavanjima za 7970. Ali bacace sigurno 1000-1050. A 290 ce moci sigurno 950 kh/s. Itekako se isplate, pogotovo sto ima je TDP rating ~250W.

Kako znas da se ne isplati sa 290 i 290x?

Kada ne znamo jos domete tih kartica. 290X baca preko 950 kh/s sa neoptimizovanim kernelom i podesavanjima za 7970. Ali bacace sigurno 1000-1050. A 290 ce moci sigurno 950 kh/s. Itekako se isplate, pogotovo sto ima je TDP rating ~250W.

Onda sam dobio pogresnu informaciju, izvinjavam se :D.

Pazi kad moram :banghead:
Penca sta da ti kazem kad normalan nisam...jos vise me nervira sto sam mogao dobro da profitiram u par minuta al dzabe kad sam krelac! No samo nek ide gore do 50 sto se mene tice,sva sreca pa prodah samo pola.

Nazad
Vrh Dno