Evo ga na 180, puce balon....
Gde to gledas?
U kristalnu kuglu.
Nemoj da zbunjujes ljudeOvde svi gledaju $
Neko hoce da istrese 10k novcica za 273$ na goxy.![]()
mecropa je napisao(la):Ljudi novi sam na forumu ali znam ponesto o rudarenju i kriptovalutama, ali do sada nikad nisam povlacio "prave" novce za kripto valute znacu uvijek sam na btc-e u razmjanjivo USD- ltc i obrnuto. Sad bi me zanimalo postoji li neki lagan nacin da dobijem kes. Iz hrvatske sam tako da ne znam koje banke rade sa raznim stranicama posrednicima. Imam 150LTCa koje bi unovcio. Ajmo misljenja i ideje da li se isplati uopce prodati ih sad i koje mogucnosti imam.
Hvala
Moze ovaj balon (ako je balon..) da bude zesca navlakusa, naguraju ga do 300, pa padne na 200 i kusur, ljudi pocnu masovno da kupuju u nadi da ce opet ici gore, medjutim onda trololo padne na 100 i kusur...
Napravi nalog na okpay.com, sa btc-e je povlacenje dolara na okpay 0%.. Ajmo misljenja i ideje da li se isplati uopce prodati ih sad i koje mogucnosti imam.
Napravi nalog na okpay.com, sa btc-e je povlacenje dolara na okpay 0%.
Na okpay-u izvrsi konverziju dolara u eure ili kune sta ti vise odgovara da povuces i uradis bank wire transver na svoj racun u banci.
Provizija mislim da je 10 eura po nalogu.
Problemi pocinju, poslao sam BTC sa BTC-e na stamp kao i uvek ali sad nije, imao sam dve konfirmacije na stampu i uredno cekao trecu ali sipak nije je bilo i posle nekog vremena konfirmacija je nestala a i nema ni novcica na akauntu, kome da se zalim stampu ili btc-e ili me je neko usput osamario iako sam imao dve konfirmacije na stampu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari