Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
img_20131105_231158_by_smithbre-d6t6c3n.jpg

Još sutra i gotovo :banana:

Kad završiš ovo javi da ti dam moju adresu za još jedan rad :)

A da krenes malo da se lozis na japance ili sl., smorio si vise sa YU/'80./komunizam postovima po forumu. :D

Kakve veze ovo ima sa komunizmom? :D

Lik samo navija za barsu :)

Ne znam da li je bilo u jeku Anonymous kampanje, ali bolje i dvaput nego da se preskoci ova ironija
funny-Anonymous-mask-production.jpg

:d

ca64lo8.gif

3umeneba.jpg

E nek im je rekao! :D

Ne bih se slozio, imas budala koji misle da su bogom dani da im jedan ispit prodje 3 od 600 ljudi ... Ima onaj na pravnom, valjda je konacno penzionisan, zbog koga su studenti ostajali i po tri godine preko roka jer je on bog-otac ... tukli ga gepekovali, trazili promene a on neunistiv. Kod mene je bila faca sto je davala svim savrsenim radovima namerno 99% jer "niko nije savrsen". Imao sam i ludaka koji je za preko ocena 6 trazio fusnote i dodatnu literaturu u teorijskom delu. I sve to dok smo pisali ispite iz programskih jezika na papiru :S:

Cuj cak u Francuskoj, evo i u mom gradu se radi sa pravim kockama.

:d

2625066_5e116246.jpg

2624359_a9f828fe.jpg

2624357_8c3df74a.jpg

Poslednja izmena:
xHyOoc9.jpg

Jesu ono ljudi gore ili mi se čini?
Imaš li neki info o događaju?

http://www.epaw.org/multimedia.php?lang=en&article=a19
http://eastcountymagazine.org/node/14273

October 31, 2013 (Netherlands) – Two young mechanics, ages 19 and 21, died when a fire broke out in a wind turbine where they were performing routine maintenance. The tragedy occurred at Deltawind’s Piet de Wit wind farm in the Netherlands, but highlights the hazards associated with fires caused by wind turbines.

According to the Netherlands Times, “because of the height, the fire department initially had trouble extinguishing the fire in the engine room.” The fire started in the afternoon, but it took until evening for a special team of firefighters to arrive and ascend with a large crane.

One victim was found on the ground beside the wind turbine; the other body was recovered by the specialized team. Two other mechanics escaped safely. A witness reported seeing two men jump through flames into a staircase.

Poslednja izmena:
Ova 2 na slici su prezivela tu gde su, jedan je skocio a drugi je izgoreo unutra :/. Kako ne nose padobrane na ledjima jbm mu sunce :S...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno