Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

pa da, ostalo je to i na 4.3. tek u kitkat su sredili.

Ima li bilo šta na 4.3 da je poboljšano? Ili je isti kao 4.1.2?

Jednom pomislih da nije umro, kad ono probudi se posle 7 sekundi :D

Sale nisam jos uvek na tvom romu, na njemu cu veceras da izmerim :D.. uglavnom 2-3 sek, ali jednom je stvarno bilo 7 :D

Baterija koliko vidim se cedi fino :D

Ovo i mene zanima. Jel baterija i potrosnja rama ista? Jel ima nekih znacajnih promena?

vanilla 4.3 troši više rama od 4.1. ako na to dodaš i nabudžen tw... :)
dobijaš lockscreen widgete, quick settings...

Poslednja izmena:
Nego Sale, da pitam dok se skida lite, postoji li neki 0 wake lag mod kao za 4.1.2?

Da li jos neko ima sa otkljucavanjem, tj treba mu ponekad vremena da se probudi? I opsti utisak da je tel sporiji, sve mi nekako sporije radi

Nego Sale, da pitam dok se skida lite, postoji li neki 0 wake lag mod kao za 4.1.2?

Meni je taj ZeroWakeLag (na MJ2 sam ga koristio) radio posao, znaci nije bilo laga ni malo, ali je drzao telefon awake stalno, korisio sam ga 3-4 sata i toliko je od prilike i bio awake i isisao mi pola baterije... Kad sam video samo sam vratio nandroid koji sam pre njega napravio i sad je ok iako ima malo laga ali je prihvatljiv.

Konacno skinuh lite..

A pa sale bravo, bio na wanamu juce, cisto me zanimalo da probam dok ne stigne tvoj lite. Nema uopste toliko laga pri budjenju, radi malo bolje, jedino je kul onaj njegov xposed ostalo nista :D

Kako root-ovati ovaj official 4.3?

Konacno skinuh lite..

A pa sale bravo, bio na wanamu juce, cisto me zanimalo da probam dok ne stigne tvoj lite. Nema uopste toliko laga pri budjenju, radi malo bolje, jedino je kul onaj njegov xposed ostalo nista :D

Ostavi par dana bez xposed pa instaliraj njega. Meni se cini da uspori tel baš baš. A inace xposed radi na svim romovima pa i na tom, jedino sto ga ja ne volim, ne volim te univerzalne stvari
Hvala :)

Pokusao, nije uspelo, ali evo sad uspeo da flesujem supersu.zip iz recovery-a i sve sljaka. Hvala! :)

Na kom Saletovom ROMu vam se baterija najbolje pokazala?

Poslednja izmena:
4.1.2 bilo koji od mg pa na dalje.

Sada probam 4.3 lite i nije lose za prvi dan, videcemo.

Ima opasan battery drain, 15% za sat vremena. Google servisi i Android sistem..

P.S. I ovo sa zaključavanjem smara, morao sam da ga restartujem jer nije hteo da se probudi.

Imam ponudu da kupim galaxy s3 LTE za 240e... o s3 sam ovde skoro sve isciitao, a da li treba da obratim paznju u vezi neceg kod ovog modela?? jel on moze da radi na nasoj mrezi?

ne znam jel sme ovde da se pita, samo radi potvrde .. kupio sam polovan s3 koji je bio stock, stavio svezi Philz recovery, uradio iz njega backup svega,pa onda backup efs-a odvojeno, uradio mi je i root sam recovery uz najavu, kada je trebao da pregazi stock recovery .. onda sam kao posteni Srbin stavio odmah Neat Lite 4.8 (poslednja verzija sa xda sto je bila pre ovog zadnjeg update-a) .. i sve je ok, samo me zanima da li sam bezbedan od SDS, buduci da emmc check kaze da imam chip VTU00M koji je pogodjen i da sam potenc na riziku ..

na xda sam citao da treba imati noviji (od nekog) kernel i noviji recovery, pa pitam jel dobro shvatam da Neat (i ostali noviji) rom-ovi imaju noviji kernell, XXEMJ2 mi je build, a na xda pise noviji od cini mi se XXLL su bezbedni sto se SD sindroma tice ..

i jos nesto, posto mi je prvi susret sa Neat rom-om (i Samsung telefonima) uopste, i vidim da je rom dosta slican bar spolja kao stock, a pretpostavljam da je iznutra sve drugacije, buduci da je rom u sekciji 'android dev' a ne u 'original android dev'?

izvinjavam se opet ako mi pitanje nije na mestu ili u dobrom kontekstu ..

Da. To je bilo prosle god, sve ok, vozi

Flesovao juce onu Swiss varijantu 4.3, root-ovao, pobrisao sav bloatware, i stavio Philz 5.18.5. Telefon preko noci skinuo 1% baterije, uz ukljucen power saving i background process limit na 1, autonomija baterije je skroz ok. Nije ga nista budilo iz deep sleep-a.
Antutu pokazao 19100 poena sto je oko 900 poena vise od 4.1.2 MG4, koliko je antutu merodavan ne znam.
Nemam wake up lag, sve radi skroz ok.
Nedostaje mi par widget-a i 3x4 tastatura, posto qwerty koristim samo u landscape modu, ali to se lako resi TouchpalX ili nekom slicnom tastaturom.

Ljudi može pomoć. stavio sam najnoviji neat rom lite verziju, sve po uputstvu, full wipe.. radi super al se desi da mi zabaguje telefon svakih desetak minuta jednostavno blokira ekran i onda moram da restartujem...

Pa da li ima neko resenje za ovaj sleep kad se otkljucava? Stavio sam NEAT full rom.

Imam ponudu da kupim galaxy s3 LTE za 240e... o s3 sam ovde skoro sve isciitao, a da li treba da obratim paznju u vezi neceg kod ovog modela?? jel on moze da radi na nasoj mrezi?

Moze da radi iako nemamo jos funkcionalan 4G kod nas. Jedina prednost tog modela je sto ima 2GB RAM-a, ako volis da popalis 300 programa u pozadini znacice ti, ostalo sve isto.

Nazad
Vrh Dno