VDSL JE STIGAO I U VAŠ GRAD!
Predstavljamo vam novu generaciju širokopojasnog Interneta - VDSL2 uslugu koja omogućuje visoke brzine slanja i primanja podataka, znatno brže nego što se to postiže ADSL-om. paketi s VDSL internetom dostupni su trenutno u 16 gradova.
U ponudi su paketi čije se brzine kreću sve do 50 Mbps za download i do 15 Mbps za upload; u svim paketima uključeno je neograničeno korištenje Interneta (flat promet).
Budući korisnici VDSL2 pristupa Internetu mogu izabrati između nekoliko paketa ili opcija novih brzina (do 20, do 30 ili do 50 Mbps).
I mene zanima odakle SKy Uk korisniku te informacije ...
Kojim brzinama ?Mene zanima kad ce jos neki provajder da se oglasi sa brzinama slicnim NET paketima kod telekoma.
Jel ovo sto radi telekom VDSL ili VDSL2 ?
Preseli se kod mene pa ce ti damo na periferiji beograda 100/100 na optici ili UTP za 73e. :d A moze i brze ako os da platis.Za ta 2k eura dobijes okvirno 2/2 Gbps pa se igraj do sutra. Pazi sta zelis, možda ti se ostvare želje.
Samo promena adrese na levu obalu dunava.![]()
Kako? Od koga vi dobavljate link? Ja kao sto rekoh meni telekom samo za dovodjenje optike trazi 2k eura a sto se tice mesecnog placanja idu cifre od 6 pa do 20e/mbps, sto znaci da ako uzmem paket do 50mbps placacu 600e mesecno, sto je bre neeeeenormalno!!!
Može to da bude i više, ako tražiš optiku, zagarantovan protok, SLA, vreme odziva na kvar, gomilu javnih IP adresa, da vidiš kako skače račun za net
Svakog meseca u firmi potpisujem fakture za dva linka, prvi ima sve ovo, drugi običan link bez toga, istih brzina i oba su za godinu dana imali možda par prekida po 5 minuta, skoro savršeno pouzdani, ali se cena razlikuje za red veličine.
To se zove pomoc malim i srednjim preduzecima.
Jel tvoja Crnča kod Zvornika ? Tamo prolazi i Targov fiber, mogli ste i njih da pitate da vas prikace. Verujem da bi vas kostalo mnogo manje.Moja firma placa paket od 300mbps skoro 3k eura...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari