Šta je novo?

Produzenje postpaid ugovora - nagrada za vernost???

Jesi prvo pogledao cija ti poslovna ponuda i tarife najvise odgovaraju? Kada ustanovis redosled onda tim redom krenes da ih kontaktiras i pregovaras direktno oko uslova.

Jesi prvo pogledao cija ti poslovna ponuda i tarife najvise odgovaraju? Kada ustanovis redosled onda tim redom krenes da ih kontaktiras i pregovaras direktno oko uslova.

Nema sa kim da se razgovara to je problem. Salterusa mi kaze ti nemas bonus na jednom od brojeva iako mi je sektor za biznos korisnike rekao da imam, kaze mi na moj paket prva droid ne mogu da uzmem ni jedan telefon jer uz tu tarifu nema telefona... tu se iznerviram kszem salterusi da jedva cekam da se telekom privatizuje i izadjem napolje...

Nijedan provajder ne nudi dogovore preko sluzbenika u korisnickim centrima.
Potrebno je obratiti se emailom korisnickom servisu provajdera, izneti svoje predloge i ostaviti kontakt broj telefona.

J***m im taj novi nacin, gde u stvari moras da budes komercijalista u zivotu iako ti posao nema veze sa time ;)

Pokusacu i sa e-mailom.

Moras u sve da se razumes inace si unapred prevaren... Srbija.

Probaj i kod menadzera u poslovnicama.
Prvo rangiraj operatere prema jacini signala na lokacijama gde se kreces, zatim pogledaj tarife koje svaki operater nudi. Tek tada napravi rang listu i kreni redom. :)

Opet ja...
Odlucio sam da prvo kontaktiram Telekom jer kod njih imam 3 broja a cetvrti bih prebacio... E sad na koji e mail da pisem?

Pozdrav.

Za 3 dana mi istice ugovor u mts-u, na postpejdu sam 6godina, 2x2godine mix1000, 2godine mix net L sa 50%popusta. Vidim da treba da se otelim da bi mi dali neki popurt na tel, a nesto mi se ne teli :p , tako da planiram da predjem u vip (devojka ima njihovu super ponudu-kad je bilo 5god vipa, za 200din mesecno 6000min u mrezi, tako da vise ne bi morao da se mlataram sa 2 telefona). Odgovarao bi mi standard700 paket, 1615din i nokia lumia 520 za dinar koj cu odma da prodam i uzmem neki bolji. E sad, ne znam dal da cekam SBB i Novogodisnje popuste-tj. dal bi VIP dao neku bolju ponudu od ove "zlate vredna" gde mi skidaju pretplatu za 9000 za 2 godine, tj. sa 2000 na 1600? :D

Па у Шпанији је велика криза. Није то као овде ;)

Jedina mana je što ima samo 30MB neta za mob. A i 15eur mesecno za fixni.

Primer: adsl 10/1 1900din + fixni 520din + mts mega net 3050din = za slične pare mnogo bolja ponuda :)

30 MB je kolicina, a 30 Mbit/s (Mbps) je brzina.

Google prevod "sitnih slova":

ADSL & Mobile. Unlimited Pack
19.95 € / month + 10 € / month. High speed internet up to 30MB. National CALLS FREE. Unlimited calls from your mobile. 120 minutes per month for calls from fixed to mobile. 1 GB monthly FREE in Mobile Navigation. 11N WiFi Router FREE

Možda i znači da je brzina do 30Mbit/s, ali u tom slučaju za mob je samo 1GB za navigaciju.

Poslednja izmena:
^ Očigledno su napisali 30 MB misleci na up to 30 Mbit/s. ;)

Vip uveo nagradjivanje vernih korisnika uz obnovu 24m ugovora:

Vodeci racuna o potrebama vernih korisnika, pripremili smo nekoliko specijalnih pogodnosti dostupnih samo onima koji zele da obnove ugovor uz novi telefon i nastave da koriste nase usluge:

popust na odredjene modele telefona
popust na iznos mesecne pretplate
dodatne sadrzaje u okviru paketa
odabir do 3 omiljena broja iz Vip mreze za razgovore do 1000min mesecno
(trose se paralelno sa paketom, proverena info)

Sve ove specijalne pogodnosti na raspolaganju su korisnicima u zavisnosti od njihove potrosnje i navika u komunikaciji. Ukoliko ipak niste zainteresovani za novi telefon, mozete da se odlucite za opciju omiljenih brojeva koju mozete da kombinujete sa popustom od 25% na iznos mesecne pretplate tokom trajanja ugovorne obaveze, ili sa duplo vise sadrzaja koji ce Vam biti na raspolaganju u okviru odabrane tarife. Zato Vas pozivamo da posetite najblizi Vip centar ili pozovete Korisnicki servis, kako bi Vam kolege predstavile raspolozive opcije i pomogle u odabiru one koja najvise odgovara Vasim potrebama.

Hvala Vam na poverenju koje nam ukazujete.

Ovo je napredak i za pohvalu, a videcemo kako ce Telenor odgovoriti na ovo.

Poslednja izmena:
Za vipov odgovor mtsu smo čekali 5-6g,imam predose'aj da ćemo isto toliko čekati lelenor za vipom.A mts će za to vreme sve da deli dzabe.Od telefona,mob paketa,interneta pa do iptv i t d.Hahaha.
Lepa bajka.
U svakom slučaju dobar potez vip-a. Možda i ostanem.

Poslednja izmena:
Trebalo im je samo decenija skoro da se shvate sta im svaki stari korisnik trazi :D
Mada imam utisak da kad dodjemo da pitamo da ce biti isto kao u Telenori - "za va posebna ponuda od 1001 minut o mrezi, zao nam je, i popust na Nokia 6210" :)

Telenor ima odlicnu mrezu, medjutim razlika u ceni sada vec postaje (pre)velika. Velika rupa zjapi izmedju njih i druga dva operatera.
Mislim da ce to Telenor uskoro korigovati, ali ne na sva zvona vec onako tiho i stidljivo, malo po malo.. Naravno, ne neko pojeftinjenje vec vise sadrzaja.

Telenor ima odlicnu mrezu, medjutim razlika u ceni sada vec postaje (pre)velika. Velika rupa zjapi izmedju njih i druga dva operatera.
Mislim da ce to Telenor uskoro korigovati, ali ne na sva zvona vec onako tiho i stidljivo, malo po malo.. Naravno, ne neko pojeftinjenje vec vise sadrzaja.

To vec rade ali samo za velike korisnike. Moj kum ima potrosnju oko 50.000 na i 20+ brojeva... sad je potpisao ugovor i dobio 3 S3 2 S3 mini i nekoliko jeftinih telefina za radnike...

Ponudu mobilnog neta su značajno upristojili, valjda će tako nešto da urade i sa običnim paketima. Ja evo drugi mesec zaredom probijam PiS1000 paket, a ne daje mi se baš još 1200din za PiS2000. Dobro bi bilo i kada bi barem za 30% povećali količine sadržaja (sms mogu i da smanje :) )

To vec rade ali samo za velike korisnike. Moj kum ima potrosnju oko 50.000 na i 20+ brojeva... sad je potpisao ugovor i dobio 3 S3 2 S3 mini i nekoliko jeftinih telefina za radnike...

Za takvu potrosnju treba da budu vise S3-ki frei.

Za vipov odgovor mtsu smo čekali 5-6g,imam predose'aj da ćemo isto toliko čekati lelenor za vipom.A mts će za to vreme sve da deli dzabe.Od telefona,mob paketa,interneta pa do iptv i t d.Hahaha.
Lepa bajka.
U svakom slučaju dobar potez vip-a. Možda i ostanem.

Ја нисам остао. После доста година у ВИП-у, прешао сам на МТС-ов Микс нет. Тамо дају 50% попуста, не 25%.

Meni nude u Telenoru da obnovim ugovor Prenesi i Surfuj 1000 i umesto 1820 da placanje mesecno bude 1006 , jel to sada dobra ponuda to je 300min i free internet i 500 sms poruka

Poslednja izmena od urednika:
To nešto na foru MTS interneta, plaćaš jedan paket, a dobijaš sledeći veći . . . .

Meni nude u Telenoru da obnovim ugovor Prenesi i Surfuj 1000 i umesto 1820 da placanje mesecno bude 1006 , jel to sada dobra ponuda to je 300 min i free internet i 500 sms poruka

Pa kod MTS-a sestra placa 990RSD za 600/1500/1.5GB... ti vidi da li je onda ovo dobra ponuda :) Ili da mozes da dobijes toliko kod Telenora za 2000 (600/1500/1.5GB) RSD, onda shvati da 1000RSD mesecno placas nemogucnost probijanja net protoka.
Kod VIP-a to mozes za, cini mi se, 50RSD mesecno da dobijes (ogranicenje racuna).

Poslednja izmena od urednika:
Moze ogranicenje ali samo za poslovne korisnike.

Nazad
Vrh Dno