Jesi prvo pogledao cija ti poslovna ponuda i tarife najvise odgovaraju? Kada ustanovis redosled onda tim redom krenes da ih kontaktiras i pregovaras direktno oko uslova.
30 MB je kolicina, a 30 Mbit/s (Mbps) je brzina.
Vodeci racuna o potrebama vernih korisnika, pripremili smo nekoliko specijalnih pogodnosti dostupnih samo onima koji zele da obnove ugovor uz novi telefon i nastave da koriste nase usluge:
popust na odredjene modele telefona
popust na iznos mesecne pretplate
dodatne sadrzaje u okviru paketa
odabir do 3 omiljena broja iz Vip mreze za razgovore do 1000min mesecno (trose se paralelno sa paketom, proverena info)
Sve ove specijalne pogodnosti na raspolaganju su korisnicima u zavisnosti od njihove potrosnje i navika u komunikaciji. Ukoliko ipak niste zainteresovani za novi telefon, mozete da se odlucite za opciju omiljenih brojeva koju mozete da kombinujete sa popustom od 25% na iznos mesecne pretplate tokom trajanja ugovorne obaveze, ili sa duplo vise sadrzaja koji ce Vam biti na raspolaganju u okviru odabrane tarife. Zato Vas pozivamo da posetite najblizi Vip centar ili pozovete Korisnicki servis, kako bi Vam kolege predstavile raspolozive opcije i pomogle u odabiru one koja najvise odgovara Vasim potrebama.
Hvala Vam na poverenju koje nam ukazujete.
Telenor ima odlicnu mrezu, medjutim razlika u ceni sada vec postaje (pre)velika. Velika rupa zjapi izmedju njih i druga dva operatera.
Mislim da ce to Telenor uskoro korigovati, ali ne na sva zvona vec onako tiho i stidljivo, malo po malo.. Naravno, ne neko pojeftinjenje vec vise sadrzaja.
To vec rade ali samo za velike korisnike. Moj kum ima potrosnju oko 50.000 na i 20+ brojeva... sad je potpisao ugovor i dobio 3 S3 2 S3 mini i nekoliko jeftinih telefina za radnike...
Za vipov odgovor mtsu smo čekali 5-6g,imam predose'aj da ćemo isto toliko čekati lelenor za vipom.A mts će za to vreme sve da deli dzabe.Od telefona,mob paketa,interneta pa do iptv i t d.Hahaha.
Lepa bajka.
U svakom slučaju dobar potez vip-a. Možda i ostanem.
Meni nude u Telenoru da obnovim ugovor Prenesi i Surfuj 1000 i umesto 1820 da placanje mesecno bude 1006 , jel to sada dobra ponuda to je 300 min i free internet i 500 sms poruka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari