vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
Inače, što se teme tiče, još nisam primetio da je neki moderator zloupotrebljavao svoja ovlašćenja i mislim da sasvim korektno rade svoj posao. Lično ne pišem i ne diskutujem nešto mnogo, pa verovatno nisam bio lično pogodjen, ali volim da pratim i redovno čitam veći deo foruma.
Ja sam ovde od 2004 god. Za to vreme sam bio 3-4 puta što upozoren, što banovan. Verovatno opravdano, više se i ne sećam
Diskutujemo u jednoj temi o satovima. Ja dam preporuku, i napišem da više o tome može da se pročita na forumu svet satova, ali da nije pametno da se javno pita, jer možeš da budeš banovan i ismejan. Tamo je većina nadmena i bezobrazna. Izuzetak je stvarno mod po nadimku Rus, i još par članova koji stvarno žele da pomognu. Taj moj post vidi naš član tiha, koji me brže bolje prijavi našem forumu i svetu satova. Naš mod mi obriše deo posta u kom govorim istinu o svetu satova, ali po meni je stvarno ispao maksimalno korektan, u delu gde se piše zašto je tekst menjan napiše u fazonu, brisano ali ne zato što nije istina već zato što je priča van teme. Posle toga odem ja na svet satova i napišu mi da sam banovan zbog širanja laži trajno. Generalno me beš briga za svet satova ali je način stvarno indijanski. Što me sada i ne čudi jer oni su mali forum i tek treba da se razvijaju i uče. Znate koje sam napisao po njima "laži" i zašto sam banovan. Zato što sam pitao starijeg člana dva puta da mi kaže gde jeftinije ima da se kupi jedan model sata
Isto jedna dobra priča. Imam drugara koji prodaje na limundu. Sve u svemu njega kažnjavaju za sitnicu. On im piše, oni šalju generičke odgovore ... reši da i im napiše u podforumu kafić i popije ban. Drug kaže da tamo u "kafiću" se tek radi cenzura
Koliko je ovde velika sloboda govori i sledeće. Malo stariji članovi se sećaju legende po imenu Blatazar, teme "odbrane časti" i sličnih careva :d
Na ovom forumu pre banovanja za stalno ti daju priliku da se objasniš. Zbog svega gore napisanog, moji drugovi forumaši, treba da čuvamo ove naše modove, i da ih ne nerviramo ..... jer ko zna koje budale mogu da dođu posle njih:-devil-:
Pozdrav za najboljeg člana bencha velikog druga i kolegu tihu koji me je i inspisao da ovo napišem :wave: